Καρμικά συναισθηματικά παιχνίδια 14 -15/10

imerisies-19314-oneirokriths

Καρμικά συναισθηματικά παιχνίδια 14 -15/10 .

Καρμικά συναισθηματικά : 14 Οκτωβρίου – Ήλιος αντίθεση Άρης .

Όταν βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο, ο Άρης είναι πάντα ανάδρομος. Αυτό σηματοδοτεί επίσης το μισό του κύκλου της ανάδρομης κίνησης του Άρη. Τις επόμενες 6 εβδομάδες θα συμμετάσχετε στο βαθύτερο έργο της ανάδρομης πορείας του.

Πώς έχετε επενδύσει την ενέργειά σας τις τελευταίες 6 εβδομάδες? Μήπως ήσασταν απασχολημένοι με την προσπάθεια ανάπτυξης κάποιου καινούργιου έργου? Ή μήπως παλεύετε με μια κατάσταση που περιλαμβάνει θυμό, αντιπαράθεση, επιθετικότητα, ή εχθρότητα?

zodia-taro-45

Πιθανώς να εστιάζετε στην ανάγκη ενίσχυσης της σωματικής σας ενέργειας, της υγείας ή της φυσικής σας κατάστασης… ή ακόμη στην αλλαγή της φυσικής σας εμφάνισης.

Οι επόμενες 6 εβδομάδες απαιτούν μια βαθύτερη, πιο σταθερή δέσμευση στους στόχους, τις φιλοδοξίες, τις προκλήσεις, ή τα θέματά σας. Για παράδειγμα, αν νιώσατε απογοήτευση, ανυπομονησία, θυμό ή πάθη που φαίνεται πως είχαν τη δική τους ζωή, μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε πιο εποικοδομητικά ή ασφαλή σημεία, για τα συναισθήματά σας.

Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, αντί να σας ελέγχουν. Ένα άλλο παράδειγμα: αν ασχολείστε με την ανάπτυξη ενός έργου ή τη βελτίωση της φυσικής σας ενέργειας, προσέξτε να μην οδηγήσετε τον εαυτό σας σε σημείο εξάντλησης.

Καλύτερα επικεντρωθείτε στις στιγμές που διστάζετε ή αποφεύγετε να αναλάβετε δράση – αυτό μπορεί να σας δώσει σημαντικές ενδείξεις για το τι σας κρατά πίσω και πώς μπορείτε να ξεφύγετε και να μην κολλήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Καρμικά συναισθηματικά : 14 Οκτωβρίου – Ήλιος αντίθεση Άρης .

Εναλλακτικά, προσέξτε τις στιγμές που λειτουργείτε υπερβολικά και πιέζετε τις καταστάσεις. Ίσως προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας, για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έχετε αναλάβει, ή ίσως προσπαθείτε να κερδίσετε την έγκριση κάποιου ατόμου έτσι ώστε να αισθανθείτε άξιοι κι αποδεκτοί. Αυτές οι ενδείξεις μπορεί να είναι τελικά, το πιο πολύτιμο και σημαντικό μάθημα αυτού του ανάδρομου κύκλου του Άρη για εσάς. Θυμηθείτε να κάνετε ένα διάλειμμα κάποιες στιγμές και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκτιμήσει και να γιορτάσει τις νίκες σας – μεγάλες ή μικρές- και να αναγνωρίσετε τι έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής.

Αν σχεδιάζετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι να γυρίσει ο Άρης σε ορθή πορεία για μεγαλύτερη ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε την τελευταία εβδομάδα περίπου – πριν γυρίσει σε ορθή πορεία ο Άρης – για να βεβαιωθείτε πως έχετε δώσει σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/10 Μυστικά στο φως – Τυχερό χρήμα

chartomantia-098

14 Οκτωβρίου – Ήλιος τρίγωνο Β. Δεσμός

Μπορεί να νιώθετε σίγουροι, αισιόδοξοι και δυνατοί μερικές μέρες πριν και μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Μπορεί να φανεί πως τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους και να σημειώσετε πρόοδο σε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε τώρα στη ζωή σας. Και μόνο χάρη σ’ αυτή την επιπλέον αυτοπεποίθηση, θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί.

Ωστόσο, επιβάλλεται μια πρόσθετη προσοχή. Παρόλο που σας έχει δοθεί το πράσινο φως, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ελέγχετε διαφορετικούς τρόπους πριν προχωρήσετε. Με άλλα λόγια, ένας έλεγχος πραγματικότητας γι’ αυτά που θέλετε να πετύχετε, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

15 Οκτωβρίου – Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας

Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, όταν η αίσθηση του σκοπού, της ταυτότητας και της κατεύθυνσής σας φαίνεται μπλοκαρισμένη, εξουδετερωμένη ή ρυθμισμένη από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό σας. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις ή ανθρώπους.

Θα χρειαστεί να επιδείξετε μια ασυνήθιστα ισχυρή δύναμη, για να μην αισθανθείτε αδύναμοι ή συγκλονισμένοι. Το κόλπο είναι να εστιάσετε στην ενδυνάμωση του εαυτού σας, παρά στην απλή δύναμη – αυτό σημαίνει ότι η δύναμή σας να προέρχεται από μέσα σας και όχι από τον έλεγχο των ανθρώπων και των καταστάσεων εκτός του εαυτού σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/10 Μυστικά στο φως – Τυχερό χρήμα

taro-zodia-76

Μπορεί να βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε αγώνες εξουσίας είτε να αναστατωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Μπορεί να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε την προσκόλλησή σας σε κάτι ή σε κάποιον, λόγω περιστάσεων που είναι πέρα από τον έλεγχό σας.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που ψάχνετε βαθιά μέσα σας και βρίσκετε ότι έχετε περισσότερη δύναμη από ό, τι νομίζατε. Η αντιπαλότητα μπορεί να εμπνεύσει νέα επιθετικότητα κι ένα καινούργιο σκοπό μέσα σας – Μια ενδυνάμωση, που γεννιέται από σύγκρουση και αγώνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66