Μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας 01-04/12

mikri-epanastasi

Μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας 01-04/12 .

1 Δεκεμβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη (μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2020) .

Η επικοινωνία, οι ιδέες, οι σκέψεις και η πυροδότηση της αντίληψης, επεκτείνονται στον Τοξότη. Η ψυχική σας εστίαση στρέφεται προς μια φιλοσοφική και πνευματική προοπτική που αναζητά την υψηλότερη αλήθεια σε ευρύτερο πλαίσιο.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο για το συνειδητό μυαλό να αφομοιώσει και να χωνέψει μια τόσο μεγάλη περιοχή γνώσης ή να βρει το υψηλότερο νόημα στο πλήθος των ακατέργαστων πληροφοριών.

zodia-taro-45

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι προσπαθώντας να βάλετε μια τέτοια πανοραμική θέα στον κόσμο σας, αλλά τα δώρα της είναι άφθονα και εμπνέουν! Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν τη διέλευση, δοκιμάστε να μάθετε κάτι καινούργιο, που να επεκτείνει τους ορίζοντές σας…

Ή διαλέξτε ένα τρόπο ζωής οραματιζόμενοι πως κοιτάτε της ζωή σας από την κορυφή του βουνού. Τι βλέπετε από εκεί ψηλά, που δεν μπορείτε να δείτε όταν είστε κοντά στο έδαφος; Απλά να θυμάστε πως τα οράματα και τις ιδέες που αποκτάτε από αυτό, είναι μερικές από τις αλήθειες που πρέπει να βρεθούν- όχι απαραίτητα όμως, η μόνη αλήθεια.

Αφήστε χώρο στο νέο τρόπο αντίληψής σας, για να κατανοήσετε πως κάθε βουνοπλαγιά δείχνει μια ελαφρώς διαφορετική άποψη! Και πως αυτό δεν κάνει το ένα βουνό σωστό… και το άλλο λάθος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/12 Προβλέψεις πρώτο 10ημέρο Δεκ 2020

zwdia-66

4 Δεκεμβρίου – Ερμής τρίγωνο Χείρωνας (04.59 μ. Τοξότη / Κριού)

Η ψυχολογική σας εστίαση όπως και η επικοινωνία σας, παίρνουν τώρα μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας. Ο κυνισμός και η κατάθλιψη μπορεί να μαλακώσουν, καθώς αποδέχεστε πιο αισιόδοξες απόψεις.

Αν παγιδευτήκατε σε μια απόδραση ή σε «βρώμικες» σκέψεις (πιστεύετε πως ελέγχετε περισσότερο τις παρορμήσεις σας από ό, τι στην πραγματικότητα), μπορείτε τώρα να βρείτε ανακούφιση και θεραπεία.

Η διανοητική διαφωνία και η κριτική απέναντι στον εαυτό σας, μπορούν τώρα να συμφιλιωθούν και να ηρεμήσουν.

tarw-taro-xartomanteia

Έχετε αυξημένη ικανότητα να λέτε τα κατάλληλα λόγια, όπως και μεγαλύτερη κατανόηση για να βοηθήσετε τους άλλους με τα προβλήματά τους. Η συμπόνια και η ενσυναίσθηση μπορεί να είναι πιο προσιτές επειδή μπορείτε να προσδιορίσετε τις εμπειρίες σας σε όσα βλέπετε στους άλλους.

Επίσης μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα σας δώσει καλές συμβουλές ή θα σας υποστηρίξει στα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε – πιθανώς ένα μέντορα ή ένα δάσκαλο. Μπορεί ακόμα να γίνετε εσείς ένας δάσκαλος, για κάποιον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA