Καταστρέψτε τα ξεπερασμένα εσωτερικά οικοδομήματά σας 11/08

zwdia-provlepseis-astrologia

Καταστρέψτε τα ξεπερασμένα εσωτερικά οικοδομήματά σας 11/08 .

Τελευταίο τέταρτο Σελήνης στον Ταύρο στις 11 Αυγούστου 2020 .

Σ’ αυτή τη φάση, το γήινο φεγγάρι στον Ταύρο τετραγωνίζει τον φλογερό ήλιο του Λέοντα. Το φεγγάρι αρχικά μετακινείται στον Ταύρο αργά στις 9 Αυγούστου. Στη συνέχεια, μεταβαίνει στους Διδύμους στις 12 Αυγούστου, μια μέρα μετά το τέταρτο της σελήνης.

Τα τέταρτα φεγγάρια είναι σταυροδρόμι. Τα φεγγάρια του τελευταίου τέταρτου ανοίγουν τον δρόμο για τον κύκλο της Νέας Σελήνης / Νέου σεληνιακού κύκλου. Αυτή η φάση μας προετοιμάζει για την εορταστική Νέα Σελήνη στο Λέοντα!

zodia-taro-45

Ο Λέοντας και ο Ταύρος απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Μαζί δημιουργούν μια πλούσια γιορτή σ’ ένα οικείο περιβάλλον. Θα δείτε φίλους που συγκεντρώνονται κάτω από έναν έναστρο ουρανό, και γελούν και διασκεδάζουν, μέχρι αργά το βράδυ. Ο Ταύρος και ο Λέων ακτινοβολούν από ψηλά, ξεκουράζονται και απολαμβάνουν!

Σ’ αυτή τη φάση, είμαστε παιχνιδιάρηδες και χαριτωμένοι, λαμπεροί και αποκαλυπτικοί. Μπορεί να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα από το συνηθισμένο, ειδικά για κάποιες πολυτέλειες και για γκουρμέ φαγητό.

chartomantia-098

Οι υψηλότερες εκτιμήσεις Ταύρου/ Λέοντα, πρόκειται να εκδηλωθούν σαν άνεση κι ευγνωμοσύνη. Μερικές προτάσεις για αυτό το υπέροχο τελευταίο τέταρτο σελήνης, αναφέρονται στο : να φάτε, να φυτέψετε να κάνετε συγκομιδή λαχανικών, να καλλωπίστε τον χώρο διαμονής σας, να μοιραστείτε ένα γεύμα με φίλους.

Αυτό το τελευταίο τέταρτο της σελήνης είναι μια γιορτή της ζωής. Φανταστείτε να περιπλανιέστε σε ένα τεράστιο πάρτι με μαχητικές κι ανεξάρτητες γυναίκες στο πλευρό σας. Φωτεινά χρώματα και πολύχρωμα κοστούμια! Χορός και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκλεκτό φαγητό και ποτό… κουβέντα με αγνώστους.

Διαβαστε επισης : Μαντική τράπουλα ESTHER – Στεφανώματα και Χωρισμοί

zodia-astra-tarot

Καταστρέψτε τα ξεπερασμένα εσωτερικά οικοδομήματά σας 11/08 .

Αναφορικά με το πλήθος, ο Baudelaire έγραψε τα ακόλουθα:

«Το κολύμπι με το πλήθος δεν είναι για όλους: το να παίζεις μέσα στο πλήθος είναι τέχνη. Και μόνο αυτή η τέχνη μπορεί να δώσει- ανάλογα με τον τύπο του ανθρώπου- μια κορδέλα ζωτικότητας, στην οποία μια νεράιδα, αποπνέει από το λίκνο της…. τη γεύση της τραχύτητας και της μεταμφίεσης, την πίκρα του σπιτιού και το πάθος του ταξιδιού. Πλήθος και μοναξιά, είναι ίσοι και μετατρέψιμοι όροι για τον ενεργό και γόνιμο ποιητή. Εκείνη που δεν ξέρει να γεμίζει τη μοναξιά της, ούτε ξέρει πώς να είναι μόνη της, σε ένα πολυάσχολο πλήθος».

Ο ποιητής παίζει μ’ αυτό το ασύγκριτο προνόμιο, με το πρόσχημα πως είναι σε θέση να είναι ο ιδιος … αλλά και διαφορετικός. Όπως οι αμαρτωλές ψυχές αναζητούν ένα σώμα…αυτός μπαίνει όταν θέλει, στον χαρακτήρα του καθενός.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Μόνο γι’ αυτόν, όλα είναι κενά. Και αν ορισμένα μέρη του φαίνονται κλειστά, απλά συμβαίνει γιατί τα μάτια του, τα θεωρούν ανάξια επίσκεψης. Ο μοναχικός, σκεπτικός περιπατητής απολαμβάνει μια μοναδική μέθη από αυτήν την καθολική κοινωνία.

Εκείνος που παντρεύεται το πλήθος, γνωρίζει εύκολα τις πυρετώδεις χαρές που ο εγωιστής θα στερηθεί για πάντα… γιατί είναι κλειστός σαν σε φέρετρο, καθώς και ο τεμπέλης…που είναι κλειστός σαν μαλάκιο.

Υιοθετεί σαν δικά του όλα τα επαγγέλματά τους, όλες τις χαρές τους και όλες τις δυστυχίες που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή. Αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν αγάπη είναι πολύ μικρό, πολύ συγκρατημένο και πολύ αδύναμο, σε σύγκριση με αυτό το ανίκανο όργιο, σε σύγκριση με αυτήν την υγιή πορνεία της ψυχής που δίνει στον εαυτό του, ποίηση και φιλανθρωπία.

Στο απροσδόκητο που εμφανίζεται, στον ξένο που περνά… Και στο στήθος της απέραντης οικογένειας από την οποία προκύπτει η ιδιοφυΐα τους, γελούν μερικές φορές σε εκείνους που θρηνούν που η περιουσία τους πρέπει να είναι τόσο ταραγμένη και η ζωή τους τόσο αγνή. ”

Διαβαστε επισης : Μαντική τράπουλα ESTHER – Στεφανώματα και Χωρισμοί

taro-zodia-76

Καταστρεψτε τα ξεπερασμένα εσωτερικά οικοδομήματά σας 11/08 .

Είτε το κάνετε… είτε το αφήνετε να συμβεί, κάτι έρχεται! Κάποια εσωτερική αποσυναρμολόγηση, κάποιο ζωτικό αλώνισμα του εδάφους. Περπατήστε με αυτοπεποίθηση. Εισπνεύστε τα πλούσια αρώματα, βάψτε τη ζωή σας, με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Καταστρέψτε τα ξεπερασμένα εσωτερικά οικοδομήματά σας. Αδειάστε την ύπαρξή σας. Μείνετε ριζωμένοι με τη γιόγκα του Ταύρου.

Αυτό το τελευταίο τέταρτο σελήνης, θα κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια πολύ αρμονική και ευοίωνη επιρροή, που δείχνει την πρόοδο και την προώθηση των οικονομικών και επαγγελματικών σας στόχων.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia