Κέλτικο Άστρο – Ταρώ 03/04 Παρασκευή

taro-13

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ 03/04 Παρασκευή

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου)

Ο σκύλος στον δεύτερο οίκο. Όσο λιγότερη σημασία έχουν τα χρήματα για εσάς τώρα, τόσο καλύτερα θα πάνε τα οικονομικά σας και πιο πολιτισμένες θα είναι οι συναλλαγές σας.

Το να συνδυάσετε την δουλειά με την ευχαρίστηση, θα διασφαλίσει ότι οι διαπραγματεύσεις και οι συναντήσεις σας θα πάνε εξαιρετικά. Είναι μια κερδοφόρα και παραγωγική οικονομική περίοδος!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου)

Οι Δίδυμοι στον τέταρτο οίκο. Ίσως να μετακομίσετε στο άμεσο μέλλον, γιατί η ζωή στο τωρινό σας σπίτι είναι διαφορετική από αυτό που ονειρεύεστε. Αν προγραμματίζετε να κάνετε μια μετακόμιση, κατευθυνθείτε προς την πόλη και όχι προς την εξοχή. Ένα νεαρό μέλος της παρέας σας μπορεί να σας πει κάποιο εντυπωσιακό νέο.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου)

Ο Κριός στον όγδοο οίκο. Αυτή τη στιγμή σας κυριεύουν τα πάθη και οι επιθυμίες. Ιδανικό αν είστε σε σχέση, απογοητευτικό αν δεν είστε. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να διοχετεύστε όλη αυτή την ενέργεια σε εποικοδομητικές δραστηριότητες που θα σας ωφελήσουν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-taro-xartomanteia

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου)

Ο Ουρανός στον έκτο οίκο. Χαλαρώστε και παραμείνετε ήρεμοι, αλλιώς θα αρρωστήσετε. Οι υπεύθυνοί σας ή όσοι σας λένε τι πρέπει να κάνετε, σας κάνουν πραγματικά έξω φρενών και ίσως σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά… Αλλά προσέξτε να μην βρεθείτε κάπου όπου θα αντιμετωπίσετε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις!

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου)

Η Σελήνη στον έβδομο οίκο. Αντιμετωπίζετε απογοήτευση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις τώρα. Αλλά αντί να κρατάτε μέσα σας όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, είναι καλύτερο να τα εκφράσετε στους άλλους. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και φτιάξτε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους κοντινούς σας ανθρώπους, πριν αυτές οι παρεξηγήσεις οδηγήσουν σε κάτι χειρότερο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου)

Ο Σκορπιός στον δωδέκατο οίκο. Ακολουθήστε τα συναισθήματα και το ένστικτό σας: Έχουν ακρίβεια και μπορούν να σας οδηγήσουν σε ανείπωτες επιτυχίες, μέχρι και να βοηθήσουν να ελέγξετε το πεπρωμένο σας. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε τα δικά σας πλεονεκτήματα και αδυναμίες, διαφορετικά απλά θα βλάψετε τον εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου)

Ο Ταύρος στον δέκατο οίκο. Βρίσκεστε σε μια φάση ευημερίας τώρα. Εκπέμπετε μια γοητεία και αξιοπιστία που θα εντυπωσιάσει τα αφεντικά, τους γραφειοκράτες και τα σπουδαία πρόσωπα που θα συναντήσετε. Χρησιμοποιήστε την προσωπικότητα και την καλή σας εμφάνιση στο έπακρο και προετοιμαστείτε να λάβετε δημοσιότητα ή μια προαγωγή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου)

Το πρόβατο στον τρίτο οίκο. Αισθάνεστε καταπιεσμένοι ή δυσαρεστημένοι; Καταπολεμήστε την απάθεια που σας έχει καταβάλλει και μιλήστε ανοιχτά, διαφορετικά θα κατηγορήσετε μόνο τον εαυτό σας αν δεν πάρετε αυτά που θέλετε. Τα οικογενειακά θέματα ίσως προκαλέσουν ανησυχία και ένας αδελφός μπορεί να εκμεταλλευτεί την καλή σας φύση.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου)

Ο πύργος στον πέμπτο οίκο. Προσέξτε τα ευαίσθητα συναισθήματά σας! Τα κατακλυσμικά γεγονότα που θα συμβούν, πρόκειται να ασκήσουν συντριπτική και βαθιά επίδραση στην ψυχή σας. Μια σχέση αγάπης μπορεί να τελειώσει σε μια νύχτα ή ένα δημιουργικό όνειρο μπορεί να καταστραφεί… Αλλά το καλό θα θριαμβεύσει στο τέλος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου)

Ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο. Θα εξυψωθείτε ή θα πέσετε τώρα, ανάλογα με τα πλεονεκτήματα των μακροπρόθεσμων σχεδίων σας. Αν έχετε αποφύγει να δουλέψετε ή έχετε κάνει οικονομία στα χρήματά σας, θα φανεί. Κάντε τη δέσμευση και τη συνείδηση σύνθημά σας και όλα θα πάνε καλά. Η συμβουλή ενός παλιού φίλου θα είναι πολύτιμη.

taro-6-9

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου)

Ο διάβολος στον ένατο οίκο. Ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε; Τότε διπλοτσεκάρετε τα δρομολόγια και την ταξιδιωτική ασφάλεια, και μην εμπιστεύεστε όλους όσους θα συναντήσετε. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει σας πείσει πως οι αντιλήψεις του, θρησκευτικές ή πνευματικές, είναι κατάλληλες για εσάς: Γι’ αυτό προσέξτε να μην σας κάνουν πλύση εγκεφάλου!

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου)

Ο Ποσειδώνας στον πρώτο οίκο. Είστε πιο διαισθητικοί, λαμπεροί και εκλεπτυσμένοι από ποτέ! Είστε έτοιμοι να κάνετε εντύπωση σε όλους τους ανθρώπους που συναντάτε. Χρησιμοποιήστε τη σαγηνευτική και γοητευτική σας προσωπικότητα, για να προωθήσετε με τους δικούς σας στόχους και τα ενδιαφέροντα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988