Κρυφά και καταπιεσμένα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με ορμή 15-21/08

didaskalia-planitwn-afroditi

Κρυφά και καταπιεσμένα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με ορμή 15-21/08 .

Κρυφά και καταπιεσμένα συναισθήματα : Καλή τύχη… αν καταφέρετε να μην φανερώσετε τα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς ο χαρούμενος Δίας στον Κριό αγκαλιάζει παθιασμένα την ερωτική Αφροδίτη στον Λέοντα.

Μ’ αυτούς τους πλανήτες να αγγίζουν μια τόσο γλυκιά (και σέξι!) χορδή, όλων των ειδών οι σχέσεις θα πάνε καλά.

Με την Αφροδίτη και τον Δία μάλιστα σε ζώδια της φωτιάς, ο ενθουσιασμός θα εξαπλωθεί σαν πύρινη λαίλαπα.

zodia-taro-45

Όμως με τον Δία ανάδρομο, υπάρχει μια τάση εξιδανίκευσης ή λάθους προσέγγισης και διαχείρισης των καταστάσεων. Αντί λοιπόν ν’ αφήσετε τη χημεία να σας κάψει συθέμελα, περιορίστε τις φλόγες στρατηγικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατευθύνετε τη θερμότητα προς το εγχείρημα που επιθυμείτε…ή ακόμα καλύτερα, προς την τολμηρή και περιπετειώδη επαφή που λαχταράτε!

Το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης μεταβαίνει στους πειστικούς Διδύμους, μετατρέποντας τον κόσμο σε μια υπαίθρια αγορά, για τους επόμενους επτά μήνες. Δεν θα χρειαστεί μεγάλη πειθώ για να συμμετάσχουν οι άνθρωποι στα ασυγκράτητα κι ενθουσιώδη σχέδιά σας, αλλά εδώ είναι η παγίδα: Αν θέλετε να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη τους, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κρυφά και καταπιεσμένα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με ορμή 15-21/08 .

Ο κόκκινος πλανήτης περνά μια παρατεταμένη περίοδο στο ζώδιο των Διδύμων – σε αντίθεση με τις συνηθισμένες επτά εβδομάδες του. Δεν υπάρχει καμία αποφυγή υποσχέσεων… χωρίς ποινή. Προσοχή: Αυτή η διέλευση, μπορεί επίσης να αναδείξει καλούς ομιλητές. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να συμμετέχετε σε κανένα δυναμικό δίδυμο, αν δεν το έχετε εξετάσει διεξοδικά.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ο Άρης είναι ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 12 Ιανουαρίου. Ελέγξτε επίσης τον χρόνο χρήσης του υπολογιστή σας. Με τον αγχωτικό Άρη σ’ αυτό το ζώδιο που αγαπά τα gadget, ένας ψηφιακός κατακλυσμός από κείμενα, ειδοποιήσεις και ηλεκτρονικές πληροφορίες θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί από «διεγερτικός» σε εκνευριστικός.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Στον έρωτα συνήθως, τα λόγια είναι εύκολα… αλλά για τους επόμενους επτά μήνες, θα είναι αναμφισβήτητα καυτά! Καθώς ο λάγνος Άρης συνδέεται με τους εύθυμους Διδύμους σ’ αυτόν τον εκτεταμένο κύκλο, οι γρήγορες πνευματώδεις συζητήσεις, γίνονται μορφή τέχνης.

Ο Ατρόμητος Άρης ευνοεί την τολμηρή έκφραση! Και κατά τη διάρκεια του θερμού ανάδρομου κύκλου του από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 12 Ιανουαρίου, αποφύγετε κάθε πιθανότητα παρερμηνείας των μηνυμάτων σας. Η ποικιλία, είναι το μπαχαρικό για τους Διδύμους!

Γι’ αυτό ανακατέψτε το με νέες τοποθεσίες, θέσεις, παιχνίδια ρόλων, ή οτιδήποτε άλλο συναρπαστικό! Ωστόσο, το ερωτικό ή σεξουαλικό ενδιαφέρον μπορεί να είναι γρήγορο, ευμετάβλητο και φευγαλέο. Γι’ αυτό μην αρχίσετε να σχεδιάζετε το γάμο σας, μετά το τρίτο ραντεβού.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

taro-zodia-098

Κρυφα και καταπιεσμένα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με ορμή 15-21/08 .

Αν αποσπάται εύκολα η προσοχή σας, μην ανησυχείτε. Όμως βεβαιωθείτε ότι δεν προσπαθείτε να πείσετε κανέναν να πιστέψει κάτι που είναι στην πραγματικότητα, αναληθές. Τα ζευγάρια μπορεί να μαλώνουν περισσότερο ή να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με ωμή ανυπομονησία. Να θυμάστε ότι ο σεβασμός είναι το θεμέλιο κάθε μόνιμης σχέσης.

Αν νιώθετε πως θέλετε να αντιδράσετε με σαρκασμό ή περιφρόνηση, τότε θα ζημιωθεί η σχέση σας. Γι’ αυτό σταματήστε και αντιμετωπίστε την απογοήτευση που κρύβεται πίσω από τα επικριτικά και αγενή σας λόγια! Ή φυλάξτε την προκλητική και τολμηρή συμπεριφορά σας… για την κρεβατοκάμαρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76