Μία νέα αρχή με γλυκές επικοινωνίες 23-25/12

apostasi-sti-sxesi

Μία νέα αρχή με γλυκές επικοινωνίες 23-25/12 .

Μία νέα αρχή : 23 Δεκεμβρίου  Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω .

Ένας νέος κύκλος 4 εβδομάδων ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που κυβερνάται από σοβαρό Κρόνο.

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο του ρεαλισμού, της εξουσίας, της δομής και των επιτευγμάτων.

zodia-taro-45

Αυτός ο σεληνιακός κύκλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εργαστείτε με αυτήν την ενέργεια – για να ξεκινήσετε, να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε ένα έργο και να αναγνωρίσετε τις επιτυχίες σας ή να ασχοληθείτε με κάτι που καταρρέει ή να συμβιβαστείς με κάτι που αποφεύγεις.

Αυτό το ζώδιο της Γης λειτουργεί καλύτερα προς έναν συγκεκριμένο ή σαφώς καθορισμένο στόχο. Ως θεμελιώδες ζώδιο , ο σκοπός του Αιγόκερω είναι να χαρτογραφήσει τα βήματα, τους πόρους και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη κάθε στόχου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

24 Δεκεμβρίου  Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας .

Το μυαλό σας είναι πιο ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια κάτω από αυτή τη διέλευση, με λίγη προσπάθεια και συγκέντρωση. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, όταν οι ιδέες ρέουν σαν ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να παγιδευτείτε στη λαχτάρα και να φαντασιώνεστε τις κρυφές σας επιθυμίες, αν και είναι δυνατό να το διοχετεύσετε σε δημιουργική έκφραση. (π.χ. γράψιμο ποίησης, χορός ή οτιδήποτε άλλο!)

Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης διαίσθησης, μαγικής προοπτικής και αβίαστης επικοινωνίας, ώστε να είστε πρόθυμοι να εξαπατηθείτε .

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/12 Επανασύνδεση ερωτευμένων – Λόγια αγάπης ανάμεσα σε συντρόφους

zwdia-tarw-zodia-19

24 Δεκεμβρίου  Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας .

Το να ακούτε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να γίνει εύκολα τώρα και είναι πιο πιθανό να λάβετε μια συμπονετική στάση από τους άλλους για τα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαράξετε σαφή και σταθερά όρια με τους άλλους, καθώς είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική ένταση των άλλων.

Είναι τελικά μια στιγμή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να κρατάτε τουλάχιστον το ένα πόδι στην γη.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/12 Επανασύνδεση ερωτευμένων – Λόγια αγάπης ανάμεσα σε συντρόφους

taro-6-9

Μία νέα αρχή : 25 Δεκεμβρίου Η Σελήνη έρχεται εντός ορίων .

Η Σελήνη επιστρέφει εντός ορίων σήμερα. Όταν η Σελήνη είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, αποκομμένη ή απομονωμένη. Αυτό θα μπορούσε να είναι είτε μια ευπρόσδεκτη αλλαγή είτε μια δύσκολη ενέργεια για να αντιμετωπίσετε. Όταν η Σελήνη έρχεται εντός ορίων, συνήθως επιστρέφετε σε ό,τι είναι το “κανονικό” σας.

300x300aΕάν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει εντός ορίων ή είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό,τι μάθατε από την εμπειρία σας.

Εάν το ταξίδι σας στο OOB ήταν σαν μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή εντός ορίων ελπίζουμε ότι θα σας δώσει μια νέα αρχή, σαν να επιστρέψετε από σύντομες διακοπές.

Η Σελήνη θα πάει OOB μετά σε περίπου 2 εβδομάδες .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76