Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

sxeseis-drakoy-me

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Κινέζικο Ωροσκόπιο Για τον μήνα του Μαΐου:

Ποντικός: Κουν
Θα έχετε έναν απλά καταπληκτικό μήνα, που θα σας φέρει κοντά σε οικονομικές λύσεις αλλά και ερωτικά θέματα που είχαν μείνει στάσιμα τώρα ενεργοποιούνται.

Βούβαλος: Τσεν

zodia-taro-45

Δεν χρειάζεται να βάλετε υποχρεώσεις πάνω από το κεφάλι σας και δεσμεύσεις, αν πρώτα δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Ζητήστε και πάρτε τον χρόνο που σας χρειάζεται.

Τίγρης: Λι

Είστε απόλυτα τολμηροί αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας βάζει και στην λογική του να διεκδικήσετε το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Λαγός: Καν

Δεν έχετε ακόμη την οικονομική άνεση για να λύσετε προβλήματα, αλλά τουλάχιστον οι επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν, θα σας φέρουν σε μια καλή ισορροπία.

Δράκοντας: Σουν

Πολλά τα φλερτ και οι έρωτες που τρέχουν στο μονοπάτι σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας έχει φτιάξει την διάθεση. Εσείς όμως είστε αυτοί που αποφασίζετε τι θα κάνετε.

Φίδι: Ντουι

Αυτός που αγαπάτε, αλλά δεν είναι αυτήν την εποχή κοντά σας, σας έχει μέσα στο μυαλό του διαρκώς και σίγουρα θα σας πλησιάσει με προτάσεις από τον καινούργιο μήνα.

zodia-zwdia-9988

Κινέζικο Ωροσκόπιο και ερωτικό I – CHING

Άλογο: Λι

Ζητάτε από ψυχής να κάνετε μια καινούργια σχέση, και να κλείσετε οριστικά το κύκλο του παρελθόντος. Μια προσωπικότητα ήδη σας έχει προκαλέσει ενδιαφέρον μεγάλο.

Κατσίκα: Τσεν

Δεν χρειάζεται να προκαλείτε ή να κάνετε τόση φασαρία γύρω από το άτομο σας, για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου από το παρελθόν σας! Ήδη το έχει καταλάβει.

Πίθηκος: Καν

Το συντροφικό σας έτερο, έχει πολλά ζητήματα που καλείται αυτό το διάστημα να διεκπεραιώσει και μάλλον θέλει όλα και αναλυτικά να τα συζητήσει μαζί σας.

zodia-88

Πετεινός: Λι

Ξέρετε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, και από εσάς αλλά και από τον άνθρωπο σας που όμως μπορείτε μέσα από έναν κοινό διάλογο να τα προσπεράσετε μόνιμα.

Σκύλος: Σουν

Φίλοι και αγαπημένα άτομα, σας καλούν κοντά τους….και μέσα σε αυτήν την μεγάλη παρέα θα έχετε μια νέα γνωριμία που ίσως και να γίνει δυνατή αγάπη.

Χοιρος: Κουν

Η καρδιά σας είναι ακόμη δοσμένη στο παρελθόν και μάλλον πρέπει να κάνετε άμεσα μια σχετική κίνηση, για να αποκατασταθούν τα πράματα και η αγάπη να γίνει ο συνδετικός κρίκος!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44