Μια ανώμαλη και στοχαστική νύχτα που θα μπορούσε να μας αλλάξει 14-15/05

synodos-ermi-poseidwna

Μια ανώμαλη και στοχαστική νύχτα που θα μπορούσε να μας αλλάξει 14-15/05 .

Μια ανώμαλη και στοχαστική νύχτα : Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο Ζυγό και ο Ήλιος στον Ταύρο κάνουν όψη χιαστί. Δηλαδή, 30 μοίρες λιγότερες από την αντίθεση της πανσελήνου – την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα.

Η Σελήνη στο Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο και τετραγωνίζει τον Πλούτωνα.

Με την Αφροδίτη να κυβερνά τόσο τον Ζυγό όσο και τον Ταύρο, ζητήματα επιθυμίας, χρημάτων, αξιών και αγάπης γεμίζουν τον αέρα και εξαπλώνονται σε όλη τη γη.

zodia-taro-45

Όσον αφορά τη διάθεση, το βράδυ του Σαββάτου φαίνεται σταθερό για την υποστήριξη της προσέγγισης μιας τόσο αναγκαίας αλλαγής. Η αλλαγή δεν είναι άνετη για τους περισσότερους, αλλά είναι βιώσιμη. Και μοιάζει ταυτόχρονα με δύναμη και ανατριχίλα. Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτή η όψη επισημαίνει πως αν κινηθείς αργά και σταθερά κερδίζεις τον αγώνα.

Να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας γι’ αυτό που επιθυμείτε πραγματικά ΤΩΡΑ καθώς και για την ικανότητα δραστηριοποίησης… αλλά και βελτίωσής σας. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της πληγής που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Πετάξτε το περιττό βάρος ή τουλάχιστον αποφασίστε ποιο είναι αυτό. Επί του παρόντος, ο ανάδρομος Ερμής στους λαμπρούς και δυναμικούς Διδύμους, βοηθάει την επαναξιολόγηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Μια ανώμαλη και στοχαστική νύχτα που θα μπορούσε να μας αλλάξει 14-15/05 .

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη στον Σκορπιό έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν ψάχνετε για μια ήρεμη, στοχαστική νύχτα, δεν είναι αυτή – αν και θα μπορούσε να είναι μια ανώμαλη και στοχαστική νύχτα, που θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρο το σύστημα των αξιών σας – ή όχι. Αλλά το σημαντικό είναι το πώς νιώθετε για όλα αυτά και από ποιον πήρατε τις αξίες σας.

Ο Άρης κινείται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Όλα αυτά τα φαντάσματα έχουν κάτι να πουν (και να κάνουν) σχετικά με το πώς αποκτήσατε αυτούς τους πόρους και τα κίνητρα (απτά και αόρατα, κερδισμένα ή κληρονομημένα). Όλο το Σαββατοκύριακο, ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Κρόνο και κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

μελλοντολόγος

Μια ανωμαλη και στοχαστική νύχτα που θα μπορούσε να μας αλλάξει 14-15/05 .

Αυτή η θεϊκή έμπνευση, είναι η λύση στο αίνιγμα. Βλέπετε πως βρίσκεστε σε ένα σημείο, σωστά; Ίσως το επισημαίνετε για κάποιο λόγο. Συνεχίστε να δουλεύετε αυτό το αίνιγμα, αυτόν τον κόμπο και μπορεί να πάρετε την απάντηση. Τι λειτουργεί; Τι δεν δουλεύει; Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Η Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή ολοκληρώνει την αντίθεσή της με τον Ουρανό και κατευθύνεται σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σε αντίθεση με τον Ήλιο – μια ακριβής έκλειψη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μεγαλύτερη κίνησή σας έρχεται, όταν συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει… και τι απλώς σας βαραίνει. Όλοι έχουμε εμπόδια. Μερικά όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελός μας, μόλις εντοπιστούν. Μερικά είναι αόρατα… και απαιτούν μόνο αλλαγή προοπτικής και προσέγγισης!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia