Μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου 20-26/02

afroditi-ixtheis-zvdia

Μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου 20-26/02 .

Μια από τις καλύτερες μέρες : Οι πύλες της φαντασίας ανοίγουν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, καθώς η μοναδική Νέα σελήνη της χρονιάς στους Ιχθύες, ξυπνά τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας.

Δεδομένου ότι το πέπλο είναι πιο λεπτό κάτω από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού, αυτή είναι μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου για να έρθετε σε επαφή με τη θεϊκή έμπνευση.

Βρείτε έναν ήσυχο χώρο για να λάβετε την καθοδήγηση της εσωτερικής σας φωνής. Ξεκινήστε ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα ή εκπαιδευτείτε σε θεραπευτικές μεθόδους.

zodia-taro-45

Ό,τι κι αν είναι αυτό με το οποίο θα ασχοληθείτε, από σεμινάρια σ’ ένα εργαστήρι ζωγραφικής, μέχρι μαθήματα Ανθρωπιστικών επιστημών, θα μπορούσε να κάνει τους χειμερινούς μήνες, να περάσουν. Δώστε όμως λίγη προσοχή σ’ αυτά τα πλανητικά δεδομένα.

Η συμπόνια δεν ισοδυναμεί με υπερβολική εξάρτηση. Το τελευταίο, είναι μια δυσλειτουργική μορφή σχέσης, που θα σας οδηγήσει τελικά, στο να παίζετε το ρόλο του επιστάτη αντί του συντρόφου. Είναι υπέροχο να δίνετε ένα χέρι βοήθειας όταν οι άνθρωποι χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου 20-26/02 .

Αν όμως νιώσετε κουρασμένοι, βάλτε όρια σχετικά με τη διαθεσιμότητά σας. Ένα υγιές «όχι» ή «όχι τώρα» σας γλιτώνει από οποιαδήποτε δυσαρέσκεια στο μέλλον και θέτει τις βάσεις για μια πιο υγιή λειτουργική σχέση στην οποία όλοι αναλαμβάνουν μέρος των ευθυνών τους.

Έχετε μια κρυφή λαχτάρα ή επιθυμία; Τολμήστε να την εκφράσετε! Επίσης τη Δευτέρα, η ζωηρή Αφροδίτη κάνει σπριντ στον άγριο, φλογερό Κριό, ανεβάζοντας εκθετικά τις θερμοκρασίες, από τώρα μέχρι τις 16 Μαρτίου! Ωστόσο μην λιώσετε τον πάγο πολύ γρήγορα.

 

μελλοντολόγος

Μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου 20-26/02 .

Στον παρορμητικό Κριό, η Αφροδίτη είναι σε «αδυναμία», μια αμφισβητούμενη θέση για τον τυπικά αργό πλανήτη της αποπλάνησης.

Ο ρομαντισμός μπορεί να τσιτσιρίζει και μετά να φουντώνει κάτω από αυτό το παρορμητικό ζώδιο.

Τη μια μέρα θα είστε κολλημένοι με το ταίρι σας και την άλλη θα εξαφανίζεται. (Αλλά μην ανησυχείτε, θα επιστρέφει…μετά θα φεύγει και μετά θα επιστρέφει ξανά.)

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  22-24/02 Αλλαγές σε σχέσεις – Ισχυρή επανασύνδεση

zodia-astra-tarot

Αν είστε σε σχέση η καυτή χημεία με κάποιον/α εκτός σχέσης, μπορεί να σας εκπλήξει. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία κίνηση όμως.

Απλά φέρτε αυτό το κύμα έντονης ενέργειας πίσω στο σπίτι, στο «μωρό» σας.

Αν πάλι έχετε φτάσει σε ένα σημείο όπου η σχέση δεν έχει περαιτέρω εξέλιξη, η Αφροδίτη από τον θαρραλέο Κριό μπορεί να σας εμπνεύσει να απομακρυνθείτε από τη σχέση… και να κυκλοφορήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA