Μάρτιος 2020 θα είναι υπέροχος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια

astrologia-ioylios-2014

Μάρτιος 2020 θα είναι υπέροχος μήνας για αυτά τα 3 ζώδια .

Μάρτιος 2020 : Ο Μάρτιος είναι μες την τρέλα έτσι? Ο μήνας ξεκινάει με τον ανάδρομο Ερμή που επιστρέφει στον εκκεντρικό Υδροχόο κατά τη διάρκεια της μετατόπισης της Αφροδίτης στο αισθησιακό ζώδιο της κυριαρχίας της, τον Ταύρο.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Μάρτιος του 2020 θα είναι ο καλύτερος γι’ αυτά τα τρία ζώδια – Κριό, Ταύρο και Αιγόκερω – έτσι, έχουν σίγουρα κάτι να προσβλέπουν.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, θα κάνει όλη τη διαφορά, δεδομένης της ουσιαστικής αξιοπρέπειάς της, όταν διέρχεται από το ζώδιο της κυριαρχίας της- για να μην αναφέρουμε τις αρμονικές συνδέσεις που σύντομα θα κάνει με τον Κρόνο-Πλούτωνα-Νότιο δεσμό, στον Αιγόκερω.

zodia-taro-45

Ο πλανήτης των αλλαγών Ουρανός, θα είναι επίσης στο μίγμα, έτσι θα είναι μια επανάσταση. Αυτή η “επανάσταση” θα περιστρέφεται γύρω από τις σχέσεις και τις αξίες, δεδομένης της επιρροής της Αφροδίτης.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε το γήινο στοιχείο, καθώς θα είναι πολύ έντονο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Γη είναι μια αναπαράσταση της αφθονίας, της εκδήλωσης και του υλικού πλούτου. Είναι η ασφάλεια που αισθάνεστε μέσα σας… και η φυσική σας διάσταση. Θα υπάρξει μια πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου, την ίδια μέρα ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, ακολουθούμενος από τον δεύτερο γύρο του Ερμή μέσω των Ιχθύων στις 16 Μαρτίου. Ο Ήλιος κάνει την ετήσια στροφή του στον Κριό κατά την εαρινή ισημερία στις 19 Μαρτίου, την οποία θα νιώσετε, σαν μια γλυκιά ώθηση ενέργειας.

chartomantia-098

Μάρτιος 2020

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο δομημένος Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο στις 21 Μαρτίου για πρώτη φορά σε 27 χρόνια, κάτι που θα αποτελέσει ένα ισχυρό προοίμιο γι’ αυτό που έρχεται αργότερα μέσα στη χρονιά, όταν ο Άρχοντας του Κάρμα, εγκαθίσταται επίσημα στον Υδροχόο.

Ο Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο, αλλά στη συνέχεια θα γυρίσει ανάδρομος τον Μάιο και θα επανέλθει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου. Επομένως, δεν θα είναι εντελώς μέσα στον Υδροχόο, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-tarw-zodia-19

Κριός: Γιορτάζετε τη μαγική ηλιακή σας επανάσταση

Χρόνια πολλά, Κριέ. Η ανοιξιάτικη ισημερία είναι ένας ελεύθερος χρόνος για όλους, για να μην αναφέρουμε, απίστευτα απαραίτητος. Τα γενέθλιά σας σηματοδοτούν την αρχή μιας ολοκαίνουργιας εποχής.

Είναι το δώρο της ελπίδας, της χαράς και της ζεστασιάς μετά από μια μακρά και σκληρή χειμερινή περίοδο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, για να ξεκινήσετε και πάλι.

Αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να αρχίσετε να το δουλεύετε, η Σελήνη αυτό το μήνα, έχει το όνομά σας γραμμένο σ’ αυτό.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα αναφλέξει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, των αξιών και των αισθησιακών απολαύσεων, που θα βάλουν ένα μεγεθυντικό φακό στην αίσθηση της ασφάλειας. Μια σύνδεση με τον Ουρανό ωστόσο, θα μπορούσε να προκαλέσει ξαφνικές επιφοιτήσεις και απροσδόκητο χάος… οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ταύρος: Θα πετύχετε, ένα γλυκό και πολύ αναγκαίο διάλειμμα

Η Αφροδίτη, ο ακαταμάχητος πλανητικός κυβερνήτης σας και η θεά της αγάπης, επιστρέφει στο σπίτι αυτό το μήνα, οπότε είναι ό,τι καταλληλότερο, για μια πολύ καλή θεραπεία, Ταύρε. Αν και μια ηλεκτρική σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει το απροσδόκητο, ειδικά σε σχέση με τις αξίες, τις σχέσεις και την αίσθηση ασφάλειας. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί ο Ουρανός έχει περάσει από το ζώδιό σας εδώ και αρκετό καιρό τώρα, οπότε δεν είναι τίποτα που δεν θα μπορείτε να συνηθίσετε τελικά. Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς αυτό, προσπαθεί να κάνει ο Ουρανός εδώ. Σας απελευθερώνει από τα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και σας φέρνουν πιο κοντά στο ανώτερο μυαλό σας.

Ο ανάδρομος Ερμής θα επανέλθει στον τομέα της καριέρας σας αυτό το μήνα, οπότε φροντίστε να διπλοτσεκάρετε τα εργασιακά σας. Υπάρχει σίγουρα κάτι που «ζυμώνεται» εδώ για σας, αλλά το κλειδί είναι να διατηρείτε, ένα ανοιχτό μυαλό.

μελλοντολόγος

Αιγόκερως: Αρχίζετε να βλέπετε την φωτεινή πλευρά

Μπορείτε να νιώσετε να φεύγει το βάρος από πάνω σας, Αιγόκερε? Ο πολύ σοβαρός πλανητικός κυβερνήτης σας ο Κρόνος, σας δίνει ένα διάλειμμα αυτό το μήνα, καθώς θα μετατοπιστεί στον επαναστατικό Υδροχόο – μέσω του δεύτερου οίκου, του εισοδήματος, των αξιών και της αυτοπεποίθησης – μέχρι τον Μάιο. Σκεφτείτε ότι αυτή η ουράνια αίθουσα, περνάει από την Ουράνια σφαίρα. Παρόλα αυτά, βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να εκτελείτε όλα όσα έχετε μάθει τα τελευταία δύο χρόνια, ειδικά αφού ο Κρόνος θα κάνει μια στροφή τους επόμενους μήνες.

Η Αφροδίτη θα εισέλθει στον αισθησιακό Ταύρο και στον εκφραστικό πέμπτο οίκο, της αγάπης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας… που σημαίνει ότι θα ανακτήσετε το κέφι σας, πολύ νωρίτερα. Είστε μόνοι? Θα υπάρξει μια ηλεκτρική σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό σ’ αυτή την περιοχή του χάρτη σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει μια απροσδόκητη ερωτική σχέση ή ίσως ακόμη και να χρησιμεύσει σαν καλλιτεχνική μούσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA