Κρόνος ανάδρομος 10/05 Είναι καιρός για πραγματική δικαιοσύνη

didaskalia-planitwn-afroditi

Κρόνος ανάδρομος 2020  .

Κρόνος ανάδρομος 2020 στον Υδροχόο: 10 Μαΐου – 1 Ιουλίου .

Κρόνος ανάδρομος στον Αιγόκερω: 1 Ιουλίου – 28 Σεπτεμβρίου .

Ο Κρόνος μπαίνει ξανά στον Υδροχόο: 16 Δεκεμβρίου .

zodia-taro-45

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν γυρίζουν στην πραγματικότητα προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη. Η ανάδρομη κίνηση φαίνεται να συμβαίνει, όταν η Γη περνάει από πιο αργούς κινούμενους πλανήτες, στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα.

Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως «ανάδρομη» λειτουργία των πλανητικών ρόλων.

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του στωικού Αιγόκερω και ο πλανήτης που ερευνά τα γεγονότα. Οι άνθρωποι έχουν γενικά άσχημη εντύπωση για την επιστροφή του Κρόνου, επειδή δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Η επίδραση του Κρόνου είναι αντικειμενική και πειθαρχημένη. Ο Κρόνος είναι ο πατριάρχης του ηλιακού συστήματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Κρόνος ανάδρομος το 2020  .

Κυριαρχεί σε πράγματα όπως ιδρύματα, οικονομικά και θρησκεία. Ο Κρόνος κινείται αργά και σκόπιμα, ειδικά κατά τη διάρκεια των 4,5 μηνών της χρονιάς, που γυρίζει ανάδρομος.

Ο ανάδρομος Κρόνος, αποδεικνύει ότι τίποτα δεν αξίζει να υφίσταται αν δεν αποκτηθεί με υπομονή και σκληρή δουλειά. Ας επανεξετάσουμε την ουσία των Κρόνιων μαθημάτων μας – τι χάσαμε? Πώς μπορούμε να είμαστε πιο επινοητικοί, αποδοτικοί και παραγωγικοί?

Οι πρώτοι δύο μήνες αυτής της αναδρομής, πραγματοποιούνται στον Υδροχόο, το ζώδιο της εξέγερσης και της επανάστασης. Ο Κρόνος μόλις πρόσφατα μπήκε στον Υδροχόο, στις 21 Μαρτίου. Μέχρι στιγμής τα πάντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο ήταν συγκλονιστικά και απρόβλεπτα. Κοιτάξτε τι συνέβη στον πλανήτη μας τον τελευταίο μήνα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/05 Δηλώνει τα μελλούμενα των ερωτευμένων

κρυσταλλομαντεία

Οι μαζικές (και απροσδόκητες) κοινωνικές αλλαγές, είναι η ειδικότητα του Υδροχόου. Όλα είναι διαφορετικά τώρα και το μήνυμα είναι σαφές: αποδεχτείτε το ή μείνετε πίσω.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης της κοινωνίας μας. Πείτε αντίο στο «κανονικό» και στο status quo. Είναι καιρός να δημιουργήσετε νέους κανόνες και να επαναπροσδιορίσετε το παιχνίδι.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, εστιάζει στην κοινότητα και την αλληλεξάρτηση.

Αυτό που ανακαλύπτουμε είναι, πως όχι μόνο χρειαζόμαστε ουσιαστικά ο ένας τον άλλο, αλλά ότι είμαστε πολύ ισχυροί όταν προάγουμε αυτούς που έχουν περιθωριοποιηθεί.

Είναι καιρός για μια πραγματική δικαιοσύνη – αυτή είναι η ουσία του Υδροχόου. Οι καταπιεσμένοι βρίσκονται σ’ αυτή την κατάσταση πολύ καιρό, και τώρα η ιερή οργή ανεβαίνει στο λαιμό τους και γίνεται τραγούδι για τη λευτεριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κρόνος ανάδρομος το 2020  .

Ο Υδροχόος ταξιδεύει γρήγορα και άφοβα, διασχίζοντας και σπάζοντας τα όρια με ευκολία. Αυτό το αρχέτυπο διέπει επαγγέλματα όπως η εναλλακτική εκπαίδευση, η επιστήμη και η τεχνολογία! Οπότε αν ανήκετε σ’ αυτούς τους τομείς, προετοιμαστείτε για πρόοδο και γνώσεις.

Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε μ’ αυτούς τους τομείς, προετοιμαστείτε για τη συνεχή αλλαγή στον τρόπο που συλλαμβάνετε στο μυαλό σας την εργασία, γενικότερα. Ο Υδροχόος είναι η αντίθεση του εφησυχασμού – δεν μπορούμε πλέον να δουλεύουμε «ως συνήθως». Η πορεία μας πρέπει να είναι αλτρουιστική, κάτι που να μας ωφελεί όλους.

Ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο, καταστρέφει τις καθιερωμένες ιεραρχίες. Τελειώσαμε με μια οικονομία και μια κοινωνία, από πάνω προς τα κάτω. Είναι καιρός να συνεργαστούμε και να προχωρήσουμε πέρα από το ατομικό «εγώ».

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/05 Δηλώνει τα μελλούμενα των ερωτευμένων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν μπορούμε πλέον να δώσουμε προτεραιότητα σε έργα που ωφελούν μόνο μία ομάδα ή ένα άτομο. Όταν παθαίνουμε εμμονή με το αποτέλεσμα ενός μικρού θέματος, χάνουμε την όψη του κοσμικού ιστού. Ας απομακρυνθούμε από τον μικρόκοσμο μας.

Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερω (1 Ιουλίου-28 Σεπτεμβρίου) μας φέρνει πίσω σε μια περίοδο – όχι πολύ καιρό πριν- από τον Δεκέμβριο του 2017 ως τον Μάρτιο του 2020. Μήπως αισθανθήκατε τεράστια πίεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να ριζώσετε και να καλλιεργήσετε ένα ισχυρότερο θεμέλιο στη ζωή σας? Σίγουρα το κάνατε.

Όταν ο Κρόνος είναι «στο σπίτι του» στον Αιγόκερω, λειτουργεί στην πεμπτουσία του. Είναι προφανές ότι πρέπει να γίνει δουλειά εδώ. Είναι καιρός να επανεξετάσουμε τα εσωτερικά μας εμπόδια, σχετικά με τη χρηματοδότηση και τους μακροπρόθεσμους στόχους μας.

μελλοντολόγος

Κρονος ανάδρομος το 2020  .

Πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε περισσότερη δομή, σταθερότητα και ασφάλεια στα σχέδιά μας? Ο ανάδρομος Κρόνος στον Αιγόκερω, μας δίνει μια ακόμη δόση λογικού τονωτικού πριν ξεκινήσουμε μια άγρια τριετή βόλτα, με τον Υδροχόο. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, για να οργανωθείτε και να εστιάσετε σε πρακτικά θέματα.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, μπορεί να μας κάνει ανήσυχους για την κοινωνική μας κατάσταση και την επαγγελματική μας πορεία. Ο Αιγόκερως στοχεύει στην τελειότητα. Υπάρχει κάτι απόλυτο και τραχύ στο κατσίκι! Κάτι άκαμπτο, που μας ωθεί για καλύτερες και σκληρότερες αποδόσεις. Τι προσπαθούμε να αποδείξουμε και σε ποιον?

xartomanteia

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δημιουργήσετε τα επαγγελματικά σας διαπιστευτήρια. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε διαδικτυακό μάθημα, κάντε το. Ο Αιγόκερως ευδοκιμεί σε ελεγχόμενα, επίσημα περιβάλλοντα. Εστιάστε με προσοχή επίσης, στην άφιξη νέων συμβούλων.

Οι δεινόσαυροι προσκολλώνται τώρα στην εξουσία. Ο φόβος και η ψυχολογική χειραγώγιση, θα συνεχιστούν. Μην εκπλαγείτε όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθήσουν να μας κοιμίσουν με διαφημίσεις. Θα προσπαθήσουν να μας πείσουν, πως τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη, αλλά δεν θα το ξεχάσουμε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 05/05 Δηλώνει τα μελλούμενα των ερωτευμένων

zwdia-3-zodia

Δισεκατομμύρια ανθρώπων κάθονται μέσα αυτή τη στιγμή, μοναχικοί και μπερδεμένοι. Η παγκόσμια αναδιάρθρωση του Αιγόκερω που ξεκίνησε ο Πλούτωνας, η πιο ισχυρή εξελικτική δύναμη στο ηλιακό σύστημα, συνεχίζει να εξελίσσεται. Αυτή είναι μια μεγάλη ανασκαφή που φαίνεται χαώδης. Θα χρειαστεί πάρα πολύ εμπιστοσύνη και αγάπη και ανταλλαγή. Και πρέπει να θυμόμαστε να περάσουμε από την άλλη πλευρά.

Διατηρήστε τις λαμπρές ιδέες σας τον Μάιο και τον Ιούνιο με τη Γιόγκα Υδροχόου. Επικεντρωθείτε τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο με τη Γιόγκα Αιγόκερω.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75