Κάρτες των Αγγέλων Μάρτιος 2024 – φανερώνουν τα μελλούμενα για την Αγάπη

angels

Κάρτες των Αγγέλων Μάρτιος 2024 – φανερώνουν τα μελλούμενα για την Αγάπη .

Κάρτες των Αγγέλων Μάρτιος 2024  Ένα καταπληκτικό διάστημα, για όλους που θα δουν την ζωή τους να παίρνει στροφή 180 μοιρών. Η αισθηματική – οικογενειακή καθημερινότητα θα είναι σε πιο ισορροπημένους ρυθμούς, αλλά και εργασία- σπουδές – επενδύσεις θα κινηθούν σε επιτυχημένους δρόμους.

Κριός  Η Ελευθερία

Δεν ξέρετε τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος που τον αφοράτε αισθηματικά, για να σας τραβήξει την προσοχή, και να σας κερδίσει την ερωτική σας πρόθεση. Οι μέρες κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις που σας αξίζουν σίγουρα. Θετική ημέρα : 15/03

zodia-taro-45

 

Ταύρος Τα Όνειρα

Οι ευκαιρίες, θα έρθουν εν αρχή, από τον οικονομικό σας τομέα που έχει πάρει την άνοδο, και μάλλον μέσα στις αρχές του Μαρτίου, θα σας προσφέρει πολλές και σημαντικές λύσεις, σε παλιά και νεότερα σας πρακτικά προβλήματα.

Θετική ημέρα : 12/03

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Κάρτες των Αγγέλων Μάρτιος 2024 Δίδυμοι  Ακούγοντας

Μια ιδιαίτερα δυναμική εποχή, που θα σας βοηθήσει να βάλετε πιο γήινους τελικά στόχους, γύρω από τα θέματα, που τόσο καιρό τώρα, έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα είναι κοντά σας.

Θετική ημέρα : 21/03

 

Καρκίνος Ο Φύλακας Άγγελος

Δεν θα μείνετε άλλο αδρανείς, σε ερωτικά θέματα που δείχνουν να έχουν βάλει ένα στοπ, στην ζωή σας γενικότερα. Ωστόσο, οι μέρες θα σας φέρουν και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε και σας αγαπάει.

Θετική ημέρα : 06/03

μελλοντολόγος

Λέων  Η Αγάπη

Οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, είναι μόνο στάσιμες. Αυτό είναι και κάτι που μόνο εσείς, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα από τις πράξεις και τις αποφάσεις σας. Το καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε από άτομα και υποθέσεις, που σας αποπροσανατολίζουν.

Θετική ημέρα : 11/03

 

Παρθένος Η Εστίαση

Γύρω σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχουν άκρως ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θέλουν να σας γνωρίσουν πιο προσωπικά. Πιθανόν και ο Μάρτιος να είναι ο μήνας, που θα σας βάλει και σε μια νέα ερωτική σχέση.

Θετική ημέρα : 25/03

zodia-0988

Κάρτες των Αγγέλων Μάρτιος 2024 Ζυγός  Τα Παιδιά

Χρονικά είστε πιεσμένοι και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε τις λύσεις μέσα στην οικογένεια – σχέση σας. Υπάρχουν και κάποια θέματα στον κύκλο των συγγενών – φίλων, που θα πρέπει να παρατηρήσετε πιο σοβαρά.

Θετική ημέρα : 08/03

 

Σκορπιός  Οι Ευλογίες

Από τις πρώτες ημέρες του ο νέος μήνας, θα σας φέρει πολλές και σημαντικές τελικά επικοινωνίες, με το πρόσωπο που έμμεσα προσπαθείτε να κατακτήσετε. Σε κάποιους αυτό θα λειτουργήσει και σαν τρόπος, για ερωτική επανασύνδεση, με το παρελθόν.

Θετική ημέρα : 17/03

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tilefonikes-provlepsis

Τοξότης  Η Αφθονία

Τα χρόνια προβλήματα που έχει η σχέση σας, θα πάρουν το μονοπάτι της λύσης, καθώς τα οικονομικά σας που θα έχουν άνοδο, θα συμβάλουν επ΄ αυτού. Μόνοι και εργένηδες θα βρουν και έναν νέο έρωτα, που θα τους έρθει από μακριά!

Θετική ημέρα : 26/03

 

Αιγόκερως Τα Θαύματα

Μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, τρέχουν πολλές καταστάσεις που θα πρέπει να τις προσέξετε. Υπάρχει και μια σειρά, από περίεργα φλερτ που θα πρέπει να προσπεράσετε και να μην χαλάσετε την εικόνα σας.

Θετική ημέρα : 05/03

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

Κάρτες των Αγγέλων Μάρτιος 2024 Υδροχόος Η Εμπιστοσύνη

Την πόρτα της καρδιάς σας, θα χτυπήσει και πάλι ο πρώην σας. Ήδη αυτό είναι και κάτι που το διαισθάνεστε, αλλά αναμένετε να γίνουν οι πρώτες κινήσεις. Σίγουρα αυτήν την φορά θα σας εκπλήξουν.

Θετική ημέρα : 24/03

 

Ιχθείς Η Πρόθεση

Το σύμπαν και η τύχη, σας δίνουν τις καλύτερες ευκαιρίες, για να δείτε πιο καθαρά την ερωτική σας ζωή. Αποκαλύψεις, ερωτικές εξομολογήσεις, προτάσεις γάμου αλλά και ξαφνικές μετοικήσεις, είναι στο μενού του μήνα.

Θετική ημέρα : 10/03

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75