Καλοκαίρι 2022 Τι επιφυλάσσει για εσάς

test-gamos-zwdia

Καλοκαίρι 2022 Τι επιφυλάσσει για εσάς;

Καλοκαίρι 2022 κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) .

Αυτό το καλοκαίρι, είναι γραφτό να περάσετε το χρόνο σας έξω. Φροντίστε να προμηθευτείτε αντηλιακό και πολλά υγρά για να μην αφυδατωθείτε και διασκεδάστε με την ψυχή σας.

Η Αφροδίτη στον Κριό θα σας βοηθήσει επίσης να γεμίσετε ξανά το πορτοφόλι σας.

zodia-taro-45

ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Θα είναι μεταμορφωτικό για εσάς αυτό το καλοκαίρι. Καθώς το άγχος σας υποχωρεί, είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

Ταυτόχρονα, να είστε ενήμεροι για τις αλλαγές των ανθρώπων γύρω σας. Καθώς τελειώνει το καλοκαίρι, προσέξτε τις μεγαλύτερες αλλαγές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Καλοκαίρι 2022 δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Το καλοκαίρι ξεκινάει με τα γενέθλιά σας και ακολουθεί ανοδική πορεία. Θα μοιάζει με ταινία για εσάς, καθώς νέα ξεκινήματα και προθέσεις ενώνονται, για να σας προσφέρουν τη μάθηση και τις εμπειρίες που χρειάζεστε.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου)

Θα ταρακουνήσει τα πράγματα το καλοκαίρι που έρχεται. Με την έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, τα πράγματα θα κλονιστούν για να σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση. Καθώς η εποχή του Καρκίνου ξεκινά αργότερα αυτό το καλοκαίρι, αφιερώστε χρόνο για να θεμελιώσετε τους στόχους σας, για την επόμενη χρονιά.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Βεζιροπούλας – Ερωτικά μυστικά που θα έρθουν στο φως!

chartomantia-098

λέων (21 Ιουλίου-20 Αυγούστου)

Αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα συνταρακτικό για εσάς. Ενώ είστε επικεντρωμένοι στον εαυτό σας, μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να ρίξει κάποια σκιά στο λάμψη σας. Εστιάστε στον εαυτό σας… και όλες οι ανησυχίες θα εξαφανιστούν άμεσα.

παρθένος (21 Αυγούστου-20 Σεπτεμβρίου)

Ξεκινήστε το καλοκαίρι εστιάζοντας στην ψυχική σας υγεία. Ο Ερμής μπαίνει στην Παρθένο τον Αύγουστο, κάτι που θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε τους άλλους γύρω σας. Όμως αρχικά, πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Να είστε σε επιφυλακή για πράγματα που προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καλοκαίρι 2022 ζυγός (21 Σεπτ.-20 Οκτ.)

Αν και η αρχή του καλοκαιριού μπορεί να μην είναι κάτι ιδιαίτερα σπουδαίο για εσάς, ο Αύγουστος θα έρθει σαν καύσωνας! Θα σας ωθήσει να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές συζητήσεις με τις οποίες δεν θέλατε να ασχοληθείτε μέχρι τώρα.

σκορπιός (21 Οκτ.-20 Νοε.)

Αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό, Σκορπιέ. Καθώς ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες, καλά πράγματα αναμένονται για εσάς, αν μπορείτε να απομακρυνθείτε από το δρόμο σας. Φροντίστε να προσέχετε τα εμπόδια που ρίχνετε στο δικό σας μονοπάτι.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Βεζιροπούλας – Ερωτικά μυστικά που θα έρθουν στο φως!

δωρεάν-προβλέψεις

τοξότης (21 Νοεμβρίου-20 Δεκεμβρίου)

Τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι! Με την πανσέληνο στα μέσα Ιουνίου, εστιάστε προσεκτικά στους μεγάλους κύκλους που κλείνουν. Ο Δίας μπαίνει σε ανάδρομη πορεία τον Ιούλιο, βοηθώντας σας να διασαφηνίσετε όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.

αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου-20 Ιανουαρίου)

Καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις αρχές Ιουνίου, φροντίστε να εγκαταλείψετε τους αυστηρούς κανόνες σας. Αφήστε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν… και διασκεδάστε. Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, δώστε προσοχή επίσης, στους στόχους και τα σχέδιά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

dream

Καλοκαίρι 2022 υδροχόος (21 Ιαν.-20 Φεβ.)

Το καλοκαίρι σας θα είναι αρκετά ήσυχο μέχρι την πανσέληνο στον Υδροχόο στα μέσα Αυγούστου. Εκεί η πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα συναισθήματα, γι’ αυτό προσέξτε να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις για σχέσεις, αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε επίσης να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ιχθύες (21 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Ξεκινάτε το καλοκαίρι με τον Άρη στους Ιχθύες. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε την επιπλέον αυτοπεποίθηση που σας έλειπε φέτος. Ίσως αυτό το καλοκαίρι είναι τέλειο για να ξεκινήσει αυτό το καλοκαιρινό ειδύλλιο που αναζητάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούνιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA