Κέλτικοι Ρούνοι – Οι μέρες φέρνουν μεγάλες ερωτικές αλλαγές

akmi-zwdia-krios-tayros

Κέλτικοι Ρούνοι – Οι μέρες φέρνουν μεγάλες ερωτικές αλλαγές.

Κέλτικοι Ρούνοι : Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για αυτούς, που θέλουν να κάνουν ρηξικέλευθες αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

Γεννημένοι τον Ιανουάριο: ΘΟΥΡΙΣΑΖ

Έχετε φτάσει στο όριο που πρέπει να πάρετε τελικές και ώριμες αποφάσεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες. Ότι ήταν να δείτε το έχετε δει και τώρα ξέρετε τι και ποιος, πρέπει να μείνει κοντά σας.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο: ΟΥΡΟΥΖ

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά μυστικά, από την μεριά του ανθρώπου σας, που θα σας αποκαλυφθούν μέσα στον νέο μήνα. Εσείς είστε αυτοί, που θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις.

Γεννημένοι τον Μάρτιο: ΟΘΑΛΑ

Μην διαφωνείτε συνέχεια με αυτά που λέει και κάνει ο άνθρωπος σας! Τον έχετε σίγουρα κουράσει και μάλλον του περνάτε το μήνυμα ότι δεν σας είναι και τόσο αρεστός πια. Αυτό διορθώστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Κέλτικοι Ρούνοι Γεννημένοι τον Απρίλιο: ΜΑΝΑΖ

Τα οικονομικά, είναι κατά κύριο λόγο που σας απασχολούν αυτόν τον καιρό, αλλά ήδη σκέφτεστε τις έξυπνες λύσεις που θα σας βγάλουν από αυτές τις δυσκολίες. Όλα τα άλλα θα τα αναλάβει το ταίρι σας.

Γεννημένοι τον Μάιο: ΗΓΟΥΑΖ

Έχετε κάνει μια σημαντική γνωριμία, αυτόν τον καιρό και θέλετε να δείτε πως θα εξελιχθεί. Σίγουρα, μην κάνετε το γνωστό λάθος να φέρετε και άμεσα τρίτους – γνωστούς στο μεταξύ σας.

Γεννημένοι τον Ιούνιο : ΜΠΕΡΚΑΝΑ

Αποφασίσατε για αυτό το διάστημα, να μείνετε μακριά από τα σπορτ του έρωτα. Το σύμπαν, έχει άλλη άποψη και από τις αρχές του Φθινοπώρου θα σας δώσει μια νέα συντροφιά.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

zodia-zvdia-22

Κέλτικοι Ρούνοι Γεννημένοι τον Ιούλιο : ΤΙΓΟΥΑΖ

Έχετε τις καλύτερες προδιαγραφές, για αυτό το χρονικό διάστημα, για να τα ξανα-βρείτε με τον πρώην σας! Αν κάνετε λίγη υπομονή σίγουρα θα έχετε επικοινωνίες και πολλές συναντήσεις.

Γεννημένοι τον Αύγουστο : ΑΛΓΚΙΖ

Δεν έχετε περάσει και το πιο άνετο Καλοκαίρι, σε κανέναν τομέα. Αυτό είναι και κάτι που αλλάζει σε αγάπη και χρήμα. Ετοιμαστείτε για νέες συνεργασίες αλλά και φρέσκα φλερτ.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο : ΠΕΡΘΡΟ

Η ψυχολογία σας, έχει άπειρα σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι κάτι που θα λήξει άμεσα καθώς ο άνθρωπος που έχετε στο μυαλό σας, επιστρέφει και θέλει να έχετε μια σοβαρή πλέον σχέση.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Hal 20-30/08 Απομακρύνσεις και Επανενώσεις

taro-zodia-76

Γεννημένοι τον Οκτώβριο : ΓΙΑΡΑ

Μην λέτε πολλά και μην υπόσχεστε τίποτα σε άτομα που έχετε γνωρίσει τους τελευταίους μήνες. Ακόμη δεν σας έχουν δείξει και δεν σας έχουν δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα.

Γεννημένοι τον Νοέμβριο : ΙΣΑ

Ο νέος μήνας, θα είναι γεμάτος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, που όμως σε λίγο καιρό θα σας φέρουν και την σχετική οικονομική άνεση, που με την σειρά της, θα βοηθήσει και την ερωτική σας ζωή.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο : ΝΟΝΤΙΖ

Απολαύστε αυτά που έχετε μέχρι τώρα καταφέρει. Υπάρχουν οι κατάλληλες προδιαγραφές για να κάνετε την εργασία και την ερωτική σας σχέση, να απογειωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia