Κέλτικοι Ρούνοι – Η μοίρα του Έρωτα για το υπόλοιπο καλοκαίρι

angels

Κέλτικοι Ρούνοι – Η μοίρα του Έρωτα για το υπόλοιπο καλοκαίρι .

Κέλτικοι Ρούνοι Επιλέξτε τυχαία έναν Ρούνο .

Διαβάστε την προσωπική σας πρόβλεψη για τους επόμενους μηνες του καλοκαιριού :

Γουίρντ – Τιγουάζ – Μπερκάνα – Σογουίλο – Ηγουάζ – Λανγκούζ – Ινγκβάζ – Οθάλα – Πέρθρο – Ράιντο – Νοντίζ – Ουρούζ – Γιάρα – Εϊγουάζ – Αλγκίζ – Μανάζ – Γούντζο – Γκέιμπο – Χαγκαλάζ – Ίσα – Κενάζ – Ανσούζ – Νταγκάζ – Θουρισάζ

zodia-taro-45

Θουρισάζ :

Οι ανώτερες δυνάμεις, θα προκαλέσουν αυτοβούλως ανατροπές σε όλα τα συμβάντα της ζωής. Οι ενάρετοι – ηθικοί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες είναι κάτω από την μέγιστη / ασταμάτητη προστασία, του μη ορατού κόσμου. Η σωστή υποδομή που έχει χτιστεί, μέσα σε σχέσεις – οικογένειες και κοινωνίες είναι αυτή, που θα φέρει και πάλι σε μια ισορροπία την καθημερινότητα όλων.

Όσοι ταλαιπώρησαν ή αδίκησαν σκόπιμα, είναι ήδη στο μικροσκόπιο του σύμπαντος. Πολέμιοι και αμυνόμενοι θα παλέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και οι αυτές λοιπό συνθήκες, θα αφήσουν χώρο μόνο για τον έναν.  Αυτός ο ένας ο εκλεκτός των θεών, θα είναι και ο νέος ηγέτης των πολλών, που θα παύσει κάθε άλλη ύποπτη – παράλληλη αρχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Κέλτικοι Ρούνοι Νταγκάζ :

Το φως βγαίνει μέσα από το βαθύ σκότος, και διαγράφει την πνευματική διαδρομή, σε ένα άλλο ανώτερο επίπεδο. Οι εσωτερικές αλλαγές – βελτιώσεις, θα είναι δύσκολες και παρατεταμένες, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο και ο δείκτης της προσωπικής αυτογνωσίας θα παραδοθεί όταν θα έρθει, η κατάλληλη στιγμή, στην νέα γενιά.

Τα λάθη του παρελθόντος, ατομικά ή ομαδικά θα δώσουν και τις λύσεις για το μέλλον και την μορφή που αυτό, πρέπει να πάρει. Η ύπαρξη θα πάρει την μακρόσυρτη ανάσα, που θα της αποδώσει το ανώτερο πνεύμα ενσαρκωμένο μέσα από μορφή, του Αρχηγού ή Ιερέα  της Φυλής.

 

Ανσούζ :

Οι εντολές των θεών, θα έρθουν στον θνητό κόσμο για να γίνουν πράξεις μέσα από την ζωτική και πνευματική ενέργεια, που κυλάει αέναη και ασταμάτητη.  Οι όποιες κοιμισμένες ψυχικές – 7επίπεδες δυνάμεις, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προκαλέσουν τους ισχυρούς, για την προστασία των αδυνάτων. Το θετικό αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία, και θα διαταράξει τις συνήθειες των λίγων. Τα περιθώρια όμως λίγα για τις αντιστάσεις, που δεν θα βρουν συμπαραστάτες τώρα και ποτέ.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/07 Ερωτική συνεύρεση – Εξηγήσεις

zodia-astra-tarot

Κέλτικοι Ρούνοι Χαγκαλάζ :

Οι διαδικασίες επιταχύνονται για να αποδώσουν τα μέγιστα υλικά και πνευματικά, που θα φέρουν την συνέχεια – διαιώνιση των λαών σε ατομικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο. Οι χαρές που προσφέρονται από τους θεούς, θα φέρουν λυτρωμό και ισορροπία, σε αυτούς που έχουν όμως τις δομές για να τα αγκαλιάσουν. Το παρελθόν και η άκαμπτη ηθική του, θα ξεπεραστεί ακόμη και αυτό θα γίνει μέσα από δοκιμασίες και στενά μονοπάτια, που χαράχτηκαν υπό άλλες συνθήκες. Ακόμη και ξένοι, θα γίνουν αποδεκτοί που όμως θα ασπαστούν τους νόμους που έχουν χαραχθεί στα τοτέμ των Σοφών.

Ίσα :

Η παθητική στάση επιβάλλεται, σαν μια ανάπαυλα πνεύματος και σάρκας, που έχει μαζέψει την σοφία που έχει αποδοθεί από τα ανώτερα όντα μέσα από σκοτεινούς – δύσκολους δρόμους. Τα βήματα θα είναι μικρά και μελετημένα χωρίς να παρεκκλίνουν πια των ρητών εντολών. Το ταπεινό ανθρώπινο γένος κάνει την μετάβαση του για να επηρεάσει, το μέλλον και οτιδήποτε πρέπει να  αποκαλυφθεί. Οι αντιπαλότητες θα εκλείψουν και οι συνδυασμοί θα φανερώσουν λύσεις. Η χαρά και η πληρότητα θα έρθει σε όλα τα επίπεδα.

κρυσταλλομαντεία

Χαγκαλάζ :

Οι φυσικοί και πνευματικοί πόροι, είναι ατελείωτοι για αυτούς που ξέρουν πώς να τους επωφεληθούν, αλλά και να αφήσουν το περιθώριο στους ερχόμενους μύστες, να τους απολαύσουν επίσης. Οι κανόνες δεν θα παραμείνουν οι ίδιοι, αλλά πιο δύσκολοι και ουσιαστικά ουδείς δεν θα μπορεί να τους προβλέψει με σιγουριά. Οι συγκρούσεις σε κάθε επίπεδο, θα είναι ορατές και οι αποκαλύψεις οδυνηρές, αλλά απαραίτητες για το μέλλον. Η ισχύς θα είναι στην ένωση των ομοίων. Τα αντίθετα θα σηματοδοτήσουν το τέλος μιας κυκλικής εποχής, που δεν θα υπάρχει πια στην θύμηση κανενός.

Φεχού :

Τα υλικά αγαθά, οι κληρονομιές των ανθρώπων θα υποστηριχτούν από τις γνώσεις και το έλεος των συμπαντικών νόμων, χωρίς να διαταράσσονται οι πολύτιμες σχέσεις των θνητών με τους θεούς. Οι αποστάσεις είναι απαραίτητες, καθώς οι εξουσίες δεν μπορούν να μεταβιβαστούν, λόγων άγνοιας και πνευματικής φτώχειας.  Οι οπαδοί των λίγων θα προσχωρήσουν και θα αφομοιωθούν στους πολλούς και όμοιους, που θα τους δεχτούν υπό όρους.  Η προσευχή θα φέρει τα κλειδιά για την αλλαγή την εσωτερική, που θα γίνει με  κόπο αντιληπτή στους εξωτερικούς παρατηρητές. Η διάρκεια μιας ανθρώπινης ύπαρξης, είναι αρκετή για να γίνουν όλα τα προαναφερθέντα.

tarw-taro-xartomanteia

Κέλτικοι Ρούνοι  Γκέιμπο :

Είναι μια αδύναμη στιγμή, που το πύρινο πνεύμα θα σηκωθεί μπροστά στις επιταγές του σύμπαντος αναζητώντας λύσεις και βοήθεια. Οι παλιές συνθήκες θα λυθούν και μαζί θα απελευθερώσουν τις κρυμμένες γνώσεις, που θα δώσουν την δυναμική για να γυρίσει ο κρόνιος τροχός της ζωής.  Οι συμπεριφορές θα γίνουν πιο προσιτές και οι ανατροπές χωρίς έλεγχο θα τερματιστούν … από τους άνωθεν αυστηρούς παρατηρητές. Ο δρόμος είναι ανηφορικός αλλά με σταθμούς οάσεις, που θα φανερωθούν μόνο στους εκλεκτούς. Οι πολλοί έχουν και αυτοί την θέση τους, σε τούτο τον κόσμο.

Κέλτικοι Ρούνοι Γούντζο :

Οι εκπλήξεις που τείνουν – προσφέρουν οι θεοί, στους ανθρώπους θα ικανοποιήσουν πρώτα την σάρκα, τις εφήμερες τους επιθυμίες και σε δεύτερο βαθμό θα αναδείξουν τις όποιες πνευματικές χάρες. Στην ακριβώς αντίθετη πορεία, θα εξυψωθούν οι θνητοί, που θέλουν να πάρουν – αναλάβουν την μοίρα των πολλών και να την οδηγήσουν σε νέες κατακτήσεις. Η αγάπη, σε όλες τις πιθανές μορφές της, θα παίξει τον σημαντικό της ρόλο και θα μετατρέψει, σχέσεις ανθρώπινες στην πιο εξιδανικευμένη τους μορφή.  Είναι ένα δίδαγμα που όλοι σε διαφορετικά χρονικά σημεία, θα λάβουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/07 Ερωτική συνεύρεση – Εξηγήσεις

zwdia – love

Μανάζ :

Η ψευδαίσθηση που διατρέχει μέσα στον ανθρώπινο νου, και ο περιορισμένος έλεγχος της πλατιάς πραγματικότητας, θα δημιουργήσει τις πνευματικές γέφυρες. Αυτές θα ενώσουν, τον πάνω με τον κάτω κόσμο. Το προσωπικό  βεληνεκές αυτών που θεωρούνται αρχηγοί  -πρωτοπόροι – πολυταξιδεμένοι, θα κοπεί απότομα από τις βουλές αυτών που κρατάνε τις εξουσίες, προς γνώση και συμμόρφωση των πολλών …  που απλά παρατηρούν.  Οι εποχές θα φέρουν τους γόνους, που θα έχουν απαλλαχτεί από την άσχημη νοοτροπία του παλιού.

Κέλτικοι Ρούνοι Αλγκίζ :

Ο δρόμος για την θέωση είναι απλά άγνωστος, για αυτόν που δεν ξέρει καν τι αναζητά και που. Πολλοί θα ενάρξουν τον αγώνα της κατάκτησης του ουράνιου θρόνου, αλλά τελικά ουδείς θα το καταφέρει, αν πρώτα δεν έχει ολόψυχα απαρνηθεί το παλιό, το φθαρμένο το ρυπαρό Εγώ του.   Οι κοσμοκράτορες βλέπουν και κρατούν φυλαγμένα τα ακασικά αρχεία, μακριά από τους  εφήμερους θαυμαστές. Μόνο αυτοί, που θα μοιάσουν σε θεούς, θα έχουν την τύχη για να διαπραγματευτούν μαζί τους. Ίσως ένας Ιερέας της φυλής, ίσως ένας λεοντόκαρδος αρχηγός, μπορεί και ένα παρθένο πνεύμα, φυλακισμένο από την εξορία των πολλών.

zwdia-tarw-zodia-19

Εϊγουάζ :

Οι στόχοι και οι παρατεταμένες προσπάθειες, έχουν ήδη κουράσει το ανθρώπινο είδος και τον καθέναν ξεχωριστά. Μια ωστόσο ξεχωριστή εποχή, που μπορεί να φέρει τις λύσεις, και πάντα υπό την αυστηρή επιτήρηση των Αρχών και των εκτελούντων αυτών. Από το πουθενά, θα εμφανιστούν μοιραία γεγονότα – ειδήσεις, που θα φέρουν τον αέρα της αναγέννησης, αποκλειστικά σε αυτούς που μπορούν αν τις τιμήσουν ορθά. Τα σύμβολα θα κρατηθούν ψηλά κάτω από το φως του πνευματικού Ήλιου.

Γιάρα :

Η πίστη σε ιδεώδη θα σώσει το πλήθος, αλλά θα απογειώσει μόνο τους αυτόφωτους. Η ύλη θα χορτάσει τους αδύναμους, που θα γίνουν οι πυλώνες για να ανέβει το ανθρώπινο είδος, πιο κοντά στο πύρινο του πνεύμα – εαυτό. Οι όποιες ανήθικες πρωτοβουλίες θα τερματιστούν και οι υπαίτιοι θα μπουν στην απομόνωση – λήθη. Οι αλλαγές θα γίνουν και στις σχέσεις όλων των μορφών, που θα εξυγιανθούν, και θα κρατήσουν μόνο τα χαρακτηριστικά της αλήθειας και της γνώσης.

chartomantia-098

Ουρούζ :

Οι δυσκολίες της ζωής, είναι μόνο σε ένα πνευματικό επίπεδο, που απλά τις προβάλει σαν λύσεις, για το επόμενο βήμα – σκαλί της προσωπικής αυτογνωσίας. Η προσκόλληση στο παλιό, λήγει και ο ούριος  άνεμος που θα έρθει από τους Κοσμοκράτορες θα πρέπει να  γίνει άμεσα αντιληπτός. Οι επικοινωνίες θα γίνουν πιο εύκολες και η οριστική αφόρηση του μέτριου, θα γίνει ο νόμος. Οι συσχετισμοί που απλά έχουν βαρύνει τα τάσια τα αντίθετα της ζωής, θα ισορροπήσουν και ο τυχερός θα βρίσκεται στο ανοδικό σημείο. Η όποια καθοδική πορεία θα είναι και μόνιμη.

Κέλτικοι Ρούνοι Νοντίζ :

Αρμονία σε όλες τις πνευματικές της εκφάνσεις. Η συνάντηση της θηλυκής και της αρσενικής αρχής – εξουσίας θα ενωθούν και θα συμπληρώσουν κενά και παραλείψεις.  Η Γη θα ανέβει στον Ουρανό, για να έρθει η ισορροπία νου και σώματος. Η πορεία των ονείρων μέχρι και την  πλήρη κατάκτηση τους, έχει ενθουσιασμό και ακινησία σε σοφά χρονικά σημεία, που όμως μπορούν να γίνουν οι πνευματική καταπέλτες που θα ακουμπήσουν το θείο – το τέλειο. Ο κόσμος είναι πλασμένος για όλους, και ιδανικός για ελάχιστους.

Ράιντο :

Οι πύλες δεν θα ανοίξουν ποτέ- για κανέναν, μόνο μέσα από δυνατούς χτύπους. Η δυσνόητη κατανάλωση του ανθρώπου για το μέλλον του, δεν του επιτρέπει να κοιτάξει μέσα του, και να δώσει λύσεις που θα τον βγάλουν από τον αέναο κύκλο της δυστυχίας του. Μόνο μέσα από την κατάρρευση των παλιών μοντέλων σκέψης … θα έρθει η νέα εκδοχή της ζωής με ότι καλό μπορεί να κουβαλά, για την τύχη του καθενός και των γύρω συσχετισμών του.

taro-zodia-76

Κέλτικοι Ρούνοι Πέρθρο :

Η στέψη των καλών και των σεμνών πράξεων θα γίνει και η παρηγοριά που θα έρθει στην ψυχή, που κάποιες φορές χάνει τον δρόμο, την πίστη της. Οι διέξοδοι είναι πολλοί, και λίγοι αυτοί που μπορούν να τις εντοπίσουν χωρίς την συμπαντική καθοδήγηση. Οι απαιτούμενες αντοχές, θα σώσουν όχι μόνο την κάθε μια ατομικά προσωπικότητα αλλά και το σύνολο, που κοιτάζει – ελπίζει – προσμένει από αυτές.  Αυτοί που θα εγκαταλείψουν θα χαθούν στην λήθη του παρελθόντος, μαζί με την ελάχιστη – προσωρινή τους συνεισφορά.

Κέλτικοι Ρούνοι Οθάλα :

Οι απώλειες, οι εμποδισμένες καταστάσεις, οι δηλωμένοι εχθροί, δεν θα είναι αρκετά για να κάνουν τον στρατιώτη της ζωής να πολεμήσει … για να κερδίσει την ελευθερία του, αλλά και ακόμη και να πέσει υπέρ των ιδανικών του. Έχει έρθει η ώρα για να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που γυαλίζουν και αυτά που δίνουν τάματα. Οι σύντροφοι και οι οικογένειες, θα ενώσουν τις πολυδιάστατες δυναμικές τους, και με αρωγό το σύμπαν, θα δεσμεύσουν την γνώση για την οδό που δεν έχει περιττές επαναστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ινγκβάζ :

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι μόνο εσωτερική. Η εξωτερίκευση της υποδηλώνει μόνο φόβο και ανάγκη, για έμμεση ανώτερη βοήθεια. Οι ηγέτες, θα πολεμήσουν για την νίκη και οι ακόλουθοι απλά θα ζητωκραυγάσουν,  για να λάβουν την εύνοια του σύμπαντος. Ο άνθρωπος πατώντας πάνω σε δύο μοιραίες βάρκες, θα πάρει την απόφαση για το… σε ποιο στρατόπεδο θα ταχθεί. Των ηττημένων ή τον κερδισμένων; Μόνο εμπόδιο τα εσώτερα θεριά – φόβοι, που δεν πρέπει να ελευθερωθούν… ποτέ.

Λανγκούζ :

Το απρόσμενο θαύμα, είναι πάντα καλοδεχούμενο από τον άνθρωπο και τα έργα του. Μια ανώτερη παρέμβαση που συμβαίνει συχνά, για να μην χάνετε η πίστη σε ιδανικά και αξίες που υπάρχουν, αλλά μέσα στο ορυχείο της ύλης, δεν ξεχωρίσουν χωρίς κόπο. Οι αδικημένοι σε συμπόνια, σε αγάπη, σε γνώση, θα έχουν τις ευκαιρίες μόνο μέσα από την δική τους απαίτηση. Οι ανώτερες δυνάμεις ακούν και αποδίδουν, δεν μαντεύουν τις επιθυμίες του  καθενός. Τα λόγια θα γίνουν πράξεις, και οι πράξεις θα μορφώσουν αυτούς που χρονολογικά θα ακολουθήσουν.

xartomanteia

Ηγουάζ :

Κάθε τριβή, μπορεί να κατευναστεί και κάθε λάθος μπορεί να διορθωθεί, αρκεί αυτό να γίνει φανερό και στον ίδιο, που το προκαλεί. Η γνωσιακή ισχύς εν τη πρακτική ενώσει, θα δώσει τις λύσεις που θα μεταφερθούν μυστικά και σε αυτούς, που μόνο μπορούν να το διαχειριστούν. Η εύνοια του σύμπαντος, η προίκα αυτού του κόσμου.. είναι ισότιμα μοιρασμένη σε όλα τα πλάσματα και έτσι θα παραμείνει. Ακόμη και μέσα από τιμωρίες που θα λάβουν οι παραβάτες – καταπατώντες, τα δικαιώματα των άλλων.

 

Σογουίλο :

Οι σωστοί στόχοι θα αποτρέψουν τους κινδύνους, από αυτούς που θέλουν να τους κατακτήσουν μαθαίνοντας, μέσα από το προσωπικό τους ταξίδι.  Δεν θα χρειαστεί να παρθούν πρωτοβουλίες, η πρόνοια του σύμπαντος, απλά χαράσσει τον δρόμο …που δεν πρέπει να χαθεί – σβηστεί και από τις επόμενες γενιές. Η διδαχή των λίγων στους πολλούς, θα είναι και η σωστή βοήθεια για την ποικιλότροπη κατάκτηση του μέλλοντος αλλά και της υγιούς συντήρησης αυτού και ότι αυτό εσω – συμπεριλαμβάνει!

zwdia-tarw-1

Μπερκάνα :

Η ανθρώπινη ύπαρξη είναι περιορισμένη στις 5 μόνο αισθήσεις της, αγνοώντας τα μυστικά, που μπορούν να ξεκλειδώσουν τα προβλήματα όλων των ειδών.  Η υπερβατική βοήθεια θα έρθει σε αυτούς που θα την ζητήσουν, αλλά θα έχουν και την δυναμική να την  αξιοποιήσουν στο μέγιστο για το καλό όλων. Οι θεραπείες που θα έρθουν θα αφορούν και το παρελθόν, που έχει ακόμη ενεργό – στενάχωρο ρόλο στο παρόν που. Όμως δεν θα σταθεί άλλο σε προσπεράσιμες αδυναμίες.

 

Τιγουάζ :

Οι φυσικές ενέργειες του σύμπαντος, που υπάρχουν μέσα στο ‘ dna ’, του ανθρώπου βοηθούν στο όλα να λειτουργούν ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις. Σε ανώτερο επίπεδο, το φως του Ήλιου, σε κάποιους θα προκαλέσει την πρόωρη – αναγκαστική τους πνευματική εξέλιξη . Καθώς  ο προορισμός τους είναι, για να μεταμορφώσουν τον κόσμο που παρέλαβαν και αυτόν που θα παραδώσουν στην επόμενη γενιά. Οι σκέψεις αυτών που έχουν χάσει κάτι αγαπημένο, θα στραφεί στην παραγωγικότητα και την προσωπική απαίτηση, για την αναγνώριση από τους πολλούς.

Γουίρντ – Ο Λευκός :

Η μοίρα των ανθρώπων έχει ήδη γραφεί και αυτό δεν θα αλλάξει. Οι προφητείες των Σοφών θα επαληθευθούν … και τα γεγονότα, αυτό θα το επιβεβαιώσουν.  Το σύμπαν – το φτασμένο,  μπορεί να είναι ελαστικό μόνο με αυτούς, που θα δείξουν συμπόνια και φιλευσπλαχνία, στους αδυνάμους και τους αναξιοπαθούντες της ζωής. Η ρόδα της ζωής θα συνεχίσει να γυρίζει και μέχρι οι θεοί, να πράξουν αλλιώς και χωρίς αυτό να χωρά αιτιολόγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος