Μια αρχή που φέρνει άφθονες ευκαιρίες και αλλαγές 30/4- 01/05

selini-afosiwsi-allagi

Μια αρχή που φέρνει άφθονες ευκαιρίες και αλλαγές 30/4- 01/05 .

Μια αρχή που φέρνει άφθονες ευκαιρίες : Ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Ταύρου και η Σελήνη στο τέλος του Κριού! Και οι δύο κάνουν όψεις με τον προσφάτως ανάδρομο Πλούτωνα.

Την Κυριακή είναι η πρώτη έκλειψη αυτής της περιόδου – μια δυνατή νέα σελήνη στον Ταύρο με κυβερνήτη την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Ο Ήλιος συνεχίζει το εξάγωνο με τον Άρη – μια όψη που προσφέρει ευκαιρίες για στόχους και δράση. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε … το ποιος είστε, τι χρειάζεστε, τι επιθυμείτε ή τι σας αρέσει.

zodia-taro-45

Υπάρχουν πολλά ανοίγματα που πρέπει να εξετάσουμε και είναι πιθανότατα ο μόνος αληθινός πλούτος που μοιραζόμαστε όλοι. Ποιο επιθυμητό έπαθλο, στόχο ή ευκαιρία μπορείτε να αρπάξετε τώρα; Είναι μια ερώτηση που απαντάται μόνο σε ατομικό επίπεδο. Η ερώτηση είναι δική σας.. πόσο μάλλον η απάντηση! Σταθείτε λοιπόν και στις δύο πλευρές μιας κατάστασης και θέστε αυτήν την ερώτηση στον εαυτό σας πολλές φορές.

Ιδιαίτερα καθώς ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους σήμερα το απόγευμα. Στη συνέχεια, αποφασίστε πώς θα δράσετε. Οι επιλογές είναι στο χέρι σας. Μην περιμένετε από τους άλλους να επιλέξουν. Ρωτήστε αν θέλετε, αλλά δείτε πώς σας ωθούν στις επιλογές σας. Διαλέξτε μόνοι σας. Να είστε αδίστακτοι, αλλά αληθινοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Μια αρχή που φέρνει άφθονες ευκαιρίες και αλλαγές 30/4- 01/05 .

Αυτή η νέα σελήνη στον Ταύρο είναι μια αρχή που φέρνει άφθονες ευκαιρίες και αλλαγές – το είδος των αλλαγών που βελτιώνονται μακροπρόθεσμα… που προσελκύουν πολύ περισσότερα από αυτά που επιδιώκετε. Προσέξτε λοιπόν τι αποφασίζετε να ακολουθήσετε. Και ξεκινήστε… με το τι πιστεύετε για όσα εκτιμάτε. Το βράδυ της Παρασκευής, η Σελήνη του Κριού τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και στη συνέχεια κατευθύνεται στον Ταύρο για ένα εξάγωνο με τον αστεροειδή Ήρα. Απολαύστε ό,τι υπάρχει, για να απολαύσετε.

Το πρωί του Σαββάτου, η Σελήνη του Ταύρου προχωράει για μια σύνοδο με τον Ήλιο, που συμβαίνει ακριβώς το μεσημέρι για την έκλειψη της νέας Σελήνης. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία. Τώρα θέλουμε περισσότερα. Μπορούμε να έχουμε περισσότερα. Όλα έχουν να κάνουν με αυτό που έχουμε ήδη και με το τι θέλουμε να έχουμε επιπλέον.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Μάιος 2022 – Οι Ρούνοι αποκαλύπτουν Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα οικονομικά και ποια στην αισθηματική τους ζωή!

zodia-astra-tarot

Μια αρχη που φέρνει άφθονες ευκαιρίες και αλλαγές 30/4- 01/05 .

Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή καθώς όλο αυτό ξεσπάει. Θα έχουμε περισσότερα… και θα αλλάξουμε. Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Ταύρου τετραγωνίζει τον Κρόνο υπενθυμίζοντάς μας, πως το να θέλουμε περισσότερα.. δημιουργεί πονοκέφαλο. Όμως δεν σημαίνει πως είναι λάθος – εκτός…αν είναι λάθος.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε μόνοι σας. Και γίνεται ευκολότερο καθώς η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία… στη συνέχεια με την Αφροδίτη – και τριγωνίζει τον Πλούτωνα. Το πλήρες πεδίο εφαρμογής όλων… παίρνει πλέον μορφή. Τι είναι αυτό που πιστεύετε.. γι’ αυτό που θέλετε; Γιατί τελικά, αυτό κάνει τη διαφορά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA