Κρυσταλλομαντεία Ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών

polytimoi-lithoi-zodia

Κρυσταλλομαντεία Ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών

Κρυσταλλομαντεία Προβλέψεις για 1- 8 ημέρες:

Κριός Νότος

Κρατήστε το μυαλό σας σε μια εγρήγορση και θα καταφέρετε έτσι, να έλξετε τον άνθρωπο που έχετε στην καρδιά σας. Το σύμπαν σίγουρα σας βοηθάει.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος Βορράς

Συμβαίνουν πολλά στην ζωή του συντρόφου σας, που θέλει όμως όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τα λύσει, και να προσπαθήσει να σας δηλώσει τα πλάνα του για το μέλλον.

Δίδυμοι Ανατολή

Υπάρχουν διάφορα άτομα γύρω σας, που αποζητούν να σας μιλήσουν πιο αναλυτικά για τα συναισθήματα τους. Ίσως και κάτι από το παρελθόν να σας αναζητήσει.

Καρκίνος Νότος

Τα ερωτικά παιχνίδια έχουν αρχίσει με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να γίνονται όλο και πιο σοβαρά. Πιθανόν και να σας έρθουν προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

taro-zodia-098

Λέων Ανατολή

Μάλλον έχετε βαρεθεί μέσα σε σταματημένες σχέσεις και συναισθήματα. Μπορείτε όμως να μιλήσετε και να προτείνετε καταλυτικές λύσεις που θα σας ανανεώσουν.

Κρυσταλλομαντεία Παρθένος Βορράς

Συμβαίνουν πολλά και ευχάριστα μέσα στην ερωτική σας ζωή και μάλλον τώρα θα έχετε και την πρακτική ευκαιρία, για να ξεκαθαρίσετε ποιον θέλετε να έχετε κοντά σας.

Ζυγός Δύση

Στην εργασία σας, υπάρχουν ματιές που προδίδουν έρωτα και μάλλον τώρα θα πρέπει και να δείτε πιο σοβαρά τι θέλετε και εσείς, όχι μόνο με την συνέχεια… εκεί μέσα!

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός Νότος

Μην αλλάζετε τα δεδομένα της ζωής σας, μόνο και μόνο για να κάνετε ευτυχισμένο τον άνθρωπο που είναι κοντά σας. Τώρα πρέπει να κάνει και αυτός πολλά για εσάς.

Τοξότης Ανατολή

Συμπτώσεις πολλές θα φέρει το επόμενο διάστημα για εσάς, και ένας παλιός έρωτας να αναζωπυρωθεί. Αυτήν την φορά βάλτε από την αρχή τα όρια σας!

Αιγόκερως Βορράς

Μια ερωτοφιλία που τρέχει πολύ καιρό μέσα στην ζωή σας, από την νέα εβδομάδα, θα εκδηλωθεί και θα σας φέρει σε μια πολλή αμήχανη θέση!

chartomanteia-44

Υδροχόος Νότος

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε για το παρελθόν του τωρινού σας συντρόφου αλλά όμως, μέσα από μια σειρά από συμπτώσεις θα τα μάθετε σίγουρα.

Ιχθείς Βορράς

Μην διαφημίζετε την σχέση σας σε κανέναν. Τώρα που βλέπετε ότι γύρω σας υπάρχει ανταγωνισμός και ζήλια καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia