Μία φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων 17-18/09

afroditi-ixtheis-zvdia

Μία φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων 17-18/09 .

Μία φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων  : Η υπερβολική έμπνευση είναι χρήσιμη, γιατί δίνει κίνητρα και βοηθά στην επέκταση του πεδίου δράσης μας. Όλα είναι πιθανά!

Υπάρχει ένα απροσδιόριστο πεδίο που προσπαθούμε να πετύχουμε… και ισορροπεί μεταξύ του «όλα είναι εφικτά» και του «τίποτα δεν είναι τέλειο». Λοιπόν, πώς ορίζετε αυτό το πεδίο και πώς θα τα καταφέρετε μ’ αυτό το ταλαντευόμενο σημείο;

Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε… όμως ουρανός υποστηρίζει, πως έχουμε αυτή τη στιγμή τα εργαλεία.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Ζυγό κάνοντας αντίθεση  με τον ανάδρομο Δία στον Κριό, την Κυριακή. Αυτή δεν είναι η πρώτη τους αναμέτρηση, και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Επαναφέρει παλιά ζητήματα, αντιπαραθέτοντας θέματα που είχαν προηγουμένως επιδιωχθεί με πιο απλούς, αλλά πιο στιβαρούς τρόπους. Τι κάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες; Ρίξτε τους μια άλλη ματιά!

Απομακρύνετε τον συναισθηματισμό και αξιολογήστε πρακτικά τη ζωή σας. Αν βοηθήσετε τους άλλους, βελτιώνετε αρκετά τον εαυτό σας; Αν καταλαβαίνετε τη θέση σας στο χρόνο, πού βρίσκεστε σε ό,τι αφορά την ισορροπία της προσωπικής σας ζωής, με τη θέση σας στις ζωές των άλλων;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Μία φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων 17-18/09 .

Επίσης, τα μεγάλα νέα επιστρέφουν. Είναι μια ευκαιρία να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο, να παρακάμψετε κάποιους μικρούς κανόνες για να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα πράγματα. Μετά δοκιμάστε να κινηθείτε. Να θυμάστε όμως, πως δεν είναι μια στιγμή στο χρόνο, αλλά μια σειρά από στιγμές που χειραγωγούν η μια την άλλη.

Επίσης είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε μια άλλη, πιο δυναμική προσέγγιση στο πεδίο των σχέσεων. Οι σχέσεις βαθαίνουν και η εμπιστοσύνη διευρύνεται και ισορροπεί, όταν υπάρχει ένα πραγματικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί – ακόμα κι αν αυτό το θέμα δεν είναι στη σφαίρα της ίδιας της σχέσης. Οι άνθρωποι κατανοούν την αξία που έχουν για σας, όταν χρησιμοποιείτε τη βοήθειά τους. Τους εκτιμάτε, για το μυαλό τους και την ικανότητά τους να διευρύνουν την κατανόησή σας.. κι αυτό είναι καταλυτικό για τη σχέση σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Παρασκευή βράδυ, ο Ήλιος της Παρθένου που κυβερνά ο Ερμής, αντιτίθεται στον Ποσειδώνα. Στη συνέχεια προχωράει για ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ακριβώς την Κυριακή το βράδυ. Ο κεντρικός σκοπός μας μέσα από τη σύγχυση και την ομίχλη… εξελίσσεται σε μετασχηματιστική δύναμη μέσω της διαδικασίας και του σχεδιασμού.

Ο Άρης στους Διδύμους που κυβερνάται από τον Ερμή τριγωνίζει τον Κρόνο. Έτσι όποια θεμέλια γκρεμίστηκαν μπορούμε να τα ξαναχτίσουμε με την πάροδο του χρόνου: πιο έξυπνα, πιο σκληρά, αλλά πιο επίκαιρα, κατάλληλα και ανθεκτικά. Αντανακλά επίσης την ικανότητά μας να ενεργούμε με την πάροδο του χρόνου, ακόμα κι αν ακολουθήσουμε περισσότερες από μία προσεγγίσεις, για την ολοκλήρωσή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Μία φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων 17-18/09 .

Η Αφροδίτη απομακρύνεται από το τετράγωνό της με τον Άρη και κατευθύνεται για ένα τρίγωνο με τον Ουρανό. Εκεί που συναντούσαμε εμπόδια για να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα, τώρα η καθημερινή τριβή τελειώνει… και τα ολοκαίνουργια έργα μπορούν να επαναπροσδιοριστούν από την αρχική, κοσμική αποστολή τους. Δεν ανακυκλώνονται, είναι πλέον υψηλή τέχνη! Και είναι πολύτιμα. Η διαφορά είναι ότι η αξία τους δεν είναι απλώς μεγαλύτερη.. αλλά και η υψηλότερη. Και αν τα κατασκευάζετε τώρα, θα έχουν διάρκεια.

Επίσης την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη των Διδύμων ενώνεται με τον Άρη και τετραγωνίζει την Αφροδίτη, προχωρώντας για ένα εξάγωνο με τον αστεροειδή Χείρωνα στον Κριό. Αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό σας και κινηθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο ανάλαφρη.. πιο λαμπερή. Δεν σημαίνει πως μέχρι τώρα δεν είχε αξία… επειδή εξυπηρετούσε έναν σκοπό.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-taro-45

Μία φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων 17-18/09 .

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν! Είναι ωραίο να αναπτερώνεται το ηθικό σας, μετά από μία περίοδο απογοητεύσεων. Όπως είναι επίσης ωραίο να μαθαίνετε, πως κάποιες φορές μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά….μέχρι να καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Και ότι δεν θα μπορούσαν ή δεν θα έπρεπε να γίνουν με άλλον τρόπο. Χορέψτε και διασκεδάστε. Είστε καλοί όταν το πιστέψετε μέσα σας.

Σάββατο βράδυ, η Σελήνη των Διδύμων τετραγωνίζει τον Ήλιο, που είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σχηματίζοντας μεταξύ τους ένα Τ- τετράγωνο. Ξεφύγετε από τα παλιά μοτίβα συμπεριφοράς. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να επικοινωνήσετε, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να βρείτε το φως στην καρδιά σας, ακόμα κι όταν δεν είναι φανερό γύρω σας. Η σύνδεση είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους. Μοιραστείτε αυτό το φως…. και κάποιος μπορεί να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να μοιραστεί το δικό του μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Μια φουρτούνα συναισθηματικών ανακατατάξεων 17-18/09 .

Κυριακή πρωί, η Σελήνη επιστρέφει στο δικό της ζώδιο, τον Καρκίνο. Κατευθύνεται σε ένα Τ-τετράγωνο με τους ανάδρομους Δία και Ερμή, που βρίσκονται σε αντίθεση. Όμως γιατί όλα αυτά τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις του Σαββατοκύριακου, που δημιουργούν τριβές τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους, είναι εργαλεία που θα συμβάλλουν στην επιτυχία μας ; Επειδή αυτή η διάθεση γεμίζει τα κενά. Σαν θάλασσα, σαν μήτρα. Αυτή η στρογγυλή, απαλή, δυνατή, ψυχική, κοιτίδα της ικανοποίησης και της ίδιας της ζωής, μας δείχνει πού να φιλήσουμε την πληγή για να γιατρευτεί. Με ποιο τρόπο θα αλλάξουμε στάση για ΟΛΑ.

Είναι ένα ουσιαστικό είδος ψυχικής/σωματικής θεραπείας, καθώς ο Άρης κάνει εξάγωνο με τον Χείρωνα. Κι ενώ δεν είναι ακριβώς ευχαρίστηση – με τον τρόπο που συνήθως βιώνουμε την ευχαρίστηση – αυτή η διάθεση καλλιεργεί μια εμπειρία ικανοποίησης που βασίζεται στο ένστικτο και τα συναισθήματα…. που αλλάζει τα πάντα! Αν φυσικά κάνετε τη δουλειά (ο Άρης τριγωνίζει ξανά τον Κρόνο) και ξανασκεφτείτε τη στάση σας (ανάδρομος Ερμής και Δίας).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot