Κρυμμένες επιθυμίες και υπερβολές παίρνουν τον έλεγχο 12 -13/10

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Κρυμμένες επιθυμίες και υπερβολές παίρνουν τον έλεγχο 12 -13/10

Κρυμμένες επιθυμίες : 12 Οκτωβρίου :  Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας .

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να εργαστείτε με τα τυφλά σημεία σας και τα κρυμμένα κίνητρα που σας παρασύρουν.

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να περιστρέφεστε γύρω απο τον άξονα σας ή σαν να σας έχει σκεπάσει μια σκιά .

zodia-taro-45

Μπορεί να πολεμάτε για μια κρυφή ελπίδα ή να σας καθοδηγούν ασυνείδητα κίνητρα (δικά σας ή κάποιου άλλου). Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια συγκεκριμένη λύση σε μια διφορούμενη κατάσταση και μετά να αναρωτιέστε γιατί δεν λειτουργεί .

Η απάντηση σε συγκρούσεις με παθητικό-επιθετικό ή χειριστικό τρόπο μπορεί να είναι πιθανή σε αυτή τη διέλευση, καθώς μπορεί να μην ξέρετε πώς να αναλάβετε άμεση και αποτελεσματική δράση. Η δυσαρέσκεια μπορεί να γίνει ένας  αμφιλεγόμενος τρόπος έκφρασης του θυμού .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι ότι παλεύετε ενάντια στα πιστεύω σας και αντιστέκεστε στην αποδοχή ότι  η κατάσταση δεν μπορεί να είναι όπως θα θέλατε να είναι.

Τα αισθήματα απογοήτευσης ή αδυναμίας μπορεί να πυροδοτήσουν πολύ βαθύτερα συναισθήματα από το ασυνείδητό σας, καθιστώντας σας δύσκολο να μάθετε πώς να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στο εδώ και τώρα. Πιθανότατα θα σας βοηθήσει να προσπαθήσετε να καταλάβετε τα συναισθήματά σας, τις ανάγκες και τις κρυμμένες επιθυμίες σας. Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου θα βοηθήσει πολύ στην αύξηση της δύναμής σου.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει τις ερωτοφιλίες και τους κρυφούς πόθους!

tarw-taro-xartomanteia

13 Οκτωβρίου : Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία .

Οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορεί να ενισχυθούν κάτω από αυτή τη διέλευση, κάτι που θα μπορούσε να φέρει μια αίσθηση περιπέτειας, ένα κύμα ιδεών και ανισορροπία λόγω υπερβολών. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να σταματήσετε να μιλάτε (ή να γράφετε), το κεφάλι σας είναι γεμάτο με τόσες πολλές δυνατότητες.

Ωστόσο, η κρίση σας σχετικά με την εγκυρότητα των ιδεών σας μπορεί να είναι λίγο άστοχη ή μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να υπερεκτιμήσετε τη θέση σας για να μην σας θεωρούν υποδεέστερο. Η κατηγορία και η κρίση θα μπορούσαν να εισχωρήσουν στις αντιλήψεις σας για τους άλλους ή το αντίστροφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Κρυμμένες επιθυμίες : 13 Οκτωβρίου : Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία .

Αυτό μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη να βρει κανείς ένα μεγαλύτερο νόημα ή αλήθεια στα γεγονότα, δυσκολεύοντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των ακατέργαστων πληροφοριών και της μεγάλης εικόνας. Το κόλπο είναι να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της περίτεχνης πολυπλοκότητας.

Η πρόκληση είναι να βρούμε τρόπους έκφρασης, σκέψης και κατανόησης του τεράστιου φάσματος δυνατοτήτων και νοημάτων μέσα στις αντιλήψεις της καθημερινής ζωής. Δεν θα επιβιώσουν όλα από τη μετάφραση, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί τεράστια πνευματική δημιουργικότητα στην προσπάθεια.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει τις ερωτοφιλίες και τους κρυφούς πόθους!

taro-zodia-76