Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING Δεκέμβριος 2018

feng-shui-toy-ploytoy

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Κινέζικο Ωροσκόπιο, για τον μήνα Δεκέμβριο

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ – ΛΙ

Οι αλλαγές που θα φέρει ο νέος μήνας, πρώτα θα ακουμπήσουν τα εργασιακά σας, και σε δεύτερο βαθμό θα βοηθήσουν πρακτικά και την ερωτική σας ζωή, να βγει στο φως.

zodia-taro-45

ΤΟ ΒΟΔΙ – ΝΤΟΥΙ

Κάποια οικογενειακά / νομικά ζητήματα που έχετε. θα λάβουν τέλος από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Φροντίστε, να μην ξανα – εμπλακείτε σε σχετικές περιπέτειες.

Η ΤΙΓΡΗ – ΣΟΥΝ

Αν όλα όσα έχετε κάνει, για αυτήν την σχέση, δεν λάβουν αντίκρισμα, είστε κάθετοι πια και αποφασισμένοι απόλυτα, να χωρίσετε και να μείνετε μόνοι σας, για να βρείτε τον εαυτό σας.

Ο ΛΑΓΟΣ – ΛΙ

Ζείτε μέσα σε μια ευτυχισμένη σχέση – γάμο, που όμως κατά καιρούς έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Από τον νέο μήνα, κάτι θα αλλάξει και ο άνθρωπος σας, θα έρθει πιο κοντά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ – ΚΟΥΝ

Ότι σχετίζεται με το επάγγελμα και τα οικονομικά σας, θα πρέπει να το κρατήσετε υπό σκιά. Υπάρχουν και το ξέρετε πολλοί γύρω σας, που σας ζηλεύουν σε υπερβολικό βαθμό.

ΤΟ ΦΙΔΙ – ΚΑΝ

Από ένα φιλικό σας πρόσωπο, ίσως και όχι τόσο καινούργιο θα έχετε ερωτικές συζητήσεις, που εντός των επομένων εβδομάδων θα γίνουν η αρχή για μια σχέση.

ΤΟ ΑΛΟΓΟ – ΤΖΕΝ

Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, το ταίρι σας να σας αποκαλύψει μόνο και μόνο για να γίνετε εσείς οι δύο πιο δεμένοι, και κάποιες ανασφάλειες που έχετε, να φύγουν από το μυαλό σας.

Η ΚΑΤΣΙΚΑ – ΤΣΙΕΝ

Αυτά που λέτε και μάλλον κατηγορείτε τον πρώην σας, μέσα από τους κοινούς φίλους –συνεργάτες, θα έχει μάθει. Από την αρχή του μήνα, να αναμένετε και κάποια παράπονα – επικοινωνίες του.

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ – ΓΚΕΝ

Οι σχέσεις οι ερωτικές έχουν περάσει σε ένα άλλο επίπεδο αγάπης, σίγουρα πριν να κάνει την εμφάνιση του το 2019, θα έχουν βάλει πλώρη για γάμο ή και αλλαγή σπιτιού!

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

zodia-zwdia-9988

ΠΕΤΕΙΝΟΣ – ΚΟΥΝ

Οι μοναχικές μέρες και οι άδειες νύχτες, θα λήξουν! Νέος έρωτας θα εισέλθει στην ζωή σας, που θα σας δώσει όλα αυτά που σας λείπουν και που σίγουρα σας αξίζουν!

Ο ΣΚΥΛΟΣ – ΝΤΟΥΙ

Αν έχετε βρει τον άνθρωπο που μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις, τότε αυτό το διάστημα βρείτε την φόρμα σας, και μην χάνετε άλλο τον χρόνο σας, με το παρελθόν.

Ο ΧΟΙΡΟΣ – ΚΑΝ

Αντιλαμβάνεστε μέρα με την ημέρα, ότι ο άνθρωπο που έχετε κοντά σας είναι κάποιος ξένος. Πιθανόν και τελικά να μην ταιριάζετε εσείς οι δύο. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι άμεσες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera