Μια κλήση αφύπνισης από το καρμα 05-07/08

imerisies-1314

Μια κλήση αφύπνισης από το καρμα 05-07/08 .

Μια κλήση αφύπνισης  : 05 Αυγούστου – Ήλιος τρίγωνο Χείρωνας (12:45 μ. Λέοντα/ Άρη) .

Αυτή είναι μια στιγμή που θα διαπιστώσετε ότι οι πρόσφατες προσπάθειές σας να επιδιορθώσετε και να θεραπεύσετε τους χρόνιους αγώνες στη ζωή σας αρχίζουν να δένουν και να βγάζουν νόημα.

Πιθανότατα έχετε την αυτοπεποίθηση τώρα να δοκιμάσετε νέες λύσεις ή τουλάχιστον να προσεγγίσετε τα προβλήματα από διαφορετική γωνία που ρίχνουν νέο φως στην κατάσταση.

zodia-taro-45

Μερικές από αυτές τις εξελίξεις μπορεί να προέρχονται από το θάρρος να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία ή από την αντιμετώπιση των ανησυχιών και των αδυναμιών σας. Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών αγώνων και πληγών στη ζωή σας που θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτού του είδους θεραπείας – αν και είναι δελεαστικό να αφήσετε αυτήν τη διέλευση να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε.

Προσπαθήστε να βρείτε τη μέση οδό: δοκιμάζοντας πρώτα τα ταραγμένα νερά και σκεπτόμενοι πως αυτό είναι αρκετό…. έναντι του να κάνετε άλματα και να βρεθείτε αβοήθητοι και απροετοίμαστοι, σε άγνωστες καταστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

6 Αυγούστου – Ήλιος τετράγωνο Ουρανός (14:43 μ. Λέοντα / Ταύρου)

Ο κόσμος σας μπορεί να νιώσει λίγη αναταραχή αυτή τη στιγμή, καθώς το Σύμπαν αποφασίζει ότι είναι καιρός να αποκτήσουν τα πράγματα ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια κλήση αφύπνισης, που έχει σχεδιαστεί για να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσης ή από κολλημένες συμπεριφορές.

Το «επαναστατικό κάθαρμα» μέσα σας μπορεί να τρώγεται για να βγει και να προκαλέσει προβλήματα, που από τη μία πλευρά μπορεί να είναι απαραίτητα, αλλά από την άλλη… πολύ ενοχλητικά και καταστροφικά.

Να είστε προσεκτικοί με τις νέες ιδέες και ευκαιρίες που είναι μεταμφιεσμένες σε ατυχήματα ή επικρίσεις.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

chartomantia-098

Η συνήθης αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας μπορεί να αναστατωθεί αυτή τη στιγμή . Αλλά πιθανότατα υπάρχει χώρος για να δημιουργηθεί νέα ανάπτυξη και καινούργιες δυνατότητες. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από παλιούς περιορισμούς, μπορεί αυτή να είναι η ώρα – αλλά θα δημιουργήσει ένα χάος που θα πρέπει να καθαρίσετε αργότερα.

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να επαναστατήσετε μόνο για να κάνετε κάτι διαφορετικό και στοχεύστε να απελευθερωθείτε από παλιές μορφές έκφρασης και ιδεών που δεν λειτουργούν πλέον για εσάς. Περιμένετε το απροσδόκητο…. και στη συνέχεια σερφάρετε στο ξαφνικό κύμα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 05-07/08 – Το Γραμμένο της Αγάπης

taro-zodia-76

7 Αυγούστου – Σελήνη Εντός Ορίων (03:15 μ. Λέοντα)

Η Σελήνη επιστρέφει Εντός Ορίων (In-B) σήμερα. Όταν το φεγγάρι είναι εκτός ορίων (OOB) η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να είναι λίγο ασταθής, ή απομονωμένη. Μπορεί να είναι ή μια ευπρόσδεκτη αλλαγή ή μια δύσκολη ενέργεια για να μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε. Όταν η Σελήνη έρχεται εντός των ορίων, επιστρέφετε συνήθως στην κανονικότητά σας.

Αν το ταξίδι σας στο OOB ήταν αγχωτικό ή έντονο, μπορεί να βρείτε κάποια ανακούφιση τώρα που η Σελήνη επιστρέφει στο In-B ή είστε σε θέση να ενσωματώσετε στη ζωή σας ό, τι έχετε μάθει από την εμπειρία σας. Αν το ταξίδι σας στο OOB έμοιαζε σαν μια ευπρόσδεκτη ανάκαμψη από το καθημερινό άγχος ή τον «θόρυβο» του κόσμου γύρω σας, η επιστροφή στο In-B θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή. Η Σελήνη θα γυρίσει Εκτός Ορίων (OOB) σε περίπου 2 εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις