Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή 06-09/03

erwtikes-1314

Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή 06-09/03 .

Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή : 6 Μαρτίου – Σελήνη Εκτός Ορίων .

Η Σελήνη βγαίνει εκτός ορίων (OOB) με απόκλιση, κατά τη διάρκεια της οποίας τα αισθήματα και τα συναισθήματά σας μπορεί να κινούνται με διαφορετικούς ρυθμούς.

Ένα πιθανό αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να αισθάνεστε πιο απομονωμένοι από τον κόσμο γύρω σας…. ίσως λίγο πιο μοναχικοί και απόμακροι.

zodia-taro-45

Μπορεί όμως, να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για να αφήσετε τις πιέσεις του κόσμου να φύγουν πιο εύκολα από την πλάτη σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι λίγο ακανόνιστα, ακραία ή δυσκολότερα. Το κοινό νήμα μέσα από αυτές τις διαφορετικές εμπειρίες είναι ότι η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να φτάσει πέρα από το συνηθισμένο εύρος των συναισθημάτων σας.

Αν είστε καλλιτέχνης, μουσικός, συγγραφέας ή γενικά ένα δημιουργικό άτομο, αυτό το διάστημα θα είναι εμπνευσμένο….καθώς η δημιουργικότητα και η φαντασία σας θα ρέουν ευκολότερα σε ασυνήθιστες ιδέες, ιδιοτροπίες και παρορμήσεις.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/03 Πρόταση για επανασύνδεση – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

μελλοντολόγος

Η Σελήνη πηγαίνει OOB δύο φορές το μήνα για περίπου 8-9 χρόνια κάθε φορά (και παραμένει εντός ορίων, για περίπου 8-9 χρόνια στο μεταξύ). Επί του παρόντος, η απόκλιση της Σελήνης είναι σε θέση να ξεπεράσει τις 23:26 μοίρες από τον Μάρτιο του 2020 ως τον Ιανουάριο του 2030, κορυφώνοντας τη μέγιστη απόκλιση 28:42 μοιρών, τον Σεπτέμβριο του 2025 (που ονομάζεται Maximum Lunar Standstill).

Έτσι για τώρα, καθώς η μέγιστη απόκλιση της Σελήνης αυξάνεται από μήνα σε μήνα, και το ίδιο ισχύει για τη δύναμη των OOB. Παρακολουθήστε για να δείτε πώς ανταποκρίνεστε αυτές τις ώρες. Μπορείτε να εργαστείτε για να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια σε θετικές, παραγωγικές, δημιουργικές εμπειρίες . Να την εκμεταλλευτείτε για τη συναισθηματική σας θεραπεία.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/03 Πρόταση για επανασύνδεση – Διάθεση για ξεκαθαρίσματα

zodia-zvdia-22

Μια ευπρόσδεκτη αλλαγή : 6 Μαρτίου – Μέγιστη επιμήκυνση Ερμή .

Ο Ερμής διασχίζει τον Ουράνιο Ισημερινό, που σημαίνει ότι βρίσκεται σε 0 ° Απόκλισης (βόρεια ή νότια σε σχέση με τον Ουράνιο Ισημερινό). Όταν ένας πλανήτης διασχίζει την κλίση των 0 °, είναι σαν να πατάτε το κουμπί επαναφοράς. Στην περίπτωση του Ερμή, μπορεί να αλλάξετε τακτική για τις επιδιώξεις σας. Ίσως αποκτήσετε νέες πληροφορίες που συμπληρώνουν ένα κομμάτι του παζλ.

Ίσως δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση σε ένα πρόβλημα, ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτό που νομίζατε ότι γνωρίζετε, δεν είναι τόσο ακριβές όσο πιστεύατε. Όταν ο Ερμής διασχίζει τον ισημερινό, βρίσκεται πάντα στον Κριό ή στους Ιχθύες (πηγαίνοντας Βόρεια) και στον Ζυγό ή στην Παρθένο (πηγαίνοντας νότια).

κρυσταλλομαντείαΤο ζώδιο, χρωματίζει την ποιότητα επαναφοράς. Για παράδειγμα στον Κριό, μπορεί να ανακαλύψετε ή να συνειδητοποιήσετε κάτι, που σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση.

Στους Ιχθύες, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή και σας προσφέρει μια πολύτιμη εικόνα που δίνει μεγαλύτερο βάρος στις πραγματικές πληροφορίες.

Στην Παρθένο, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βελτιώσετε την αναλυτική σας πλευρά, εστιάζοντας περισσότερο στις λεπτομέρειες.

Στο Ζυγό, θα μπορούσατε να κάνετε μια νέα αρχή σε μια σχέση ή να ξεκαθαρίσετε προηγούμενες υποθέσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

9 Μαρτίου – Σελήνη Εντός Ορίων –(01:03 μ. Υδροχόου)

Η Σελήνη επιστρέφει Εντός Ορίων (In-B) σήμερα. Όταν η Σελήνη είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, αποσπασμένη ή απομονωμένη. Αυτό μπορεί να είναι είτε μια ευπρόσδεκτη αλλαγή είτε μια δύσκολη ενέργεια για να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε.

Όταν η Σελήνη έρχεται εντός των ορίων, επιστρέφετε συνήθως σε ό, τι είναι «κανονικό» για σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B και είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B θα σας δώσει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα. Η Σελήνη θα γυρίσει OOB την επόμενη, για περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia