Κρυσταλλομαντεία – Το μέλλον είναι θετικό για επανενώσεις ζευγαριών

zwdia-zaria-660_2

Κρυσταλλομαντεία – Το μέλλον είναι θετικό για επανενώσεις ζευγαριών

Προβλέψεις ενόρασης για 1 – 5 εβδομάδες:

Κριός – Βορράς

Οικονομικά δώρα θα σας δώσει, το διάστημα αυτό που θα σας βοηθήσουν στο να αποδείξετε και όλα αυτά που έχετε καιρό τώρα υποσχεθεί στον άνθρωπο σας.

zodia-taro-45

Ταύρος – Νότος

Σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σε κάθε επίπεδο. Ότι και να σας φταίει, λύστε το…καθώς οι φίλοι, οι γνωστοί ακόμη και το ταίρι σας, έχουν από εσάς παράπονα.

Δίδυμοι – Νότος

Ότι έχετε κάνει μέχρι τώρα έχει επιτυχίες, και στα οικονομικά και στις επιχειρήσεις σας. Τώρα χρειάζεται να βρείτε τον σωστό σύντροφο που θα σας κερδίσει και ερωτικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος – Ανατολή

Δεν έχετε και μεγάλη πίστωση χρόνου, από τον αγαπημένο σας για να του απαντήσετε, σε κάποια ζητήματα που σας έχει ρωτήσει. Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα.

Κρυσταλλομαντεία – Το μέλλον είναι θετικό

Λέων – Βορράς

Μόνο εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο, στα αισθηματικά σας και όχι σίγουρα οι φίλοι σας. Ξέρετε ότι υπάρχουν προβλήματα, που μόνο μέσα από διάλογο μπορούν να λυθούν.

Παρθένος – Νότος

Ξαφνικά θα λάβετε ένα τηλεφώνημα, που θα σας αναστατώσει! Μια αρκετά παλιά σας ερωτική υπόθεση, θα σας συναντήσει. Όλα στην ζωή κάποιου πρώην σας έχουν αλλάξει.

zwdia-fotia

Ζυγός – Δύση

Λόγω των σπουδών ή των εργασιών σας, πρέπει να κάνετε πολλά ταξίδια αλλά και να γνωρίσετε πολύ κόσμο. Τώρα εσείς οι μόνοι, έχετε και τα μάτια σας κλειστά.

Σκορπιός – Ανατολή

Μπορείτε εύκολα σχετικά να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο σας, αν και εσείς ρίξετε τους τόνους και δώσετε ευκαιρίες για κάτι νέο, μακριά από τα λάθη τα παλιά.

Κρυσταλλομαντεία – Το μέλλον είναι θετικό

Τοξότης – Βορράς

Δεν είστε καθόλου ευχαριστημένοι, από τα λόγια και τις προσφορές μέχρι στιγμής του συντρόφου σας, που μάλλον θέλει και αυτός περισσότερο χρόνο.

chartomantia-087

Αιγόκερως – Νότος

Το σύμπαν σας υποστηρίζει σε όλα και μάλλον τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να λύσετε όλες τις πρακτικές διαφορές σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Υδροχόος – Δύση

Οι μέρες έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν. Τώρα θα δείτε και μια πιο παλιά σας ερωτική υπόθεση, να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο και με προτάσεις.

Ιχθείς – Βορράς

Χρήμα πολύ στα χέρια σας, σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να λύσετε προβλήματα αλλά και να δώσετε μια νέα πνοή στην σχέση – οικογένεια σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66