Κέλτικοι Ρούνοι – Δεσμεύσεις και χωρισμοί στο προσεχές μέλλον!

erwtikes-7-7

Κέλτικοι Ρούνοι – Δεσμεύσεις και χωρισμοί στο προσεχές μέλλον!

tarw–σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιππότης των κυπέλλων

Η καρτα tarw – ιππότης των κυπέλλων δείχνει ότι κάποιοι σας τάζουν το ουρανό με τα άστρα , αλλά θέλουν να δουν  πρώτα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Το να διατηρήσετε από την πλευρά σας  το πλεονέκτημα της αμφιβολίας λειτουργεί υπέρ σας, αλλά μόνο μέχρι ενός  σημείου.. Ευτυχώς, δεν πρόκειται  να χαθείτε  σε  υψηλές προσδοκίες που  συνήθως καταλήγουν σε απογοήτευση.. Είστε σε καλύτερη θέση. Αν μπορείτε κάνετε ένα βήμα πίσω και φροντίστε  να υπάρξουν  υγιείς προοπτικές. Προσγειώστε τα  όνειρά σας , αν δεν θέλετε οι ρομαντικές δηλώσεις που κάνει κάποιος σε εσάς σήμερα ,να σας απογοητεύσουν αύριο. Διατηρήστε μέσα σας ξεκάθαρη την έννοια της λέξης αγάπη, υπενθυμίζοντας συνεχώς  στον εαυτό σας, ότι το ατού ενός δυναμικού εραστή  είναι τα λόγια του.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

 

 

tarw–τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: ο ερημίτης

Η καρτα tarw- ο ερημίτης δεν  βρίσκει σήμερα τους ανήκοντες στο ζωδιο του τοξότη  πολύ κοινωνικούς. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Αποτραβιέστε λοιπόν  για να δείτε τι πρέπει να κάνετε. Εάν  είστε χωρισμένοι απομονώνεστε και  σκέφτεστε σοβαρά εάν  θα πρέπει να επιστρέψετε σε μια παλιά σας σχέση. Σήμερα είναι η μέρα που οι ανήκοντες στο ζωδιο του τοξότη  αισθάνονται πιο άνετα εάν λένε όχι ή αποφεύγουν να δώσουν ευθείες απαντήσεις. Ακόμα και οι τοξότες που δεν βρίσκονται σε καμιά δέσμευση, ενδεχομένως  να τους γίνει μια ρομαντική πρόταση, αλλά η  απάντηση που θα δώσουν θα είναι: “όχι τώρα”.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το πέντε των δηναρίων (ανεστραμμένο)

Η καρτα tarw  – πέντε των δηναρίων ανεστραμμένο – δείχνει ότι εργάζεστε σκληρότερα από ότι μπορείτε. Ακόμα και η καρδιά σας έχει αρχίσει να σιχαίνεται την δουλειά που κάνει. Ο λόγος :  Ο/η σύντροφος σας! Tον αγαπάτε, αλλά από την άλλη θέλετε να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στην σταδιοδρομίας σας και αύξηση των οικονομικών σας. Πολύ θα θέλατε να μπορούσατε να κατακερματίσατε  τα συναισθήματά σας, με βάση ένα χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε  στις οικονομικές σας ανάγκες . Προσέξτε μην αφήσετε τον σύντροφο σας απογοητευμένο και σήμερα ,γιατί η κατάσταση είναι πολύ ρευστή !

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw-υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο πύργος (ανεστραμμένος)

Η καρτα tarw  – ο πύργος ανεστραμμένος  δείχνει ότι στον τομέα της αγάπης  δύσκολα θα επαναδραστηριοποιηθείτε  και αυτό γιατί οι στόχοι σας σε σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα   προς την επιτυχία δεν  μπορούν να είναι τόσο άμεσοι όσο  θα θέλατε σήμερα.. Μπορεί να είναι πιο ωφέλιμο για αρκετούς από εσάς  να θέσετε τα αισθηματικά σας  στην άκρη αυτή την στιγμή κυρίως αν δεν έχετε ένα σχέδιο..

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw- ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο αυτοκράτορας (ανεστραμμένος)

Η καρτα tarw  – αυτοκράτορας ανεστραμμένος μας λέει ότι η πραγματικότητα του σήμερα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες πού είχατε χθες. Ίσως να έχετε την τάση να επιλέγετε να μείνετε  μακριά από κάθε είδος  συνομιλίες που θα μπορούσαν να αγγίξουν  σκληρά θέματα. Δυστυχώς, όμως έτσι  είτε έχετε μια μονόπλευρη άποψη των πραγμάτων, είτε γιατί  σκόπιμα αρνείστε να εστιάσετε σε πιο σημαντικά θέματα π.χ. την διαχείριση  ενός διλήμματος αγάπης.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66