Καρμικές εμμονές με ερωτικές απαντήσεις 26-28/01

imerisies-5314

Καρμικές εμμονές με ερωτικές απαντήσεις 26-28/01 .

Καρμικές εμμονές : 26 Ιανουαρίου – Ποσειδώνας τετράγωνο Β. Δεσμός .

Μπορεί να είναι μια δύσκολη διέλευση, που θα έχετε την ευκαιρία να καταφέρετε κάτι πολύ ξεχωριστό ή υπέροχο, αλλά θα αποδειχτεί απογοητευτικό.

Μπορεί να μην σημαίνει ότι υπάρχει κάτι λάθος στο όραμα που επιδιώκετε, αλλά ίσως περιμένατε να λύσει ορισμένα προβλήματα ή κάποιες ελλείψεις στη ζωή σας και απλά δεν είναι σε θέση να το κάνει. Μπορεί να υπάρχουν δύο διαφορετικές εμπειρίες μ’ αυτήν τη διέλευση.

zodia-taro-45

Η απογοήτευση… είναι μία από αυτές και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ιδέα ότι η πραγματικότητα αυτού που ελπίζατε, δεν ανταποκρίνεται αρκετά στο όραμα, αυτού που είχατε φανταστεί. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, θα μπορέσετε να εμπνευστείτε από ένα όραμα και να καταφέρετε να αγγίξετε κάτι… που θα φέρει νέο νόημα στη ζωή σας.

Μπορεί να είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία. Δραστηριότητες που μπορούν να σας βάλουν σε σκέψεις μπορεί να είναι καλές – υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τις αφήσετε να γίνουν τρόπος αποφυγής των γεγονότων ή της πραγματικότητας της ζωής σας. Μια άλλη κατώτερη πλευρά αυτής της διέλευσης είναι ο πειρασμός να γοητευτείτε από την απόδραση, την αποφυγή και την «ευδαιμονία». Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην υπερβολική σας διάθεση για απόδραση και την αντιμετώπιση της σκληρής πραγματικότητας.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

μελλοντολόγος

27 Ιανουαρίου – Σελήνη Εντός Ορίων

Η Σελήνη επιστρέφει Εντός Ορίων (In-B) σήμερα. Όταν το φεγγάρι είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής αποσπασμένη ή απομονωμένη. Αυτό μπορεί να είναι είτε μια ευπρόσδεκτη αλλαγή είτε μια δύσκολη ενέργεια, για να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε.

Όταν η Σελήνη έρχεται εντός ορίων, συνήθως επιστρέφετε σε ό, τι είναι «κανονικό» για σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B ή / και είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B θα σας δώσει την ώθηση για νέα ξεκινήματα. Η Σελήνη θα προχωρήσει ΟΟΒ σε περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρμικές εμμονές :  28 Ιανουαρίου – Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας

Μπορεί να δημιουργηθεί ένταση στον έρωτα και τις σχέσεις γενικότερα μ’ αυτή τη διέλευση, καθώς και μια επιτακτική ανάγκη για μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών και των περιουσιακών σας στοιχείων. Ίσως εκδηλωθεί σαν δυναμική ισχύος στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, σχετική με μια διαπραγμάτευση για ισορροπία δύναμης… που είναι περισσότερο υπέρ σας.

Μπορεί επίσης να πάθετε εμμονή με την αναζήτηση της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, προσπαθώντας πιθανώς να αντισταθμίσετε την χαμηλή αίσθηση αυτοεκτίμησής σας… Ή, μπορεί να υπάρχει μια πολύτιμη ευκαιρία για να αναπτύξετε μια βαθύτερη σύνδεση με εκείνους που βρίσκονται κοντά σας. Ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείτε για μια οικονομική υποστήριξη.

Ίσως χρειαστεί να ψάξετε περισσότερο από ό,τι συνήθως, για να βρείτε τους απαραίτητους πόρους. Διατηρήστε την ακεραιότητά σας και να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας σχετικά με την ηθική των ενεργειών σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098