Μία βραδιά φαντασιώσεων για τις επιθυμίες της καρδιάς μας 19-20/08

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Μία βραδιά φαντασιώσεων για τις επιθυμίες της καρδιάς μας 19-20/08 .

Μία βραδιά φαντασιώσεων : Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει χιαστί με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και τον ανάδρομο Πλούτωνα, ακριβώς στο μεσοδιάστημα του εξαγώνου τους.

Επίσης η Σελήνη του Σαββατοκύριακου στο Ζυγό, εστιάζει στην ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα.

Η αυτοεκτίμηση βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως και η έμφαση στην αναδιαμόρφωση του κέντρου της ύπαρξής μας, εξισορροπώντας τις προσωπικές μας αξίες, με τις επιπτώσεις που θα έχουν οι ενέργειές μας στους άλλους.

zodia-taro-45

Η ανάδρομη Αφροδίτη ξαναμπαίνει σε τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο. Η προσωπική μας αξία είναι συνδεδεμένη με την επιθυμία μας για περισσότερα. Οι αξίες μας εκρήγνυνται, δημιουργώντας ένταση μέσα μας και με τους γύρω μας. Ο Ερμής στην Παρθένο επιβραδύνεται, εν αναμονή της επερχόμενης ανάδρομης περιόδου του αυτή την εβδομάδα.

Τριγωνίζει τον Ουρανό, κάνει σύνοδο με τον Άρη κι έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα – και δεν θα ολοκληρώσει αυτές τις όψεις βραχυπρόθεσμα. Ο Άρης στην Παρθένο προχωράει σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα – όψεις που θα εκτελέσει στο άμεσο μέλλον. Αυτή η επιβράδυνση θέτει στις αισθήσεις μας σε εγρήγορση κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Μία βραδιά φαντασιώσεων για τις επιθυμίες της καρδιάς μας 19-20/08 .

Είναι μια πραγματική εμπειρία που μοιάζει με όνειρο, όπου ο συμβολισμός δίνει συγκαλυμμένες ενδείξεις για αυξημένη δράση. Μπορεί να αναρωτιέστε αν αυτό είναι ένδειξη – και πιθανόν να είναι.. όσο κι αν το αμφισβητείτε. Είναι προμήνυμα για να εξετάσετε βαθύτερα και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να αποκτήσετε για γενικότερη εικόνα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι, συνεχίστε να εστιάζετε προσεκτικά και με ενδιαφέρον.

Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε τη σωστή ερώτηση την κατάλληλη στιγμή..ή κάντε την αιχμηρή, ακατέργαστη ερώτηση που ξεπηδά από τα χείλη σας. Θα ξέρετε πιο είναι το σωστό.

Επικρατεί μια κυνική απαισιοδοξία, μια βαθιά λαχτάρα για τις επιθυμίες της καρδιάς μας.. και η ατμόσφαιρα αντικατροπτρίζει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, για την επίτευξη των μελλοντικών μας φαντασιώσεων.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Νιώθουμε ενθουσιασμό; Αναστάτωση; Ανησυχία;

Προσπαθήστε να ηρεμήσετε… και ανησυχήστε λιγότερο για το δρόμο και περισσότερο γι’ αυτό που σας λέει. Η Σελήνη στο Ζυγό δημιουργεί διάθεση για χορό. Πάρτε την πρωτοβουλία να βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας. Η κυβερνήτης του Ζυγού Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Δία εντείνοντας την σύγκρουση των επιθυμιών.

Η επιθυμία ενισχύει την ανάγκη σας. Η πραγματική δράση, σας οδηγεί περαιτέρω σε γευστική αποπλάνηση, παράδοση και μαγεία! Την Κυριακή η σελήνη στο Ζυγό συνεχίζει το εξάγωνο με την Αφροδίτη κι εναντιώνεται στο Χείρωνα – και οι δύο ανάδρομοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Μία βραδιά φαντασιώσεων για τις επιθυμίες της καρδιάς μας 19-20/08 .

Έχουμε ακούσει τόσες φορές τους ανθρώπους να λένε πως «τίποτα δεν είναι τέλειο»… που έχει χάσει πλέον το νόημά του.

Εδώ όμως το νόημα, είναι ζωτικής σημασίας. Οι ατέλειές μας, είναι η τέλεια κατάσταση για αυτοβελτίωση. Η αποδοχή του εαυτού μας όπως και των άλλων σαν ατελή όντα, είναι ο μόνος δρόμος για μια απολύτως ρεαλιστική και ως εκ τούτου έγκυρη αυτοεκτίμηση. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε το πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76