Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

sxeseis-tigris-kinezika-zwdia

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Οι δονήσεις του σύμπαντος, ανεβαίνουν τον Φεβρουάριο, και αυτό θα δώσει σε όλον τον ζωδιακό κόσμο ευκαιρίες αλλά και μια καλύτερη διάθεση για αλλαγές μόνιμες.
Κινέζικο Ωροσκόπιο, για όλα τα κινέζικα ζώδια:

Άλογο Τσιέν

Στα μελλοντικά του σχέδια, σας βάζει ο σύντροφος σας και αυτό το δεύτερο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα σας το δείξει με τις πράξεις του. Και στην εργασία σας, θα υπάρξουν αλλαγές θετικές.

zodia-taro-45

Κατσίκα Τζεν

Θα πρέπει να μιλήσετε άμεσα στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έχετε μαζέψει μέσα στο μυαλό σας και πρέπει να λυθούν, έτσι ώστε αυτή η αισθηματική σχέση, να προχωρήσει πιο ομαλά.

Πίθηκος Καν

Οι καινούργιες γνωριμίες, είναι γύρω σας και τώρα πρέπει και εσείς να ανοίξετε περισσότερο τα μάτια σας και να δείτε με την εμπειρία που έχετε, τι μπορεί να ζεστάνει και πάλι την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Κόκορας Γκεν

Είστε μέσα σε πολλά ζητήματα εμπλεγμένοι, και δεν έχετε καθόλου πια χρόνο για έρωτες και σχέσεις. Τουλάχιστον μην αποκόβεστε από τους καλούς σας φίλους και την οικογένεια σας.

Σκύλος Κουν

Κάποιες φορές είστε προκλητικοί, για να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας. Το έχετε καταφέρει, και το μόνο που απομένει είναι τώρα να αναδείξετε και τον χαρακτήρα σας.

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Χοίρος Σουν

Είναι καλές οι εποχές για εσάς, και μάλλον μπορείτε πιο εύκολα πια και κινηθείτε. Εσείς ου είστε ακόμη εργένηδες, από τον Φεβρουάριο, θα έχετε και έναν νέο σύντροφο.

zwdia-taro-astra

Αρουραίος Λι

Λίγο βαρετά για εσάς κινήθηκε ο Ιανουάριος, αλλά απλώς ήταν μια προθέρμανση για όλα αυτά τα υπέροχα που σας περιμένουν σε εργασία και ερωτική ζωή, από τον Φεβρουάριο.

Βούβαλος Ντούι

Δεν έχετε πείσει κανέναν να σας δώσει χρόνο για να προκύψει μια ερωτική ιστορία. Μάλλον κάτι κάνετε λάθος και πιθανόν και να πρέπει να κάνετε κάποιες διορθώσεις, στον χαρακτήρα σας.

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Τίγρης Κουν

Υπήρξαν τις προηγούμενες εβδομάδες πολλές εντάσεις και ανατροπές με τον σύντροφο σας, που από την επόμενη εβδομάδα- αρχές νέου μήνα και μετά εύκολα θα προσπεραστούν.

zodia-88

Λαγός Καν

Στην ζωή σας ζητάτε να υπάρχει ποιότητα και σε όλες τις εκφάνσεις της. Τώρα, που είστε και οι περισσότεροι μόνοι σας και ήρεμοι, μπορείτε να αναζητήσετε το επόμενο σας ταίρι.

Δράκος Τσιέν

Υπάρχουν αλλαγές ευχάριστες στον οικονομικό σας τομέα και αυτό είναι και κάτι, που θα σας ανακουφίσει και άλλα κομμάτια της ζωής σας σίγουρα.

Φίδι Λι

Είστε οι ευνοημένοι, μέσα από επαγγελματικό πρόοδο και συναισθηματικές επιτυχίες εκεί που τις θέλετε! Εσείς που έχετε βρει τον άνθρωπο σας, μια δέσμευση πιο επίσημη είναι στα προσεχώς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia