Μιά νέα εποχή ξεκινάει 22-28/08

erwtikes-27314-ζωδια

Μιά νέα εποχή ξεκινάει 22-28/08 .

Μιά νέα εποχή  : Μετά από έναν μήνα ηδονιστικού καταναλωτισμού και αμετανόητης ακολασίας, το ξεφάντωμα αρχίζει σιγά σιγά να καταλαγιάζει από αυτή τη Δευτέρα στις 22 Αυγούστου.

Καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στη γήινη Παρθένο για ένα μήνα, κυριαρχεί ο μινιμαλισμός. Σχεδιάστε έναν πίνακα στον υπολογιστή με έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και χαρακτήρες αποδοτικότητας.

Μην ξεχνάτε ότι αρκετά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή εξακολουθούν να είναι δωρεάν – όπως βόλτες στην παραλία, γιόγκα στο πάρκο — οτιδήποτε περιλαμβάνει καθαρό αέρα.

zodia-taro-45

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υγιεινής συνήθειας αλλά και της αφοσίωσης! Μετατρέψτε τις ρουτίνες σας σε τελετουργίες. Πώς μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες λίγο πιο ευχάριστες; Για παράδειγμα, δημιουργήστε ένα υπέροχο περιβάλλον στον χώρο εργασίας σας, ώστε να νιώθετε μια αίσθηση γαλήνης όταν στρέφετε το βλέμμα σας πάνω από την οθόνη του υπολογιστή σας. Φορέστε ρούχα που είναι άνετα, αλλά σας κάνουν να νιώθετε παράλληλα ελκυστική- ναι, ακόμα και όταν τρέχετε στο γυμναστήριο ή για να πάρετε τα παιδιά από την προπόνηση.

Βρείτε λίγο χρόνο το βράδι να ετοιμάσετε το μεσημεριανό που θα πάρετε την επόμενη μέρα στη δουλειά. Κι αν δείτε έναν συνάδελφο να αντιμετωπίζει πρόβλημα, δώστε του ένα χέρι βοήθειας. Η διάθεση για τη φροντίδα και την περίθαλψη των άλλων, αναδύεται μέσα σας με τη μορφή γνήσιας υποστήριξης και σύνδεσης με τους ανθρώπους που βλέπετε καθημερινά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Μιά νέα εποχή ξεκινάει 22-28/08 .

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο πρωτοποριακός Ουρανός κάνει μια στροφή 180 μοιρών μέσω του Ταύρου, για την ετήσια αναδρομή του. Από τώρα μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου 2023, η πρόοδος μπορεί να σταματήσει και τα χρήματα να λιγοστέψουν. Ίσως χρειαστεί να βρείτε μια δεύτερη εργασία που να αποφέρει επιπλέον εισόδημα ή μια πλατφόρμα, για να ελέγχετε τα βιβλία εσόδων-εξόδων. Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, αξιολογήστε το πόσο καλά συνεργάζεστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Όταν ο Ουρανός γυρίσει ανάδρομος, μπορεί να επιβραδύνει (ή να σταματήσει εντελώς!) την πρόοδο.

Από τον Μάιο του 2018 που ξεκίνησε το άβολο οκταετές ταξίδι του στον Ταύρο, υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ των ταχέως κινούμενων επιστημονικών εξελίξεων… και των πεισματικών πεποιθήσεων της «παλιάς σχολής». Ο φουτουριστικός Ουρανός λατρεύει να επεκτείνει τα όρια του δυνατού. Το παραδοσιακό ζώδιο της γης, ο Ταύρος… θέλει τα πράγματα να παραμείνουν όπως ήταν πάντα. Μπορείτε να δείτε την αντίφαση εδώ; Η διαχείριση της ισορροπίας μεταξύ παλιού και νέου, θα αναγκάσει σε ένα ουσιαστικότερο έλεγχο, για το υπόλοιπο του 2022.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

 

taro-zodia-098

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, ο Ερμής ξεκινά το πρώτο από τα δύο περάσματά του μέσα από τον δίκαιο Ζυγό, τονίζοντας τυχόν ανισορροπίες στις κοινωνικές μας αλληλεπιδράσεις. Ξεκινήστε να δημιουργείτε τις συνθήκες ενός δίκαιου ανταγωνισμού τώρα, προτού ο αγγελιοφόρος πλανήτης γυρίσει ανάδρομος στις 9 Σεπτεμβρίου. Στοχεύστε στην αμοιβαιότητα και σε μια λύση που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες, η μακροπρόθεσμη ανταμοιβή θα αξίζει τον κόπο. Επαγγελματική συμβουλή: Υπογράψτε συμβόλαια πριν από την αναδρομή της 9ης Σεπτεμβρίου- ή περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 2 Οκτωβρίου (στην Παρθένο).

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

 

zwdia-tarw-zodia-19Μιά νέα εποχή ξεκινάει 22-28/08 .

Η διαπραγμάτευση δημιουργικών συμβιβασμών μπορεί να προκαλέσει μερικές συναρπαστικές συζητήσεις, για τις επόμενες εβδομάδες. Και στα ερωτικά σας επίσης! Γι’ αυτό αφήστε τον εαυτό σας να μεταφερθεί σε έναν μεθυστικό χώρο…. όποτε είναι δυνατόν. Να θυμάστε ότι η επικοινωνία έχει να κάνει τόσο με την ακρόαση όσο και την εύρεση των ιδανικών λέξεων για να εκφράσετε την άποψή σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική.

Οι οπτικές ενδείξεις… είναι ο Ερμής στη γλώσσα αγάπης του Ζυγού- διπλωματική, γοητευτική, ευχάριστη. Με τη μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στην τακτική Παρθένο το Σάββατο στις 27 Αυγούστου, έχουμε το ηθικό καθήκον να διατηρούμε το σώμα και το σπίτι μας καθαρό. Η ακαταστασία που αποσπά την προσοχή και τα μηνύματα που δεν έχουν ελεγχθεί, καταλαμβάνουν πολλή ψυχική ενέργεια—ακόμα κι αν ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι τα αγνοείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Μιά νέα εποχή ξεκινάει 22-28/08 .

Με τον αγχωτικό Άρη στους Διδύμους να πιέζει τη Νέα Σελήνη, ίσως και να καταρρεύσετε προσπαθώντας να ψάξετε γι’ αυτό το χαμένο αντικείμενο. Αντί να αφήσετε την κατάσταση να φτάσει σ’ αυτό το σημείο, φτιάξτε μια λίστα! Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ξεκινήστε να επιλέγετε τις εργασίες σας – μία κάθε φορά. Δεδομένου ότι η ευεξία βρίσκεται επίσης στην τιμονιέρα της Παρθένου, αφήστε αυτή τη δυναμική σεληνιακή φάση, να βάλει σε επανεκκίνηση τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

Οι θερμοκρασίες θα είναι σύντομα ιδανικές για περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες, εκεί όπου βασιλεύει η γήινη Παρθένος! Μπορούν τα γεύματά σας να είναι πιο υγιεινά και ο ύπνος σας πιο ήρεμος κι απολαυστικός. Προμηθεύστε τη φωλιά σας με όλα όσα χρειάζεστε για να κρατάτε το σώμα σας δυνατό, σαν ένα καλά λαδωμένο μηχάνημα- από ένα ψυγείο γεμάτο με φρέσκα προϊόντα και σνακ… μέχρι τη συσκευή που διαχέει αιθέρια έλαια στο κομοδίνο του υπνοδωματίου σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45