Μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή που μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία

imerisies-22314

Μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή που μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία .

Μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή – Σύνοδος Δία / Ποσειδώνα στους Ιχθύες .

Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12 Απριλίου 2022 είναι μια μοναδική ευκαιρία για να συντονιστούμε μ’ αυτή την ιερή μουσική και να ανακαλύψουμε μια βαθύτερη αλήθεια.

Τόσο ο Δίας όσο και ο Ποσειδώνας κυβερνούν τους Ιχθύες, έτσι και οι δύο μιλούν τη γλώσσα του Σύμπαντος. Και οι δύο βρίσκουν νόημα σε κάτι που είναι διαφορετικά, μπερδεμένο, συντριπτικό ή ακατανόητο.

zodia-taro-45

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της γνώσης, που κυβερνά ανώτερες νοητικές διαδικασίες όπως η σκέψη, η αφαίρεση και η σύνθεση. Βάζει δύο και δύο μαζί και καταλήγει σε μια φόρμουλα – με μια πρωταρχική αρχή που θα μας βοηθήσει να βρούμε νόημα σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας. Λέμε ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης της αλήθειας γιατί η «αλήθεια» είναι κάτι στο οποίο όλοι μπορούμε να ανατρέξουμε, όταν μπερδευτούμε.

Ο Δίας κυβερνά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη θρησκεία, το δίκαιο και τον ηθικό κώδικα της κοινωνίας! Γενικά όλα εκείνα με τα οποία μπορούμε όλοι να σχετιστούμε, γιατί αν δεν το κάνουμε, η ζωή θα μας φανεί πολύ μπερδεμένη και περίπλοκη. Ο Ποσειδώνας προχωρά περισσότερο απ’ αυτό! Σίγουρα ο κώδικας συμπεριφοράς του Δία είναι πολύ χρήσιμος. Όμως έχουν σχεδιαστεί από γήινους, επομένως έχουν νόημα στον περιορισμένο χρόνο και χώρο που ζούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή που μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία .

Υπάρχει ωστόσο μια ανώτερη αλήθεια… μια παγκόσμια υποβόσκουσα αλήθεια που μπορεί όχι μόνο να εξηγήσει τι συμβαίνει με εμάς τους γήινους, αλλά και με το σύμπαν γενικότερα. Αυτή είναι η αλήθεια του Ποσειδώνα. Τώρα θα αναρωτηθείτε Ποσειδώνας και αλήθεια είναι δυνατόν να πηγαίνουν μαζί; Καλά ο Ποσειδώνας δεν είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης και της αυταπάτης; Όμως όταν αμφισβητείται η βαθιά ριζωμένη αλήθεια του Δία, η άμεση παρόρμηση είναι να αμφισβητηθεί αυτό που την προκαλεί.

Ο Ποσειδώνας δεν είναι επικοινωνιακός.. οπότε η προσπάθεια κατανόησης των ψίθυρων του Ποσειδώνα σαν να καταλαβαίνουμε ένα βιβλίο, μια ταινία ή μια συζήτηση, είναι μια μάταιη άσκηση. Μας βοηθάει όμως να φιλτράρουμε τον θόρυβο, μεταφέροντας ένα παγκόσμιο μήνυμα που μπορεί να έχει ελάχιστη σχέση με αυτό που θέλουμε να ακούσουμε! Ωστόσο, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να ακούσουμε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Σύνοδος Δία /Ποσειδώνα – Η Συμφωνία της Αλήθειας

Ο Ποσειδώνας κυβερνά επίσης τον ύπνο και τα όνειρα! Όταν ονειρευόμαστε, βυθιζόμαστε στη συλλογική θάλασσα της γνώσης και βρίσκουμε απαντήσεις που δεν μπορούμε να βρούμε όταν είμαστε ξύπνιοι, με τις περιορισμένες γνωστικές μας διαδικασίες. Αν κάθε μέρα θυμόμασταν τι φάγαμε για πρωινό με κάθε λεπτομέρεια, θα τρελαινόμασταν σε ελάχιστο χρόνο.

Όταν κοιμόμαστε, οι νοητικές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας διαγράφονται από τη μνήμη RAM – κάποιες αποθηκεύονται στον πνευματικό μας σκληρό δίσκο, άλλες στο cloud, για να γίνουν μέρος της παγκόσμιας βιβλιοθήκης γνώσης.

Το όνειρο εξυπηρετεί επίσης έναν σημαντικό σκοπό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να έχουμε «ορισμένες» πληροφορίες, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το υποκείμενο μήνυμα.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 2ο Δεκαήμερο Απριλίου –  Ερωτικές προβλέψεις

chartomantia-098

Σε μια ονειρική κατάσταση, βυθιζόμαστε ξανά στο παγκόσμιο σύννεφο για να βρούμε τους κρίκους που λείπουν. Όταν ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, η «αλήθεια» όπως τη γνωρίζουμε και η παγκόσμια αλήθεια του Ποσειδώνα, ενώνονται για να βρουν μια κοινή γλώσσα. Αυτό σημαίνει, πως η αλήθεια του Δία μέσα μας – τι είναι σωστό και τι λάθος, τι έχει νόημα και τι όχι – θα αμφισβητηθεί.

Ο Ποσειδώνας θα ζητήσει από τον Δία να βρει ένα υψηλότερο νόημα, μια πιο λεπτή κατανόηση, μια βαθύτερη αλήθεια. Φυσικά, η διαδικασία μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκεχυμένη. Η εξωγήινη γλώσσα του Ποσειδώνα – μια γλώσσα που έχουμε σχεδιαστεί βιολογικά να μην ακούμε…θα γίνει πιο προσιτή. Ο Δίας θα μεταφράσει αυτά τα αφηρημένα μηνύματα του Ποσειδώνα σε κάτι, με το οποίο μπορούμε όλοι να σχετιστούμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σύνοδος Δία / Ποσειδώνα – Ένα νέο όραμα για το μέλλον

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μην σας φέρει τη διαύγεια που συνήθως φέρνει μια διέλευση του Ουρανού. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί επίσης να μην αλλάξει τη ζωή σας με προφανείς τρόπους, όπως κάνει συνήθως μια διέλευση του Πλούτωνα. Ωστόσο.. κάτι θα αλλάξει ριζικά! Ο σκοπός της ζωής σας και η σχέση σας με τον κόσμο θα αλλάξει.

Η αλλαγή μπορεί να είναι λεπτή, αλλά η αίσθηση του να γίνετε κάποιος άλλος θα είναι πιο βαθιά από οποιαδήποτε άλλη διέλευση. Λάβετε υπόψη ότι οι σύνοδοι (ακριβώς όπως η Νέα Σελήνη) δεν είναι απαραίτητα στιγμές που συμβαίνουν πράγματα. Οι σύνοδοι είναι στιγμές, κατά τις οποίες φυτεύονται νέοι σπόροι.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

zwdia-zodia-33Έτσι, αντί να περιμένετε να «συμβεί» κάτι όταν ο Δίας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δώστε προσοχή σ’ αυτό που ξεκινά, σ’ αυτό που μεταβάλλεται, σ’ αυτό που δημιουργείται. Κάτι μπορεί να ξυπνήσει – μια πιθανότητα, μια ελπίδα, ένα νέο όραμα για το μέλλον.

Μπορεί να τα καταλάβουμε όλα αυτά μόνο αργότερα μέσα στο μήνα, με την ένταξη της Αφροδίτης και τη σύνοδό της με τον Ποσειδώνα στις 27 Απριλίου και με τον Δία, στις 30 Απριλίου.

Μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή που μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία .

Σύνοδος Δία /Ποσειδώνα στους Ιχθύες – Ακούστε το Σύμπαν

Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα κάθε άλλο παρά προσιτές είναι. Δεν είναι ότι θα ξεχειλίσει η μαγεία και όλα θα έχουν ξαφνικά νόημα. Ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι εξαιρετικά συγκεχυμένος – και κάθε προσπάθεια να κατανοήσουμε αυτή τη διέλευση με τη λογική, θα μας γυρίσει μπούμερανγκ.

Η βασική αρχή αυτής της προσέγγισης επικεντρώνεται στο να αφήσουμε τις ιστορίες με τις οποίες ζούσαμε όλη μας τη ζωή (Δίας) και να παραδοθούμε σε μια ανώτερη δύναμη (Ποσειδώνας).

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 2ο Δεκαήμερο Απριλίου –  Ερωτικές προβλέψεις

zwdia-66

Το 1ο βήμα αφορά την αναγνώριση του προβλήματος : Παραδεχόμαστε ότι ήμασταν ανίσχυροι κι ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τη ζωή μας.

Στο 2ο βήμα κατανοούμε ότι μια Δύναμη μεγαλύτερη από εμάς θα μπορέσει να αποκαταστήσει τη λογική μας. Και η διαδικασία συνεχίζεται… με τους ανθρώπους να δέχονται υψηλότερη καθοδήγηση, τελειώνοντας με μια αποστολή!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας .

300x300b

Μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή που μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία .

Με την πνευματική αφύπνιση που αποκτούμε, σαν αποτέλεσμα αυτών των Βημάτων, προσπαθούμε να μεταφέρουμε αυτό το μήνυμα σε άλλους ανθρώπους.

Η ομορφιά της συνόδου Δία /Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν είναι μόνο μια βαθιά κατανόηση του τι ήταν μπερδεμένο ή περιοριστικό, αλλά και μια αποκάλυψη σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός μας στη ζωή και πώς μπορούμε να υπηρετήσουμε καλύτερα τη συλλογικότητα.

Όταν τραγουδάμε το ίδιο τραγούδι με το σύμπαν, βρίσκουμε επιτέλους τη θέση μας στον κόσμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098