Η μαγεια των λίθων στην ζωή των ζωδιων

karma-karmikes-sxeseis

Η μαγεια των λίθων στην ζωή των ζωδιων

Οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων πίστευαν στις μαγικές ιδιότητες, που έχουν οι πολύτιμοι και οι ημιπολύτιμοι λίθοι, στο να θεραπεύουν αρρώστιες ή να φέρνουν τύχη και ευημερία στη ζωή τους. Μέχρι και σήμερα πιστεύουμε ότι οι πολύτιμοι λίθοι είναι κάτι περισσότερο από άψυχες πέτρες, που μπορούν με τις επιδράσεις τους να μας προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Συνδέονται άμεσα με την αστρολογια και κατ’επέκταση τους πλανήτες και τα ζωδια.
Ποια είναι λοιπόν η κατάλληλη πέτρα και πως επηρεάζει ξεχωριστά το κάθε ζώδιο?

Ο δυναμικός, ενεργητικός,και ακούραστος Κριός, βρίσκει εσωτερική αρμονία με το ρουμπίνι. Επίσης ιδανικές πέτρες για αυτόν είναι ο κορνεόλης και ο κόκκινος ίασπις, ή κομμάτι του Θεού όπως… λέγεται στην Βίβλο.

Ο στοργικός, αγαπησιάρης, νωχελικός Ταύρος, βρίσκει δύναμη στο ροδονίτη. Κατάλληλος για τα ερωτικά του ο ροζ χαλαζίας. Ένα δώρο κατάλληλο για αυτόν.

zodia-taro-45

Το ζώδιο των Διδύμων, με την αστέρευτη ενέργεια και υπερδιέγερση χρειάζεται πάνω του μια πολύτιμη πέτρα για ηρεμία, αλλά και για προστασία όπως είναι ο αχάτης .

Οι ευαίσθητοι και αναποφάσιστοι Καρκίνων βοηθούνται με την παρουσία πάνω τους ενός κεχριμπαριού. Για ερωτικές αναταραχές κατάλληλη είναι και η αβεντουρίνη.

Με την διάθεση πάντα του αρχηγού, της εξουσίας και της προβολής, οι Λέοντες προτιμούν ότι λάμπει και αυτό είναι ο χρυσός. Έλκονται όμως και από το διαμάντι, τον βασιλιά των πολύτιμων λίθων … που τιμούσαν πολύ οι Αιγύπτιοι.

Οι σχολαστικοί, μετρημένοι, λογικοί Παρθένοι βρίσκουν αισιοδοξία στο μάτι της τίγρης. Το χρυσό τοπάζι είναι μοναδικό για το πνεύμα των Παρθένων.

Για το ανήσυχο πνεύμα και την ψυχή των Ζυγών, μοναδική η επίδραση της τουρμαλίνη. Ο λίθος όμως που τους ταιριάζει και έχει αίγλη για το ζώδιο τους… είναι το σμαράγδι.

Οι παθιασμένοι, ερωτικοί Σκορπιοί ηρεμούν με την κόκκινη κορνεόλη που τους οδηγεί και σε επιτυχημένες επιλογές. Ο αιματίτης τους προστατεύει από εξαπατήσεις … και τους χαρίζει ήρεμο ύπνο.

Για τον ανήσυχο Τοξότη η κατάλληλη πέτρα είναι το ζαφείρι. Σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες… τους δίνει πίστη, εξυπνάδα και σύνεση. Επίσης ο χαλαζίας τους αποτρέπει από επιπόλαιες επιλογές, και τους δίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον έρωτα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ο υπομονετικός, εργατικός Αιγόκερως που με κυβερνήτη τον Κρόνο γίνεται σκληρός και απαιτητικός καμιά φορά …..μια ιδιαίτερη πέτρα που τον χαλαρώνει και τον κατευνάζει, είναι ο αζουρίτης.

Ο ανεξάρτητος, ζωηρός και άστατος Υδροχόος έχει τυχερή του πέτρα την άκουαμαρίνα. Η πέτρα επίσης που του ταιριάζει είναι το τοπάζι. Σύμφωνα με τους Άραβες το τοπάζι ενώνει τον Θεό με τη Γη.

Οι ευαίσθητοι, ρομαντικοί, ενίοτε μελαγχολικοί Ιχθείς, για την χαμηλή τους αυτοπεποίθηση χρειάζονται μία πέτρα που λειτουργεί σαν αντίδοτο. Ο αμέθυστος. Δεν λένε όχι όμως και στα μαργαριτάρια._

xartomanteia