Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

astrologia-allagi-simainei-proodos

Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Σήμερα εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας λάμπετε σαν πολύτιμοι λίθοι. Πηγαίνετε σε μέρη όπου μπορείτε να αναδείξετε το πόσο εκθαμβωτικοί είστε. Μόλις δείτε πόσα μπορείτε να προσφέρετε, ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον θα μεγαλώσει.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Για να καταλάβετε πιο εύκολα πού πρέπει να πάτε εσείς και ο/η σύντροφός σας στη συνέχεια, θα πρέπει να καταλάβετε πού βρίσκεστε τώρα. Ωστόσο, συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα σε κοινωνικό επίπεδο, που προκαλούν παράσιτα. Περιμένετε να περάσει αυτή η φάση.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Το να αμφισβητείτε τον εαυτό σας είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και ανούσιο. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, συζητήστε το με κάποιον – κατά προτίμηση με τον/την αγαπημένο/η σας.

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αν ο/η σύντροφός σας έχει υπάρξει αναξιόπιστος/η σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα, θα πρέπει να κερδίσει πάλι την εμπιστοσύνη σας. Ενώ είναι σημαντικό να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε με αφέλεια.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Οι κολακείες και τα καλοπιάσματα είναι τόσο ανώριμα – γιατί να μην ζητήσετε αυτό που θέλετε χρησιμοποιώντας το σεξαπίλ σας; Στη συνέχεια, εάν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να τους καλοπιάσετε και να τους παρακαλέσετε, μόνο και μόνο για να γελάσετε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο ερωτικό ωροσκόπιο Ιανουάριος 2019

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia