Κέλτικοι Ρούνοι – Οι Κρόνιες σχέσεις θα τερματιστούν!

imerisies-832014

Κέλτικοι Ρούνοι – Οι Κρόνιες σχέσεις θα τερματιστούν!

Κέλτικοι Ρούνοι Για τον μήνα του Ιουνίου:

Κριός Εΐγουάζ

Δεν μπορείτε πια να περιμένετε κανέναν! Οι σκέψεις σας είναι πια μόνο γύρω από μια νέα συντροφιά που σας γοητεύει ήδη με τον τρόπο που σας προσεγγίζει.

zodia-taro-45

Ταύρος Γιάρα

Οι μέρες θα φέρουν χρήμα αλλά και πολλές ευκολίες στον οικονομικό σας τομέα. Εσείς που έχετε τώρα την πλήρη γνώση των πραμάτων, μην κάνετε άλλα λάθη.

Δίδυμοι Ουρούζ

Μπορείτε να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι σας και θα δείτε ότι θα ηρεμήσετε. Πιθανόν και να πρέπει να διώξετε μακριά σας, όλα τα πέριξ τοξικά άτομα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος Πέρθρο

Ζητήστε από τους γύρω σας πλέον, να μην σας λένε για το άτομο που έχετε προσφάτως χωρίσει. Δεν υπάρχει κάποιο τελικό κέρδος από όλη αυτήν την ανακύκλωση.

Λέων Οθάλα

Συμβαίνουν πολλά στον αισθηματικό σας τομέα, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θα θελήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, αν δεν ξεκαθαρίσετε τα παλιά.

Παρθένος Λανγκούζ

Από όλα αυτά που τρέχουν μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, κάποια δεν σας αρέσουν, και μάλλον τώρα έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για να τα πείτε.

zwdia – love

Ζυγός Ηγουάζ

Ένας παλιός καλός σας φίλος, θέλει να σας μιλήσει πιο αναλυτικά. Ήδη και εσείς έχετε καταλάβει, ότι καιρό τώρα έχει για το πρόσωπο σας, ερωτικά συναισθήματα.

Κέλτικοι Ρούνοι – Οι Κρόνιες σχέσεις θα τερματιστούν!

Σκορπιός Μπερκάνα

Αν έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην δώσετε ακόμη το πράσινο φως σε άτομα, που σας πολιορκούν. Σας χρειάζεται ένα μικρό διάλειμμα.

Τοξότης Μανάζ

Επισκέψεις και πολλές επικοινωνίες, θα έχετε αυτό το διάστημα…από τα παλιά. Εσείς που ακόμη θέλετε να επανασυνδεθείτε σίγουρα θα το καταφέρετε.

taro-tarw

Αιγόκερως Γούντζο

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για όλα αυτά τα προβλήματα που τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν παρουσιαστεί μεταξύ σας!

Υδροχόος Μανάζ

Μια τυχαία συνάντηση, θα σας ανάψει τα ερωτικά σας συναισθήματα. Τώρα μπορείτε με το άτομο αυτό, να μιλήσετε για μια νέα αρχή, που δεν θα θυμίζει τα παλιά.

Ιχθείς Ίσα

Κάποια σημαντικά προβλήματα που έχετε μέσα στην οικογένεια σας, άμεσα θα ξεπεραστούν. Όλος ο νέος μήνας, θα έχει οικονομικές ελαφρύνσεις και ερωτικά καλέσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia