Μετά το τέλος των αναδρομών 3 ζώδια μπορούν να περιμένουν ερωτικές επιστροφές

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Μετά το τέλος των αναδρομών 3 ζώδια μπορούν να περιμένουν ερωτικές επιστροφές .

Μετά το τέλος των αναδρομών : Οι σχέσεις αλλάζουν κατά τη διέλευση στη σκιά του Ερμή και του Άρη μετά την ανάδρομη πορεία τους, 18 Ιανουαρίου – 15 Μαρτίου 2023

Φαίνεται ότι κάποιοι θα έχουν δύο καλούς μήνες . Καιρός ήταν. Πρέπει να ακούμε καλά νέα και πρέπει να βλέπουμε χαμογελαστά, χαρούμενα πρόσωπα.

Συμβαίνουν πολλά για εμάς κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τη σκιά , παρόλο που ξεκίνησε στις 12 Ιανουαρίου 2023, δεν νιώθουμε ότι ταξιδεύουμε με αρκετή ενέργεια για να το κάνουμε .

zodia-taro-45

Όλα μοιάζουν να αλλάζουν τώρα που ο Ερμής γύρισε σε ευθεία στις 18 Ιανουαρίου.

Ο ανάδρομος Ερμής τελείωσε  αυτή την εβδομάδα και μαζί του φέρνει ένα αίσθημα ανακούφισης και η επικοινωνία μπορεί να αρχίσει να προχωρά.

Θα επωφεληθούμε επίσης από τις απαλές, στοργικές δονήσεις του τετραγώνου Ήλιου της Σελήνης και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, δύο γεγονότα που έχουν τη δύναμη να μας ευθυγραμμίσουν με τον ανώτερο σκοπό μας και την αίσθηση ότι θέλουμε να κάνουμε καλό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

1. Ταύρος

Θα χαρείς να μάθεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες , Ταύρε.  Πρώτα από όλα, είχατε γεμίσει απαισιοδοξία το μυαλό σας , πιστεύοντας ότι αυτή η νέα χρονιά θα πάει στραβά και ότι θα καταλήξετε να βρεθείτε με τους λάθος ανθρώπους.

Σας αρέσει να είστε κοινωνικοί και λατρεύετε τα πάρτι, αυτή η σεζόν θα είναι διασκεδαστική. Το περίεργο είναι ότι θα διασκεδάσετε από τώρα που η ανάδρομη πορεία του Άρη και του Ερμή έχει τελειώσει, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διελεύσεις που έχουν ρυθμιστεί για να νιώθετε καλά.

Αυτός ο μήνας θα είναι μια συντριπτική επιτυχία, που θα σας οδηγήσει στον Φεβρουάριο με μια άγρια εύνοια για κάθε επίπεδο της ζωής. Πρέπει να  είσαι έτοιμος να κάνεις πράγματα να συμβούν, καθώς φαίνεται ότι η χρονιά σε καλωσορίζει με κόκκινο χαλί. Το κατάλαβες, Ταύρε. Είσαι το αστέρι της εποχής και πρέπει να το καταλάβεις .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 20-22/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

chartomantia-098

Μετά το τέλος των αναδρομών 3 ζώδια μπορούν να περιμένουν ερωτικές επιστροφές .

2. Καρκίνος

Παρά το γεγονός του τέλους των ανάδρομών, θα πρέπει να είστε καλά προσαρμοσμένοι και να μην είστε επιρρεπείς να αντιδράτε σε οποιαδήποτε από τις εχθρότητες που μπορεί να φέρει η νέα χρονιά. Μπορεί ακόμη και να σας αρέσει η πρόκληση που σας έφερε η ανάδρομη σεζόν, καθώς θα παρατηρήσετε πόσο καλά μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

300x300aΗ επιτυχία σας έχει να κάνει με τη διάθεσή σας.

Μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας ψηλά και καταφέρνετε να διατηρήσετε μια φιλική στάση ακόμα και όταν οι άλλοι γύρω σας δοκιμάζουν την υπομονή σας.

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ως χέρι βοηθείας, θα νιώσετε ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα με την τρυφερή στοργική φροντίδα.

Αποστολή σας είναι να είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και ενώ δεν είστε κουφοί στην κακοφωνία που προκαλεί ο κόσμος, εσείς σταθείτε στο ύψος σας . Ανεξάρτητοι, χαρούμενοι και το σύμπαν θα φροντίσει τα υπόλοιπα .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

3. Ιχθύες

Θα είστε περισσότερο από χαρούμενοι όσο περπατάτε στη μετα-ανάδρομη σκιώδη περίοδο καθώς θα αισθάνεστε όμορφα για τη ζωή και θέλετε να συνεχίσετε με αυτό το καλό συναίσθημα. Βρεθήκατε υπό πίεση πρόσφατα και ανυπομονείτε για την εκκαθάριση που σας προσφέρει η μετασκιώδης πορεία.

Με τον Άρη μετά την ανάδρομη πορεία , θα νιώσετε μια εξάντληση της ενέργειάς σας και, ενώ αυτό θα μπορούσε να σας κουράσει τελικά δεν θα είναι εξουθενωτικό.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 20-22/01 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

dream

Αυτό που θα βιώσεις, όμως, είναι τόσο η ανάγκη για ξεκούραση όσο και η επιθυμία να δώσεις στον εαυτό σου το καλύτερο. Άκου το σώμα σου, Ιχθύ, το σώμα σου θέλει το μυαλό σου μαζί του εδώ και τώρα.

Κάνε αυτό που είναι σωστό για τον εαυτό σου. Το δράμα μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου , αλλά δεν απαντάς…όχι αυτή την εβδομάδα. Χωρίς σπατάλη για δράμα σημαίνει περισσότερος χρόνος για σένα. Φρόντισε εσύ τον εαυτό σου και άσε τα άστρα να σου φέρουν την ευτυχία στα πόδια σου .

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος