Κέλτικο Άστρο – Ταρώ 12/07 Κυριακή

taro-13

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ 12/07 Κυριακή

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Ο κόκορας στον δωδέκατο οίκο. Απαιτείται να κάνετε αναζήτηση στην ψυχή σας αυτή τη στιγμή, καθώς αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που δυσκολεύεστε να χειριστείτε.

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά κάποιου μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας, αλλά μην είστε πολύ σκληροί μαζί του. Η ενασχόληση με την γιόγκα ή τον διαλογισμό θα σας φέρει σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο δράκος στον πέμπτο οίκο. Είστε τόσο σέξι και ερωτικοί τώρα, που θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές και θα απολαύσετε το φλερτ που θα δεχτείτε! Δημιουργικά είστε σε πολύ καλή φόρμα και προορίζεστε για την επιτυχία… Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια, το δυναμισμό και την ώθησή σας στο έπακρο.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Αυτοκράτορας στον δεύτερο οίκο. Είναι η τέλεια ευκαιρία να ενισχύσετε τα οικονομικά σας! Χειριστείτε όλα τα χρηματικά θέματα με ελεγχόμενο αλλά σίγουρο τρόπο, που θα βοηθήσει να αποκτήσετε αυτά που χρειάζεστε. Ακόμα κι έτσι, θα πρέπει να φυλάξετε κάποια μετρητά για μια δύσκολη στιγμή. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι πάντα τόσο καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Το αστέρι στον τρίτο οίκο. Ό,τι κι αν αντιμετωπίζετε τώρα, θα επωφεληθείτε από μια ενθουσιώδη και θετική προσέγγιση. Γι’ αυτό συνεχίστε να χαμογελάτε και θα καταφέρετε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Το να βλέπετε τη φωτεινή πλευρά σε όλες τις σχέσεις σας, θα λειτουργήσει θαυμάσια και θα επηρεάσει θετικά τους γύρω σας.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Οι Δίδυμοι στον έβδομο οίκο. Μήπως είστε πολύ κτητικοί με τον σύντροφό σας τώρα, δεν του αφήνετε προσωπικό χώρο και χρόνο; Οι καταπιεστικές ή κτητικές σχέσεις δεν είναι λειτουργικές, καθώς προκαλούν προβλήματα σε βάθος χρόνου.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Γη στον τέταρτο οίκο. Βυθιστείτε στην άνεση και τη γαλήνη του σπιτικού σας τώρα. Αν ο οικιακός σας κόσμος έχει υποστεί αλλαγές ή μετατροπές τελευταία και σας άφησε συναισθηματικές πληγές, σύντομα θα αρχίσουν να επουλώνονται. Πάρτε τη ζωή ήρεμα, ελάτε σε επαφή με τη φύση και απλά χαλαρώστε.

chartomantia-098

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων στον όγδοο οίκο. Νιώθετε την ανάγκη να περάσετε ερωτικές και αισθησιακές στιγμές τώρα, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο στο άλλο σας μισό! Από οικονομικής άποψης, θα επωφεληθείτε από τη γενναιοδωρία τρίτων και κοινά χρηματικά θέματα θα ευοδώσουν. Μια κληρονομιά ή κάποια απροσδόκητα έσοδα είναι έτοιμα να φτάσουν στο δρόμο σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο κόσμος στον ενδέκατο οίκο. Πρόκειται να συναναστραφείτε με έναν νέο κύκλο ανθρώπων, σε ένα διαφορετικό κοινωνικό περιβάλλον. Αδράξτε κάθε ευκαιρία να μιλήσετε με ενδιαφέροντα άτομα, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε μερικούς νέους φίλους. Η φιλανθρωπική ή ανθρωπιστική εργασία μπορούν επίσης να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Το μεσουράνημα στον πρώτο οίκο. Οι προσωπικές φιλοδοξίες και η κατεύθυνση της ζωής σας, πρέπει να υπερισχύσουν έναντι όλων των άλλων τώρα. Γι’ αυτό να είστε αποφασιστικοί, μην χασομεράτε αντί να στραφείτε ολοκληρωτικά στην επιτυχία. Μεγάλα πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν αν προχωρήσετε με αξιοπρέπεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

taro-6-9

Κέλτικο Άστρο – Ταρώ Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Το βόδι στον δέκατο οίκο. Αυτή είναι μια από τις πιο φιλόδοξες στιγμές της ζωής σας: Χτίζετε καριέρα, δύναμη και επιρροή! Θα φτάσετε στους στόχους που ορίσατε, αρκεί να κινηθείτε αργά και σταθερά και να σχεδιάσετε τα πάντα προσεκτικά! Όσο προοδεύετε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα αποκτάτε.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Δίας στον έκτο οίκο. Η ευημερία και η παραγωγικότητα βαδίζουν μαζί στα επιχειρηματικά σας σχέδια! Ενεργήστε με θετική πρωτοβουλία σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές. Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πραγματώσετε όσα υπόσχεστε και μην βιαστείτε να δεσμευθείτε σε τρίτους! Αν νιώθετε αδιάθετοι, φροντίστε τον εαυτό σας με καλή διατροφή και ύπνο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το άλογο στον ένατο οίκο. Η τσιγγάνικη ψυχή σας αναζητά την ελευθερία, δημιουργώντας την επιθυμία να ταξιδέψετε μακριά. Αξιοποιήστε την κρίση σας για να δημιουργήσετε ή να κυνηγήσετε ευκαιρίες τώρα – και η επιτυχία είναι δική σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν εγκαταλείπετε στη μέση όσα αρχίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76