Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

ζώδια κριός

Ποιος φταίει, αγαπητέ Κριέ? Κανείς, στην πραγματικότητα! Τα πρότυπα της εξουσίας, έχουν διεξοδικά καταρριφθεί και πρέπει να στραφείτε μέσα σας, για καθοδήγηση. Στόχοι καριέρας και κάθε επιθυμία για μια αξιοσέβαστη κοινωνική εικόνα και για την κατάσταση που μπορεί να έχετε, αρχίζουν να φαίνονται αρκετά εύθραυστα τώρα.

Αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αισθάνεστε καλά μέσα σας και ότι το σώμα σας, το σπίτι και η οικογένειά σας να είναι καλά. Επικεντρωθείτε στις εσωτερικές σας ανάγκες και τα πράγματα στον εξωτερικό σας κόσμο σύντομα θ’ αρχίσουν, να μπαίνουν στη θέση τους.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος

Τέρμα πια τα «θα όφειλα ή θα έπρεπε», αγαπητέ Ταύρε. Οι κενές φιλοσοφίες δεν σας πείθουν πλέον. Αυτά που πιστεύατε, είναι όλα άγονα και ξερά τώρα πια. Ένα άδειο κέλυφος… και χρειάζεστε φρέσκια τροφή για σκέψη.

Καταβροχθίστε βιβλία, ανακαλύψτε ανανεωτικά γεγονότα και συνδεθείτε με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Το μυαλό σας είναι σαν ένα σφουγγάρι και σύντομα θα βρει μερικές αναζωογονητικές νέες ιδέες. Βρείτε την αληθινή, αυθεντική φωνή σας και σύντομα θα μπορέσετε να μοιραστείτε την αλήθεια σας με τον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

ζώδια δίδυμοι

Συναισθηματικά χρέη και οικονομικές υποχρεώσεις – δάνεια, συμφωνίες, κοινά κονδύλια και φόροι – γίνονται ολοένα και βαρύτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Οι σχέσεις, σας αγχώνουν. Εσείς ή κάποιος άλλος δεν μπορεί να αποπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις και σκέφτεται την αθέτηση των υποσχέσεων. Υπάρχει κάποιο βαρύ κάρμα στις σχέσεις, που θα διενεργηθεί τώρα – είτε στην επιχείρηση είτε στην προσωπική σας ζωή – αλλά αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αυτός είστε εσείς. Το κλειδί? Επικεντρωθείτε στα δικά σας περιουσιακά στοιχεία. Τείνετε στη δική σας ευημερία και ασφάλεια. Πατήστε στην μεγάλη επινοητικότητα και την ικανότητά σας να δημιουργείτε κυριολεκτικά χρήματα από τα δέντρα. Ή μήπως τα ξεχάσατε όλα αυτά ?

ζώδια καρκίνος

Ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στο ζώδιό σας, αγαπητέ Καρκίνε, και είστε το καλύτερο φάρμακο που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή. Όταν οι άλλοι έχουν απώλειες, παρέχετε τη λύση. Όπου οι άλλοι λειτουργούν μηχανικά, δείχνετε αληθινή δημιουργική ώθηση. Θα εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία για τον εαυτό σας ?Αν δεν τις χάσουμε όλοι! Πάρτε λοιπόν το προβάδισμα και δείξτε στον καθένα πώς έχουν τα πράγματα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις πρωτοβουλίες σας και οι άλλοι τελικά, θα ακολουθήσουν. Βρίσκεστε στην καρδιά αυτού του νέου κόσμου, που ξεκινάει. Ριψοκινδυνέψτε μια φορά, για σας !

taro-6-9

Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

ζώδια λέων

Ήρθε η ώρα για πνευματική τροφή, αγαπητέ Λέοντα. Έχετε κάνει το σωστό, υπήρξατε βοηθός του Αι-Βασίλη, προσφέρατε τις υπηρεσίες σας, αλλά … απλά δε λειτούργησε. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μια εναλλακτική διαδρομή, για να βελτιώσετε την ευημερία σας. Ήρθε η ώρα να εμπλακείτε σε κάτι μεγάλο. Έχετε τελειώσει με το να είστε ένα γρανάζι στο τιμόνι και θέλετε να συμμετέχετε σε κάτι μεγαλύτερο. Ακούστε το κάλεσμα της ψυχής σας. Ανακαλύψτε ξανά τη δουλειά και τον τρόπο ζωής σας με βάση τις πνευματικές σας ανάγκες… και η πραγματική ουσία θα κάνει την εμφάνισή της.

ζώδια παρθένος

Οι παραδοσιακές ιδέες για την αγάπη και την προσωπική ολοκλήρωση δεν στέκουν πλέον, αγαπητέ Παρθένε. Ίσως σκεφτήκατε ότι ένας εραστής, ένα χόμπι ή ένα παιδί ήταν το κλειδί για την ευτυχία σας, αλλά αυτές οι έννοιες είναι πλέον ανενεργές. Αν η δημιουργική σας ικανότητα έχει στερέψει, ή η αγάπη σας για κάτι ή κάποιον βρίσκεται κάτω από πίεση, ήρθε η ώρα να κάνετε καινούργια όνειρα. Αφήστε τους φίλους σας να σας θεραπεύσουν. Συμμετέχετε στον κοινωνικό σας κύκλο αναζητώντας καινούργια έμπνευση… και σύντομα θα ανακαλύψετε ξανά τη δημιουργικότητα, την αγάπη και τη χαρά της ζωής.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

ζώδια ζυγός

Το σπίτι, η οικογένεια και η προσωπική σας ζωή έχουν γίνει εξαιρετικά εξαντλητικές, αγαπητέ Ζυγέ. Πώς μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε, όταν αισθάνεστε τόσο στραγγισμένοι μέσα σας ? Ο ψυχολογικός σας πόνος σας έχει μουδιάσει και δεν μπορείτε ν’ αντιμετωπίσετε τον έξω κόσμο. Αλλά το κλειδί είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνετε: να στρέψετε την προσοχή σας μακριά από τον εαυτό σας ξανά και να βρείτε έναν αξιόλογο στόχο, έναν ρόλο στον κόσμο που μιλάει για την ανάγκη σας να είστε χρήσιμοι. Ξεκινήστε δίνοντας στον εαυτό σας την φροντίδα που χρειάζεστε για να νιώθετε ασφάλεια. Στη συνέχεια, να γίνετε ένας καλός γονέας ή αφεντικό και να φροντίζετε τους άλλους. Η επανάκτηση του αληθινού καλέσματος της ζωής σας, θα λύσει επίσης οποιαδήποτε προβλήματα στο σπίτι.

ζώδια σκορπιός

Ο κόσμος σας έχει συρρικνωθεί, αγαπητέ Σκορπιέ, και αισθάνεστε παγιδευμένοι στο ίδιο το σπίτι σας. Θέλετε να νιώσετε και πάλι ελεύθεροι! Ελεύθεροι, για να κινηθείτε όπως εσείς επιθυμείτε, να μελετήσετε, να ταξιδέψετε, να δημοσιεύσετε ή να μιλήσετε με τον εαυτό σας και να διερευνήσετε τις δημιουργικές ιδέες σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα μάθημα ή ένα σεμινάριο, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να γονιμοποιήσετε τις σκέψεις σας και να ανακτήσετε καινούργιες ελπίδες. Αναζητήστε νέους ορίζοντες, γνωστοποιήστε τις ιδέες σας στον κόσμο και σύντομα θα ξεφύγετε από τη μέγγενη του άμεσου περιβάλλοντός σας.

xartomanteia

Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

ζώδια τοξότης

Οι παλιοί τρόποι για να κερδίζεις χρήματα δεν είναι πλέον βιώσιμοι, αγαπητέ Τοξότη. Αν ήσασταν καλό κορίτσι / αγόρι και ακολουθήσατε το επιχειρηματικό πρότυπο για μια πληρωμή, πιθανότατα δεν είστε ικανοποιημένοι μ’ αυτό που λάβατε. Ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε. Αυτό που χρειάζεστε είναι η εξωτερική φροντίδα, η υποστήριξη και οι επενδύσεις, για να αναζωογονήσετε τα στεγνά οικονομικά σας και να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους. Μια χρηματοδότηση, μπορεί να είναι το κλειδί. Αν νιώθετε μοναξιά και η καρδιά σας υποφέρει, είναι καιρός να ανοιχτείτε στους άλλους και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Αφήστε κάποιον να μπει στον κόσμο σας και η ζωή σας, θα μπορούσε να μεταμορφωθεί!

ζώδια αιγόκερως

Ο Νότος δεσμός βρίσκεται στο ζώδιό σας, αγαπητέ Αιγόκερε, και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του. Έχετε ενεργήσει υπεύθυνα προς τους άλλους ? Αν ναι, η εξουσία και η ωριμότητά σας, θα αναγνωριστούν τώρα. Μήπως όμως ακολουθήσατε το παιχνίδι της δύναμης, κυνηγώντας φήμη και δόξα με αντίτιμο τις σχέσεις σας, χρησιμοποιώντας τους άλλους σαν σκαλοπάτια, πιστεύοντας πως οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι? Τότε μάλλον θα υποχρεωθείτε σε αναγκαστική προσγείωση, τώρα. Οι δύσκολες συνθήκες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συνολικό επίπεδο, έχουν πολλά να σας διδάξουν το 2019 και το 2020. Αφήστε τις σημαντικές σχέσεις, να κρατήσουν έναν καθρέφτη στην ψυχή σας, αφήστε τον εαυτό σας να κριθεί. Αποδεχθείτε την ανταμοιβή ή την τιμωρία σας και προσπαθήστε να γίνετε, μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Καρμικό ωροσκόπιο 11/2018-05/2020

ζώδια υδροχόος

Αρκετά πια με την αυτοθυσία (ή μήπως είναι αυτό-σαμποτάζ?), αγαπητέ Υδροχόε! Αντιμετωπίζετε μια χαμένη μάχη – είτε με έναν συνάδελφο, είτε με την υγεία σας είτε με τα σχέδιά σας να αλλάξετε τον κόσμο – και οι εχθροί σας δυναμώνουν. Το κλειδί? Επικεντρωθείτε σ’ αυτό που μπορείτε να κάνετε. Υιοθετήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και δώστε στο σώμα σας το φαγητό και την ανάπαυση που χρειάζεται. Επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της δικής σας ικανότητας και πειθαρχίας και αφήστε τη μεγαλύτερη εικόνα να φροντίσει τον εαυτό της. Κάθε μεγάλη αλλαγή, ξεκινά με ένα μικρό βήμα. Εστιάστε σ’ αυτό, φροντίστε τις λεπτομέρειες και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

ζώδια ιχθύες

Η αγάπη είναι το κλειδί, αγαπητοί Ιχθύες! Ο κοινωνικός σας κύκλος είναι αρκετά καταπιεστικός αυτή τη στιγμή και έχετε σιχαθεί να προσπαθείτε να ταιριάξετε. Ακολουθήσατε κάποιου άλλου τα όνειρα και τις φιλοδοξίες ? Έχετε επιτρέψει στον κόσμο να σκοτώσει τα όνειρά σας ? Αν συνεχίσετε να ζείτε στη σκιά, δεν θα υπάρχει τίποτα για να σας χαροποιήσει και ν’ ανάψει τη δημιουργική σας σπίθα. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε την καρδιά σας! Απαλλαγείτε από λανθασμένες φιλοδοξίες και ψεύτικους φίλους. Εστιάστε στα χόμπι σας, στο παιδί σας, στον εραστή σας, στη διασκέδαση… και στη δική σας δημιουργικότητα και ευτυχία. Και σύντομα όλοι θα θέλουν να είναι φίλοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia