Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

sxeseis-tigris-kinezika-zwdia

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Κινέζικο Ωροσκόπιο, Προβλέψεις Μαρτίου ΄19

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ – Τρίγραμμα Γκεν

Πολλά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν μόνο τελικά ευχάριστα αυτό το διάστημα, καθώς θα πρέπει να αποφασίσετε με τον άνθρωπο σας, όλα τα επόμενα κοινά σας πλάνα.

zodia-taro-45

Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ – Τρίγραμμα Λι

Δρομολόγια και επισκέψεις, έχει για εσάς το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καθώς κάποιος που σας έχει αγαπήσει, θα σας κάνει άμεσα πρόταση για να σας δει από κοντά.

Η ΤΙΓΡΗ – Τρίγραμμα Τσιεν

Οι δυσκολίες στην ερωτική και την οικονομική σας ζωή, απομακρύνονται. Τώρα με ένα πιο ξεκάθαρο μυαλό, μπορείτε να βρείτε τις λύσεις και να τις εφαρμόσετε.

Ο ΛΑΓΟΣ – Τρίγραμμα Καν

Ευτυχείς θα είναι οι ειδήσεις που έρχονται από ένα οικογενειακό σας άτομο. Πιθανόν και ένα πιο παλιό οικονομικό – περιουσιακό σας ζήτημα, να σας λύσει κάποια από τα πρακτικά σας προβλήματα.

zodia-9865

Κινέζικο Ωροσκόπιο, Προβλέψεις Μαρτίου ΄19

Ο ΔΡΑΚΟΣ – Τρίγραμμα Κουν

Οι καλές συζητήσεις, που θα λάβουν χώρα αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση ή τον γάμο σας, θα γίνουν μέσα στον Μάρτιο και πράξη. Οι πιο πολλοί θα κάνουν και ένα ταξίδι αναψυχής.

Ο ΠΙΘΗΚΟΣ – Τρίγραμμα Σουν

Ένα τυχερό χρονικό διάστημα ανοίγετε μπροστά σας, καθώς εσείς που είστε μόνοι σας αισθηματικά, θα πλησιαστείτε από καινούργιο πρόσωπο, που θα μέλει να γίνει το νέο σας ταίρι.

ΤΟ ΦΙΔΙ – Τρίγραμμα Ντουι

Αποφύγετε τώρα που θα τα ξαναπείτε με τον πρώην σας, και μέσα από τις δικές του δράσεις για συνάντηση, να μην αναφερθείτε σε γεγονότα περασμένα που ενόχλησαν και τους δύο.

zodia-zwdia-9988

Κινέζικο Ωροσκόπιο, Προβλέψεις Μαρτίου ΄19

Η ΚΑΤΣΙΚΑ – Τρίγραμμα Τσιεν

Από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, εσείς θα αλλάξετε πολλές από τις καθημερινές σας συνήθειες. Το άτομο που έχετε αγαπήσει επιστρέφει, και τώρα θα είστε και ένα επίσημο ζευγάρι.

ΤΟ ΆΛΟΓΟ – Τρίγραμμα Λι

Με τον δύσκολο τελικά χαρακτήρα που έχετε, καταφέρατε να δελεάσετε την ερωτική προσοχή του ατόμου που θέλετε. Το παιχνίδι είναι μόνο στα δικά σας χέρια…άρα προσοχή.

Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ – Τρίγραμμα Κουν

Θα διαπιστώσετε, ότι μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους, υπάρχει ένα άτομο…που κατά καιρούς σας προσεγγίζει με ερωτικό σκοπό. Μάλλον τώρα θα έρθουν και οι πιο ξεκάθαρες του προτάσεις.

taro-zodia-098

Ο ΣΚΥΛΟΣ – Τρίγραμμα Καν

Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, έχουν το πλεονέκτημα αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς καινούργια άτομα, θα πλησιάσουν και πιθανόν να σας βάλουν και πάλι σε σκέψεις για μια νέα σχέση αισθηματική.

Ο ΧΟΙΡΟΣ – Τρίγραμμα Ντουι

Οι εντάσεις επιτέλους θα καταλαγιάσουν. Αυτό που έχει σημασία είναι εσείς τώρα να βρείτε τις προτάσεις που θέλετε να κάνετε στον αγαπημένο σας, και να ξεπεράσετε όλα τα παλιά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66