Κάρτες ταρώ Δεκεμβρίου 2021 για κάθε ζώδιο

taro

Κάρτες ταρώ Δεκεμβρίου 2021 για κάθε ζώδιο .

Κάρτες ταρώ Δεκεμβρίου : Κριός: ο ιεροφάντης- ο βασιλιάς των ράβδων- 6 των κυπέλλων .

Πίστη, περιπέτεια και νοσταλγία! Αυτά είναι τα τρία μαγικά συστατικά του μήνα που έρχεται, Κριέ και είναι πολύ εύστοχα για τον Δεκέμβριο. Ο ιεροφάντης σας ζητά να έρθετε πιο κοντά σε δομές και οργανισμούς που πιστεύετε και θέλετε να υποστηρίξετε – είτε πρόκειται για θρησκεία, οικογένεια ή κοινότητα.

Ο βασιλιάς των ράβδων σας υπενθυμίζει να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε, να ρισκάρετε και να είστε ανέμελοι και αυθόρμητοι. Το 6 των κυπέλλων υπόσχεται ότι θα «βομβαρδιστείτε» από το παρελθόν: άνθρωποι και μέρη που κάποτε αγαπούσατε πολύ, θα επιστρέψουν στον κόσμο σας. Γενικά να περιμένετε να απολαύσετε πολλά!

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 των κυπέλλων- ο ιππότης των πεντάκτινων- ο ακόλουθος των κυπέλλων

Οι σχέσεις σας είναι επίκεντρο αυτό το μήνα Ταύρε, με μια σημαντική ευκαιρία για ερωτισμό που θα πλανάται στον αέρα. Το 10 και ο ακόλουθος των κυπέλλων, φέρνουν αληθινή αγάπη στη ζωή σας… ή με τον άνθρωπο που είστε μαζί τώρα (θα εξελιχθεί περισσότερο η σχέση σας) ή με κάποιο καινούργιο ταίρι, πιθανώς ένα σέξι ζώδιο του Νερού (Ιχθύς, Καρκίνος ή Σκορπιός). Θα αισθανθείτε ότι σας αγαπούν και σας θαυμάζουν – κι αυτό ακριβώς θέλετε να νιώσετε.

Ο ιππότης των πεντάκτινων, σας υπενθυμίζει επίσης να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας αυτόν τον μήνα. Μην τα αφήσετε όλα μέχρι την τελευταία στιγμή, διαφορετικά θα αγχωθείτε. Βρείτε τους ρυθμούς σας και οργανωθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Κάρτες ταρώ Δεκεμβρίου Δίδυμοι : ο βασιλιάς των ξιφών- 2 των ράβδων- η αυτοκράτειρα

Ο Δεκέμβριος θα μοιάζει με παιχνίδι δύο ημιχρόνων, όπως φαίνεται από την αιρετή κάρτα 2 των ράβδων. Και τα δύο ημίχρονα είναι σημαντικά και απαραίτητα. Πρώτον, πάνω απ’ όλα έρχεται η δουλειά με τον ανθεκτικό στο χρόνο, βασιλιά των ξιφών. Έχετε πολλά να κάνετε (όπως πάντα), πολλά να τακτοποιήσετε πριν από τις εορταστικές διακοπές και μια πληθώρα μεγάλων ιδεών για το 2022 που χρειάζονται έρευνα και σχεδιασμό. Είστε στο στοιχείο σας, πολύ απασχολημένοι… και σε ζήτηση. Δεύτερον, η Αυτοκράτειρα σάς ζητά να απομακρυνθείτε εντελώς από όλα αυτά (όταν τα ολοκληρώσετε ). Αναζητήστε ευχαρίστηση με τους αγαπημένους σας, απολαύστε τη φύση, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε στο σπίτι και διασκεδάστε. Να είστε δημιουργικοί! Δουλέψτε σκληρά, παίξε σκληρά. Αυτό είναι το κλειδί για έναν χαρούμενο Δεκέμβριο.

Καρκίνος : 4 των ράβδων- 2 των κυπέλλων- 8 των κυπέλλων

Φαίνεται πως όλες οι προκλήσεις που αντιμετωπίσατε κι όλα αυτά για τα οποία έχετε δουλέψει τόσο σκληρά, αρχίζουν να αποδίδουν τα μέγιστα αυτόν τον Δεκέμβριο! Το 4 των ράβδων δείχνει ότι η σκληρή δουλειά έχει παρατηρηθεί και αναγνωριστεί… και θα ακολουθήσουν ανταμοιβές. Είστε στην κορυφή και ποιος ξέρει πού θα φτάσετε ακόμη. Η κάρτα αυτή υποδεικνύει αλλαγή τόπου εγκατάστασης κι ευρύτερους ορίζοντες. Το 8 και το 2 των κυπέλλων τονίζουν πως τυχόν αναποδιές ή απογοητεύσεις στον έρωτα θα δικαιωθούν. Βασικά, καλυτερεύουν στην πορεία. Δώστε προσοχή στα άλλα υδάτινα ζώδια και σε άτομα με τα οποία αισθάνεστε άμεση χημεία. Αν είστε σε σχέση, βάλτε υψηλούς στόχους αυτή τη γιορτινή περίοδο – προσεγμένα δώρα, ωραίες λιχουδιές, απροειδοποίητα ραντεβού κι εορταστική ευχάριστη ατμόσφαιρα!

chartomantia-098

Κάρτες ταρώ Δεκεμβρίου  Λέων: 7 των ξιφών- η αρχιέρεια- 2 των ξιφών

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας κι αφήστε μαζί με τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσουν προς το σωστό, το καλύτερο και το επίκαιρο. Η αρχιέρεια είναι μια ισχυρή κάρτα που αναφέρεται στην εσωτερική σοφία και γνώση, η οποία δείχνει ότι υπάρχουν ιδέες και σχέδια που περιμένουν να αναδυθούν από το υποσυνείδητό σας. Μην κάνετε αυτό που φαίνεται σωστό στα χαρτιά! Κάντε αυτό που φαίνεται σωστό σε εσάς. Το 2 και το 7 των ξιφών, επισημαίνουν πως υπάρχουν δύο πράγματα στα οποία πρέπει να προσεγγίσετε με τα ένστικτα και τις προαισθήσεις σας. Αρχικά στις εκπρόθεσμες αποφάσεις. Επιλογές που έχετε αποφύγει ή για τις οποίες έχετε ανησυχήσει και κατά συνέπεια, δεν κινηθήκατε αποφασιστικά ή με σιγουριά. Συντονιστείτε στην εσωτερική σας φωνή και ακούστε τι πρέπει να κάνετε. Και κατά δεύτερο λόγο, στα άτομα που είναι λίγο σκιερά ή τοξικά που σημαίνει πως δεν είναι καλά για εσάς. Εντοπίστε τα και απομακρυνθείτε. Υπάρχουν αρκετά τέτοια άτομα γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί όταν εκθέτετε τον εαυτό σας συναισθηματικά ή είστε ευάλωτοι απέναντί τους.

Παρθένος: 10 των ράβδων- η αυτοκράτειρα- η βασίλισσα των ξιφών

Πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας αυτόν τον Δεκέμβριο Παρθένε.. και συγκεκριμένα να ελαφρύνετε το φορτίο που κουβαλάτε. Το 10 των ράβδων αποκαλύπτει ότι εργάζεστε πάρα πολύ σκληρά, κάνετε πάρα πολλά, αναλαμβάνετε πάρα πολλές ευθύνες, ασκείτε τεράστια πίεση κι έχετε υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σας. Κόψτε ταχύτητα. Βελτιώστε τη θέση σας και χαλαρώστε. Η αυτοκράτειρα θέλει να επενδύσετε πολύ περισσότερα στη φροντίδα του εαυτού σας, τη χαλάρωση, την ξεκούραση, την ευεξία και τη συνολική ψυχική σας υγεία.

300x300aΚάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, με άτομα που σας ανεβάζουν ή σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και ζεστασιά.

Αφιερώστε χρόνο στη δημιουργικότητα, περπατώντας στη φύση, ακούγοντας συγκινητική μουσική ή παρακολουθώντας ενδιαφέρουσες εκπομπές.

Διασκεδάστε με την οικογένειά σας. Να είστε φιλόξενοι. Η βασίλισσα των ξιφών, δείχνει ότι πρέπει να διαβάσετε μερικά υπέροχα βιβλία ή να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα.

Τροφοδοτήστε τον εγκέφαλό σας και σταματήστε να περιστρέφεται πάνω από τις ίδιες παλιές ανησυχίες. Ανήκετε στους διανοούμενους. Τροφοδοτήστε λοιπόν το μυαλό σας με πράγματα που το τρέφουν. Αναλάβετε την ευθύνη να προσφέρετε πολλή αγάπη στον εαυτό σας αυτόν τον μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Ζυγός: η βασίλισσα των πεντάκτινων- 10 των πεντάκτινων- οι εραστές

Η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα είναι παλιοί εχθροί σας Ζυγέ και η κάρτα των εραστών δείχνει, πως βρίσκονται ξανά στην πόλη και σας παρενοχλούν! Αποφασίστε. Κατανοήστε γιατί δεν νιώθετε ακόμη αποφασισμένοι ν’ αναλάβετε δράση για να επιλύσετε τις αναπάντητες ερωτήσεις ή αμφιβολίες σας. Αποσαφηνίστε και αντιμετωπίστε τα θολά κομμάτια. Η βασίλισσα και το 10 των πεντάκτινων συνδυάζονται, για να αποκαλύψουν ότι πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη φιλοδοξία γύρω από την καριέρα, τα οικονομικά, το σπίτι ή την υγεία σας. Θέλετε να χτίσετε το μέλλον σας, να προστατέψετε και να αναπτύξετε κάποιους στόχους, που σημαίνει πως η δράση, είναι απαραίτητη στο παρόν. Όλα ξεκινούν εδώ. Ξεκαθαρίστε τις προτεραιότητές σας, κατανοήστε τι χρειάζεται περισσότερη αμφισβήτηση ή σαφήνεια, δημιουργήστε μια λίστα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και πάρτε μερικές μεγάλες αποφάσεις. Κάθε κίνηση που κάνετε θα ανταμείβεται στη συνέχεια. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας.

Σκορπιός: 4 των πεντάκτινων- η βασίλισσα των ράβδων- 7 των κυπέλλων

Αυτή είναι μια μεγάλη ώθηση από τα ταρώ για να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να φέρετε νέες ιδέες, ενέργεια και περιπέτεια στη ζωή σας αυτόν τον Δεκέμβριο! Το 4 των πεντάκτινων είναι η κάρτα που προκαλεί αναταράξεις, που προειδοποιεί για μια σειρά από ανεπιθύμητα ή κουραστικά γεγονότα που φαίνεται να επαναλαμβάνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και τη ρουτίνα σας. Το 7 των κυπέλλων, σας ζητά να ονειρευτείτε και να κάνετε εικόνα τον ιδανικό τρόπο ζωής σας αφήνοντας τη φαντασία σας να περιπλανηθεί. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα να συμβούν – είστε ένα από τα πολύ δυνατά ζώδια. Τίποτα δεν σας ξεπερνά, Σκορπιέ! Η βασίλισσα των ράβδων δείχνει ότι τα ταξίδια, η έμπνευση, η δημιουργικότητα και οι συνήθειες του τρόπου ζωής, αποτελούν σημαντικό μέρος της εξίσωσης. Νέα καθεστώτα, νέα χόμπι, νέες δραστηριότητες, νέες εξόδους και ταξιδιωτικά σχέδια, νέα έργα. Όλα είναι στα χαρτιά, σαν μια υπέροχη ανανέωση της καθημερινότητάς σας. Και είστε εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις εδώ. Αυτό είναι σαν ένα λευκό φύλλο χαρτιού, μια πρόσκληση για να εισαγάγετε μια πληθώρα φρέσκων δραστηριοτήτων στο πρόγραμμά σας, με αποτέλεσμα να νιώσετε ζωντανοί κι ανανεωμένοι. Πάρτε το απόφαση!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προβλέπει 1ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου 21

zodia-zvdia-75

Τοξότης: ο αυτοκράτορας- η κρίση- ο ερημίτης

Ένα τρίο από μεγάλα φύλλα της arcana που σηματοδοτούν έναν σημαντικό, μήνα μπροστά! Είσαστε έτοιμοι; Πρώτον, ο αυτοκράτορας δηλώνει ότι σίγουρα παίρνετε τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας σας, βάζοντας την ατζέντα σας στην κορυφή της λίστας. Είστε αρχηγοί…σκληροί και αμείλικτοι όταν πρόκειται να κάνετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Δεύτερον, η κρίση αποκαλύπτει ότι αυτό καθοδηγείται από την ανάγκη να κλείσετε ένα κεφάλαιο στη ζωή σας, να τελειώσει φυσικά και να ξεκινήσει ένα καινούργιο. Έχετε επίγνωση αυτής της διαδικασίας και θέλετε να την επιταχύνετε, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι αυτό που ξεκινάτε έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Ο ερημίτης δείχνει ότι αυτό είναι ένα σόλο έργο ή προσπάθεια. Ένα σοβαρό έργο, το οποίο παίρνετε σοβαρά υπόψη και που θέτει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Απαιτεί έρευνα, σκέψη και προγραμματισμό- κι έχετε τη διάθεση γι’ αυτό. Είστε ενθουσιασμένοι για το τι σας περιμένει και τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια!

Αιγόκερως: 8 των ράβδων- 3 των ράβδων- το αστέρι

Αυτόν τον Δεκέμβριο σας περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές Αιγόκερε, γεμάτες πάρτι, συναναστροφές, φιλία και οικογενειακές στιγμές. Η αγάπη βρίσκεται παντού τριγύρω. Η κάρτα του αστεριού, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Είναι μια κάρτα που γίνεται πραγματικότητα και σας ζητά να οραματιστείτε τον ιδανικό μήνα που ακολουθεί. Το σύμπαν σας στηρίζει. Έχετε μια επιθυμία να ξοδέψετε – κάντε το, αλλά με σύνεση. Το 3 και το 8 των ράβδων σας βάζουν στο επίκεντρο ενός κοινωνικού ανεμοστρόβιλου! Είστε σε ζήτηση. Υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν και πολλοί άνθρωποι θέλουν να σας ευχηθούν να είστε καλά και να βρεθούν στην παρέα σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη συναρπαστική και θετική καλή θέληση και απολαύστε το γεγονός της δημοτικότητάς σας. Είναι ωραίο να σας χρειάζονται και να αρέσετε. Θα νιώσετε πολύ όμορφα αυτή την εορταστική περίοδο. Πείτε «ναι» σε όσο το δυνατόν περισσότερες προσκλήσεις. Απολαύστε το!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάρτες ταρώ Δεκεμβρίου Υδροχόος: η δύναμη- ο διάβολος- ο άσος των κυπέλλων

Μια σημαντική νέα αρχή είναι στα χαρτιά σας αυτόν τον Δεκέμβριο Υδροχόε! Θα επιβεβαιώσει και θα ανανεώσει τη ζωή σας, με κάθε σημαντικό τρόπο. Ο άσος των κυπέλλων δείχνει μια γέννηση- είτε είναι κυριολεκτική εγκυμοσύνη, είτε μια νέα αγάπη, φιλία, έργο ή ρόλος. Κάτι εγκάρδιο και μαγικό! Αυτή η εισαγωγή δημιουργεί αλυσιδωτές επιπτώσεις στη ζωή σας. Η δύναμη και ο διάβολος, συνδυάζονται για να δηλώσουν πως βασικά, νιώθετε καλύτερος άνθρωπος λόγω αυτής της νέας ενέργειας. Σας κάνει να θέλετε να είσαστε καλύτεροι, να κάνετε περισσότερα, να συμπεριφέρεστε πιο ευγενικά, να προσπαθείτε σκληρότερα, να ζείτε καλά. Σας κάνει να σκέφτεστε τα αρνητικά μοτίβα στη ζωή σας… και τρόπους για να τα ξεπεράσετε… Να εντοπίζετε χαρακτηριστικά που θέλετε να εξαφανίσετε. Σας ωθεί να συνειδητοποιήσετε πως είσαστε πολύ εντυπωσιακά άτομα ούτως ή άλλως και μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο εντυπωσιακοί, με λίγη εστιασμένη προσπάθεια. Αυτό δίνει έμπνευση και κίνητρο. Ήρθε η ώρα για έναν εντελώς καινούργιο Εαυτό σας!

zodia-astra-tarot

Ιχθύες: 8 των κυπέλλων- 3 των πεντάκτινων- 6 των ράβδων

Υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί στη ζωή σας, όπως φαίνεται από το απογοητευμένο 8 των κυπέλλων…κι όσο πιο γρήγορα το αναγνωρίσετε, ενεργήσετε ανάλογα και απομακρυνθείτε από αυτό… τόσο το καλύτερο. Το 3 και το 6 των ράβδων καιροφυλαχτούν, σφίγγοντας τα χέρια τους, έχοντας μια «φαγούρα» για να ανέβουν στη σκηνή. Θέλουν να τελειώσετε με τα «μπράβο» και να τους καλωσορίσετε. Το 3 των κυπέλλων, δείχνει ότι κάποιος σας θαυμάζει και έχει μια εξαιρετική προσφορά για εσάς. Θα αντικαταστήσει με κάτι πολύ καλύτερο, την τρέχουσα απογοήτευση. Το 6 των ράβδων, δείχνει ότι όλα αυτά συνέβησαν για έναν λόγο: για να φτάσετε σ’ αυτό ακριβώς το σημείο! Η επιτυχία, η χαρά και η ευημερία βρίσκονται μπροστά σας, αν απαλλαγείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε απ’ αυτό που δεν λειτουργεί, για να εκτυλιχθεί αυτή η νέα ιστορία. Είναι όλα έτοιμα να ξεκινήσουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098