Καρμικές αλληλεπιδράσεις και σοφές επιλογές 13/11

imerisies-25314

Καρμικές αλληλεπιδράσεις και σοφές επιλογές 13/11.

Καρμικές αλληλεπιδράσεις : 13 Νοεμβρίου – Αφροδίτη τρίγωνο Β. Δεσμός .

Δυο μέρες πριν και μετά από σήμερα, μπορεί να νιώσετε πιο καλά με τον εαυτό σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Στην πραγματικότητα, οι αλληλεπιδράσεις που έχετε με τους άλλους θα αποδειχθούν καρποφόρες και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε περισσότερο προς την κατεύθυνση που έχετε χαράξει.

zodia-taro-45

Μπορεί επίσης, να είστε σε θέση να το κάνετε για κάποιον άλλο. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα και άλλους πόρους.

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι συνετό να κάνετε έλεγχο πραγματικότητας για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές της ανταλλαγής είναι ικανοποιημένες κι ότι πήρατε όσα δώσατε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

13 Νοεμβρίου – Άρης Στατικός, Ορθή πορεία (15,13 μοίρες Κριού)

Ο Άρης τελικά γυρίζει σε ορθή πορεία! Δεν έχουμε ακόμη ξεφύγει τον κίνδυνο των εκρηκτικών καταστάσεων, καθώς ο Άρης πρέπει ακόμα να περάσει το τρίτο και τελευταίο πέρασμα των όψεων τετραγώνου με Δία/ Κρόνο/Πλούτωνα το τελευταίο τρίμηνο.

Ωστόσο, αρχίζουμε να γινόμαστε πιο ώριμοι και σοφοί από τις εμπειρίες των τελευταίων μηνών. Τώρα μπορούμε να συνδέσουμε τις τελείες και να κατανοήσουμε καλύτερα, τι έχουμε περάσει. Για μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία, αφού ο σταθμός του Άρη παραμένει ισχυρός, η ενέργειά σας θα είναι έντονη, ακανόνιστη, εκρηκτική κι απελευθερωτική.

Μετά την οπισθοδρόμηση τις τελευταίες 10 εβδομάδες, η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί, αρχίζει τώρα να απελευθερώνεται. Η χαμηλή ενέργεια πιθανόν να επιστρέψει ξαφνικά, ακανόνιστα, δυνατά ή σταδιακά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/11 Στο Κατώφλι του Ερωτα

xartomanteia

13 Νοεμβρίου – Άρης Στατικός, Ορθή πορεία (15,13 μοίρες Κριού)

Είναι πιθανό να φτάσετε σε αποφάσεις σχετικά με ζητήματα που έχετε αντιμετωπίσει τους τελευταίους 2-4 μήνες. Αν έχετε εργαστεί για την προετοιμασία ή τον προγραμματισμό ενός νέου έργου, ο σταθμός θα βάλει σε λειτουργία τη διαδικασία εκκίνησης.

Αν τα ζητήματα σχετικά με τον θυμό, τη σεξουαλικότητα, την αποφασιστικότητα ή το θάρρος ήταν αγκάθι στο πλευρό σας τους τελευταίους μήνες, σας ωθεί να εφαρμόσετε ό, τι έχετε μάθει για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να ξεκινήσει…. ή με εξάλειψη των απογοητεύσεών σας, ή να φέρει το πρόβλημα στην επιφάνεια για να το αντιμετωπίσετε άμεσα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/11 Στο Κατώφλι του Ερωτα

δωρεάν-προβλέψεις

Ανάλογα με το πόσο εποικοδομητικά έχετε δουλέψει αυτά τα ζητήματα, αυτή η αναγωγή, θα είναι μια θετική στιγμή αυτο-ενδυνάμωσης ή θα προκαλέσει μια εκρηκτική παρόρμηση, για να ελέγξετε και να αναγκάσετε τους άλλους να υποκύψουν στη θέλησή σας (ή κάποιος άλλος να συμπεριφερθεί έτσι).

Τους επόμενους δύο μήνες, ενώ ο Άρης βρίσκεται ακόμα στη Σκιά, θα εφαρμόσετε και θα ενσωματώσετε την ενέργεια και τη μάθηση που έχει συγκεντρωθεί και προβάλλεται τώρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA