Μάιος 2023 Ζώδια Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Μάιος 2023 Ζώδια Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μάιος 2023 Ζώδια Ιχθύες  : Η αρμονία, καθορίζει τον μήνα Μάιο για το ζώδιό σας! Ωστόσο, πρέπει να θέσετε αρχική προτεραιότητα τις ανάγκες σας.

Χάρη στη ζωντάνια και την ενεργητικότητά σας, θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε σε νέα έργα και ίσως ακολουθήσετε ένα νέο επάγγελμα.

Η δημιουργικότητα είναι σίγουρα σε πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα. Τον περασμένο μήνα, ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στον τομέα της επικοινωνίας σας, κάτι που σας ώθησε σε ουσιαστικές συζητήσεις και καινούργιες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Νιώθετε σαν μια κοινωνική πεταλούδα, έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε από άτομο σε άτομο. Μην φτερουγίζετε όμως μόνο στην επιφάνεια. Ο μήνας που ακολουθεί, θέλει να βρείτε εκείνες τις βαθύτερες συνδέσεις που κάνουν την καρδιά σας να τραγουδάει. Κι εμπιστευτείτε την τύχη σας… γιατί το σύμπαν σας στέλνει κάθε είδους σήματα πως είναι καιρός να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Ο Μάιος ξεκινά με μια μικρή κοσμική αναταραχή καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο την 1η Μαΐου, δημιουργώντας αναταράξεις στην κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να αμφισβητήσετε τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις! Κι αυτό είναι εντάξει, επειδή μερικές φορές χρειάζεται μια μικρή ανακίνηση για να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά.

taro-provlepseis-01

Μάιος 2023 Ζώδια Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το σύμπαν σας διοχετεύει ισχυρή ενέργεια στις 5 Μαΐου, με την Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνο στον Σκορπιό. Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη Πανσέληνος! Είναι μια περίοδος έντονης μεταμόρφωσης και απελευθέρωσης, που σας καλεί να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να είστε ανήσυχοι κι έτοιμοι για κάτι νέο – και αυτό ακριβώς επιφυλάσσει το σύμπαν για εσάς.

Είτε πρόκειται για ένα νέο μάθημα σπουδών, ένα ταξίδι σε μια μακρινή χώρα ή απλώς για μια αλλαγή στη νοοτροπία σας… η ενέργεια της έκλειψης, σας προτρέπει να αγκαλιάσετε το άγνωστο. Ο Μάιος θερμαίνεται για τα καλά, χάρη στην άφιξη της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 7 του μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η κοσμική θεά του έρωτα μεταφέρει μια ισχυρή σεξουαλική ενέργεια με αποτέλεσμα να νιώθετε πιο γοητευτικοί και να φλερτάρετε περισσότερο. Έχετε διάθεση για ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές. Το σύμπαν σηματοδοτεί πως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Εκπέμπετε ομορφιά και αισθησιασμό – όλοι σας προσέχουν.

Εμπρός λοιπόν.. φλερτάρετε ξεδιάντροπα! Είναι κάτι που σας βγαίνει φυσικά και είστε πρακτικά ασταμάτητοι με την Αφροδίτη στο πλευρό σας. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη εβδομάδα κοσμικής ενέργειας και ενδυνάμωσης από την Κυριακή 14 Μαΐου, που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, ξεκαθαρίζοντας τυχόν επικοινωνιακά προβλήματα κι επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε με διαύγεια και αυτοπεποίθηση. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή… γιατί λίγες μέρες αργότερα, κάνει ο Δίας την είσοδό του στον Ταύρο, φέρνοντας ένα εντελώς νέο επίπεδο αφθονίας και επέκτασης στη ζωή σας.

κρυσταλλομαντεία

Μάιος 2023 Ζώδια Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο κοσμικός γίγαντας έχει να κάνει με την ανάπτυξη, την ευημερία και την τύχη! Με την είσοδό του στον Ταύρο, θα δείτε σημαντικά οφέλη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο που ακολουθεί λίγο μετά, σας προσκαλεί να θέσετε νέους στόχους και να φυτέψετε τους σπόρους των βαθύτερων επιθυμιών σας.

Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να εκδηλώσετε αφθονία και ομορφιά σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού όλα είναι δυνατά με την κοσμική ενέργεια στο πλευρό σας. Αδράξτε λοιπόν αυτή την ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη ομορφιά, αφθονία και αγάπη! Στις 20 Μαΐου, ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Λέοντα. Ο κοσμικός πολεμιστής βάζει φωτιά στην καθημερινότητά σας, παρακινώντας κι ενεργοποιώντας σας. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας με υπευθυνότητα, πάθος και αυτοπεποίθηση.

tarw-taro-xartomanteia

Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει τώρα. Η εποχή των Διδύμων ξεκινά την επόμενη μέρα, φέρνοντας ενέργεια και νέες ιδέες στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Νιώθετε περίεργοι, περιπετειώδεις κι έτοιμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Όμως η εποχή των Διδύμων δεν αφορά μόνο την εξερεύνηση! Αφορά επίσης θέματα επικοινωνίας και σχέσεων.

Οι πλανήτες, σας εμπνέουν να κάνετε ειλικρινείς και ανοιχτές συζητήσεις με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας μέσα από κοινές εμπειρίες και βαθιές συζητήσεις. Στα τέλη Μαΐου και συγκεκριμένα στις 28 του μήνα, ο Ήλιος συγκρούεται με τον Κρόνο στο ζώδιό σας επηρεάζοντας την αίσθηση του εαυτού σας, όπως και τη ζωή στο σπίτι σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-taro-45

Μάιος 2023 Ζώδια Ιχθύες Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Ήλιος στους Διδύμους σας εμπνέει να εξερευνήσετε νέες ιδέες και να πάρετε τολμηρά ρίσκα στην προσωπική σας ζωή. Έχετε δύναμη κι αυτοπεποίθηση και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε, όποιες προκλήσεις συναντήσετε.

Όμως με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή να νιώσετε πως σας κρατούν πίσω. Μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Το σύμπαν δοκιμάζει τις αντοχές και την αποφασιστικότητά σας …και σας βοηθάει να χτίσετε πιο δυνατά θεμέλια για το μέλλον σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988