Μια επιπλέον δόση ερωτισμού 06-12/09

thea-toy-sex

Μια επιπλέον δόση ερωτισμού 06-12/09 .

Μια επιπλέον δόση ερωτισμού : Μπορείτε να αποδεχθείτε την οποιαδήποτε ακαταστασία; Μάλλον απίθανο!

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, σχηματίζεται η μοναδική Νέα Σελήνη στην Παρθένο για αυτή τη χρονιά…Και αυτό το φεγγάρι θα κάνει τους πάντες ορμητικά αποδοτικούς!

Παράλληλα, ο αποτελεσματικός Άρης θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον ερευνητικό Πλούτωνα. Αυτή η όψη που πραγματοποιείται δύο φορές ετησίως, δίνοντάς σας την ενέργεια να διαχειριστείτε κάθε είδους όγκο εργασίας.

zodia-taro-45

Σκεφτείτε τη σαν ένα κυνήγι θησαυρού και αποστολή εκκαθάρισης ταυτόχρονα… Και σίγουρα θα χαρείτε πολύ, αν βρείτε ξεχασμένα χρήματα στις τσέπες ρούχων που έχετε να φορέσετε καιρό!

Τώρα μπορείτε να αρχειοθετήσετε, να συστηματοποιήσετε και να «ενεργοποιήσετε» τα πάντα. Η τακτοποίηση στα φυσικά σας περιβάλλοντα αλλά και τα ψηφιακά, θα μειώσει κατά πολύ το άγχος σας. Οι στοίβες χαρτιών και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που δεν έχετε ανοίξει καν, επηρεάζουν την πνευματική σας ηρεμία… Ειδικά όταν σκέφτεστε πότε θα καταφέρετε να ασχοληθείτε μαζί τους!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Μια επιπλέον δόση ερωτισμού 06-12/09 .

Η ευημερία και η υγεία είναι τομείς που κυβερνά επίσης η Παρθένος. Αξιοποιήστε αυτή τη Νέα Σελήνη, για να δώσετε κίνηση σε ένα σταθερό πρόγραμμα εξάσκησής σας. Στοχεύστε στο να είναι πιο υγιεινά τα πιάτα σας, πιο ξεκούραστος και αναζωογονητικός ο ύπνος σας!

Εκμεταλλευτείτε την πληθώρα λαχανικών και φρούτων αυτής της εποχής. Βάλτε στο σπιτικό σας όσα χρειάζονται, ώστε το σώμα σας να λειτουργεί σαν καλολαδωμένη μηχανή. Θα το πετύχετε με τα φρέσκα προϊόντα που θα βάλετε σε ψυγείο και ντουλάπια, μέχρι τα αιθέρια έλαια χαλάρωσης με τα οποία θα ραντίσετε τα μαξιλάρια σας!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

chartomantia-098

Ωστόσο, δεν θα λείπει η χαρά από όλη αυτή η διαδικασία. Λίγο πριν σχηματιστεί η Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη της απόλαυσης θα σχηματίσει το δεύτερο αρμονικό τρίγωνο της ημέρας… Αυτή τη φορά με τον επεκτατικό Δία στον Υδροχόο. Οι ιδέες θα συρρέουν, προκειμένου να κάνετε κάθε είδους εργασία της καθημερινότητας ευχάριστη. Μιας και η Αφροδίτη διασχίζει τον συνεργατικό Ζυγό, είναι ένα ακόμη έναυσμα για να εντάξετε και άλλους στα όποια σχέδιά σας!

Οι συνέργειες στα εγχειρήματά σας, μπορούν να δώσουν νέες διαστάσεις σε κάθε αποστολή. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν πρόκειται να δουλέψετε με ένα αξιόπιστο άτομο του κύκλου σας, όπως το ταίρι σας. Παρακάμψτε την όποια «δυσφορία» μπορεί να κεντρίσει ένα νέο φεγγάρι στην Παρθένο. Η υγεία είναι πλούτος, επιλέξτε να γιορτάσετε αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Μια επιπλεον δόση ερωτισμού 06-12/09 .

Αυτή η περίοδος θα έχει μια επιπλέον δόση ερωτισμού, ειδικά από την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου. Η λάγνα Αφροδίτη θα διοχετεύσει τις πιο πικάντικες δονήσεις της στα εδάφη του Σκορπιού, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες καλό θα είναι να υιοθετήσετε μια πιο σθεναρή πολιτική ιδιωτικότητας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να υποκινήσετε αναταράξεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φωτογραφίες από ένα «δακτυλίδι» ή υπονοώντας καταστάσεις που δεν ισχύουν…

Ή μήπως ισχύουν; Επιλέξτε συνειδητά να κρατήσετε τα μυστικά σας για εσάς – και όποιο άλλο άτομο εμπλέκεται!

Τούτου λεχθέντος, να ξέρετε ότι και το υπερβολικό μυστήριο μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Αν τρέφετε κάποιο ενδιαφέρον, αφήστε τα σχετικά υπονοούμενα προς το αντικείμενο του πόθου σας. Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν τη σχέση τους ακλόνητη τώρα, που η ατμόσφαιρα ευνοεί την μονιμότητα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 06-09/09 Η Αγάπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της

dream

Αλλά πριν σκεφτείτε να δεσμευτείτε μέχρι «βέρας», βεβαιωθείτε ότι η εμπιστοσύνη είναι σε εξίσου υψηλά επίπεδα όσο η λαγνεία!

Και να θυμάστε ότι το τέρας της ζήλιας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, όσο η Αφροδίτη θα διαμένει στον Σκορπιό. Το να αφήνετε πράγματα στη φαντασία εγκρίνεται και με το παραπάνω… Το να προκαλέσετε τη ζήλια, απαγορεύεται κάθετα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA