Με διάθεση γεμάτη συγκίνηση και προσμονή 09-10/10

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Με διάθεση γεμάτη συγκίνηση και προσμονή 09-10/10 .

Με διάθεση : Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη του Σκορπιού τριγωνίζει τον Ποσειδώνα, τετραγωνίζει τον Δία και κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Δημιουργεί μια λαχταριστή διάθεση γεμάτη συγκίνηση και προσμονή. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θέλουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Τα θέλουμε ΟΛΑ.

Με μια Σελήνη που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τα χρειαζόμαστε… και μπορούμε να τα αποκτήσουμε.

zodia-taro-45

Το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί του Σαββάτου, ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει σε σύνοδο με τον Ήλιο στο Ζυγό. Ελέγξτε ξανά αυτό που ετοιμάζετε από τη νέα Σελήνη του Ζυγού. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποια σχέδια που θα δείτε να παίρνουν μορφή. Μπορεί να χρειάζονται φροντίδα. Μεσημέρι Σαββάτου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο ακριβείας με τον νότιο δεσμό της Σελήνης.

Η στιγμή είναι ώριμη για να εκτιμήσουμε τους καρπούς των δικών μας (και των άλλων) φιλοσοφικών αξιών και των ιδιαίτερα των εκλεπτυσμένων δεξιοτήτων μας. Μπορεί ακόμη και να βρούμε την ευκαιρία να τους βάλουμε στο παιχνίδι προς όφελός μας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Με διάθεση γεμάτη συγκίνηση και προσμονή 09-10/10 .

Μέχρι αργά το απόγευμα, ο Ερμής επιστρέφει στον Ήλιο, σε μια σύνοδο με τον Άρη στο Ζυγό, καταλαμβάνοντας όλοι μαζί, τις τρεις μεσαίες μοίρες του Ζυγού μέχρι το βράδυ. Μας καλούν να επανεκτιμήσουμε, αλλά επίσης να οικοδομήσουμε τα σχέδια και τους στόχους που έχουμε ή διαπραγματευόμαστε με άλλους, ή που δημιουργούν κοινωνική συμμετοχή.

Οι σχέσεις έχουν πολλές μορφές και καλό είναι να τις ελέγξετε τώρα. Επιβεβαιώστε και τεκμηριώστε! Το φεγγάρι του Τοξότη το βράδυ του Σαββάτου μετακινείται από τη σύνοδο με την Αφροδίτη (ακριβώς το μεσημέρι), στο εξάγωνο με τον Κρόνο και στη συνέχεια στο τρίγωνο με τον Χείρωνα. Η συλλογική διάθεση θέλει κίνηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/10 Δεύτερο Δεκαήμερο Οκτώβριος 2021

tarw-taro-xartomanteia

Ο περιορισμός της στους δικούς σας σκοπούς φέρνει την ευκαιρία να ζεστάνετε και να ρυθμίσετε τα πράγματα. Η ελευθερία που συνδέεται με τη δέσμευση είναι πραγματική και δυναμική. Ο Χείρωνας φέρνει έναν αυθεντικό σκοπό σ’ αυτό το κίνημα. Μπορεί και να μάθουμε κάτι και να το χρησιμοποιήσουμε καλά. Το πρωί της Κυριακής, το φεγγάρι κάνει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Άρη και μετά με τον Ήλιο.

Δημιουργεί τη διάθεση του να προχωρήσουμε και να νιώσουμε πως είμαστε με κάποιον. Η συν-δημιουργία είναι ένα πράγμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο, για πραγματική πρόοδο. Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη κατευθύνεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μετά σε ένα εξάγωνο με τον Δία (εξάλλου). Η Αφροδίτη παίρνει την πρωτοπορία ενός εξαγώνου με τον Κρόνο τη νύχτα, οπότε εργαζόμαστε για την αγάπη. Μια αγάπη που είναι βαθιά και πραγματική. Είναι επίσης μια ευκαιρία δέσμευσης!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA