Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING Ιανουάριος ‘19

sxeseis-voyvali-me

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING Ιανουάριος ‘19

Η καινούργια χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη… για όλα τα ζώδια στον ερωτικό αλλά και στο επαγγελματικό τομέα.

Ο μήνας του Ξύλινου Βοδιού, θα απομακρύνει τα εμπόδια και θα περάσει στην λήθη του παρελθόντος λάθη και αστοχίες.

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING, για όλους:

zodia-taro-45

Ποντικός : ΚΟΥΝ

Η θεραπεία της καρδιάς σας, θα έρθει μέσα από μια τυχαία γνωριμία, που κάτω από την εύνοια στου σύμπαντος θα γίνει και μια σημαντική σχέση, με πολλή αγάπη και προσφορές που πάντα ονειρευόσασταν!
Τυχερή ημερομηνία : 11/01

Βόδι : ΛΙ

Μην λέτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό. Υπάρχουν καταστάσεις που και εσείς πια βλέπετε ότι δεν έχουν εξέλιξη όπως πρέπει! Μιλήστε και μην λερώσετε και το νέο έτος με τα λάθη του παρελθόντος.
Τυχερή ημερομηνία : 15/01

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Τίγρης : ΝΤΟΥΙ

Μάλλον έχετε κάνει έναν μεγάλο κύκλο, στις σχέσεις και τα συναισθήματα και τώρα πρέπει να αποφασίσετε σοβαρά και με το χέρι στην καρδιά, που θα μείνετε, με ποιον και για ποιους λόγους τελικά.
Τυχερή ημερομηνία : 18/01

Λαγός : ΣΟΥΝ

Οι βοήθειες θα έρχονται από παντού και μάλλον, πρέπει να τις δείτε νωρίς και να τις φέρετε στα δικά σας τα μέτρα. Το θετικό για τους μόνους είναι ότι θα καταφέρουν προσεχώς να μεγαλουργήσουν στα επαγγελματικά τους.
Τυχερή ημερομηνία : 20/01

Δράκος : ΚΑΝ

Οι θυσίες και οι προσφορές σας, σε όλους αυτούς που είναι κοντά σας, έχουν φέρει την αγάπη και την παρουσία γύρω σας. Αυτό ίσως και κάποια χωρισμένα ζευγάρια να τα ξανα-ενώσει.
Τυχερή ημερομηνία : 05/01

zodia-zwdia-9988

Φίδι : ΛΙ

Οι καταστάσεις οι δύσκολες τείνουν να φτάσουν πια στο τέλος τους, και εσείς να βρεθείτε μέσα πια σε ευκολίες και ευκαιρίες, που θα αλλάξουν άμεσα όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.
Τυχερή ημερομηνία : 10/01

Άλογο : ΓΚΕΝ

Για ότι και όποιον δεν είστε σίγουροι, καλύτερα να το αφήσετε να περιμένει. Δεν είστε τώρα και πάλι για να κάνετε λάθη που θα σας εγκλωβίσουν μέσα σε μια άσχημη και λαθεμένη πραγματικότητα και πάλι.
Τυχερή ημερομηνία : 09/01

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

taro-zodia-098

Πρόβατο : ΤΣΙΕΝ

Οι δρόμοι που έχετε χαράξει, τώρα έχει έρθει ο σωστός χρόνος για να τους περπατήσετε. Είτε είστε μόνοι, είτε είστε μέσα σε σχέση. Το 2019, θα είναι ένα έτος σταθμός για την ζωή σας.
Τυχερή ημερομηνία : 14/01

Πίθηκος : ΚΑΝ

Θα πρέπει και με δική σας πρωτοβουλία να βάλετε ένα τέλος σε υποθέσεις, σχέσεις και συσχετισμούς, που δεν έχουν κάτι καλό να σας προσφέρουν. Το βεληνεκές τους το έχει δει…και στο παρελθόν!
Τυχερή ημερομηνία : 04/01

Πετεινός : ΛΙ

Δεν έχετε ακόμη βρει έναν νέο έρωτα, που να γεμίσει την καρδιά σας, με αγάπη και ασφάλεια! Ωστόσο, θα είναι τόσο αξιόλογη η άνοδος στα εργασιακά σας, που προς το παρόν θα σας καλύψει με μεγάλες χαρές.
Τυχερή ημερομηνία : 26/01

zwdia-66

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Σκύλος : ΝΤΟΥΙ

Είσοδο στην ζωή σας, θα κάνει μια καινούργια προσωπικότητα που θέλει να γίνει η μεγάλη σας αγάπη! Ίσως και να είναι μια παλιά σας γνωριμία, που τώρα ζητάει μια σχέση.
Τυχερή ημερομηνία : 02/01

Χοίρος : ΓΚΕΝ

Τα δρώμενα είναι πολλά από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, στην αισθηματική σας ζωή, που όπως και να είναι τώρα, θα βρει τις ισορροπίες και την πορεία προς νέες εμπειρίες.
Τυχερή ημερομηνία :06/01

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087