Μια στιγμή αποκάλυψης και μεταμόρφωσης 12/11

imerisies-21214

Μια στιγμή αποκάλυψης και μεταμόρφωσης 12/11 .

Μια στιγμή αποκάλυψης : Δίας σύνοδο με Πλούτωνα .

Η σύνοδος Δία/Πλούτωνα ακούγεται αποκαλυπτική επειδή σ’ ένα βαθμό, οι διελεύσεις του Πλούτωνα, έχουν πραγματικά εξαιρετική ποιότητα. Υπάρχει κάτι αναπόφευκτο σ’ αυτές τις Πλουτώνιες διελεύσεις – μας ζητούν πάντα να παραδοθούμε και να αφήσουμε αυτό που μας είναι ιδιαίτερα αγαπητό.

Όμως όπως και σε κάθε διέλευση, υπάρχει πάντα κάτι θετικό… πίσω από το αρχικό σκοτάδι. Η τρίτη και τελευταία σύνοδος Δία/Πλούτωνα στις 12 Νοεμβρίου 2020 θα φέρει το αποκορύφωμα και το αποτέλεσμα της πολύ δύσκολης και φοβερής διέλευσης, αυτής της χρονιάς.

zodia-taro-45

Είχαμε την πρώτη σύνοδο Δία/Πλούτωνα στις 4 Απριλίου και τη δεύτερη, στις 30 Ιουνίου. Η τρίτη και τελευταία σύνοδος Δία/Πλούτωνα συμβαίνει στις 22 μοίρες του Αιγόκερω – στις ίδιες μοίρες που είχαμε την περιοριστική σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου του 2020. Όταν όμως ο Δίας συναντήσει τον Πλούτωνα για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου 2020, δεν θα επιστρέψει ξανά.

Όσο έντονα κι αν είναι τώρα πράγματα, να είστε βέβαιοι ότι αφού φτάσουν σε ένα αποκορύφωμα στα μέσα Νοεμβρίου, η ένταση σταδιακά θα μειωθεί. Η σύνοδος Δία/Πλούτωνα, δεν έφερε μόνο την πανδημία, αλλά και διάφορες κοινωνικές και πολιτικές αναταραχές, τη δίψα για πολιτική εξουσία, τις κυβερνητικές μακέτες, την ιδεολογική σύγκρουση στην Ευρώπη – όλοι μιλούν για τη μεγαλοπρεπή δύναμη του Δία και του Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Μια στιγμή αποκάλυψης και μεταμόρφωσης 12/11 .

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, της αλήθειας, της εμπιστοσύνης και του μετασχηματισμού. Κυβερνά τους αναπόφευκτους κύκλους ζωής και θανάτου, με όλο το φόβο, το τραύμα, την έκσταση και την ευδαιμονία που φέρνει μαζί του. Ο Πλούτωνας είναι η ίδια η μοίρα. Ο Δίας μεγεθύνει ό, τι αγγίζει … και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μεγεθύνει τον Πλούτωνα.

Με συνέπεια το φόβο, τις διαφημιστικές εκστρατείες και τις προσέγγισης της ζωής, τύπου«όλα ή τίποτα»….που στιγμάτισαν το 2020. Δεν μεταφέρουν πάντα ένταση και φόβο, οι σύνοδοι Δία/Πλούτωνα . Όμως αυτός ο συγκεκριμένος κύκλος Δία/Πλούτωνα συνέβη αμέσως μετά τον κύκλο Κρόνου/Πλούτωνα, στις 12 Ιανουαρίου 2020.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/11 DESTE – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

μελλοντολόγος

Με αποτέλεσμα να ενταχθεί, στην ευρύτερη ατζέντα της συνόδου Κρόνου/Πλούτωνα. Μήπως αυτό σημαίνει ότι η επερχόμενη και πολυαναμενόμενη σύνοδος Δία/Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσει αυτή τη ζοφερή κουστωδία; ΟΧΙ. Η σύνοδος Δία/Κρόνου συμβαίνει στον Υδροχόο κι όχι στον Αιγόκερω. Αυτή η διαφορά είναι σημαντική – η σύνοδος Δία/Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου 2020 θα είναι πολύ διαφορετική.

Δίας σύνοδος Πλούτωνα – Αποκάλυψη ένοχων μυστικών

Ας επιστρέψουμε στη σύνοδο Δία/Πλούτωνα, και ας προσπαθήσουμε να αναλογιστούμε, ποιος είναι ο υψηλότερος σκοπός αυτής της διέλευσης. Πρέπει αρχικά να παραδεχτούμε πως όλοι θέλουμε τα καλά πράγματα στη ζωή.

Είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε την ευχαρίστηση. Θέλουμε τα πράγματα να είναι εύκολα. Θέλουμε να «επικεντρωθούμε στα θετικά». Μας αρέσει να προσποιούμαστε πως περνάμε καλά και να κρύβουμε ό, τι δεν μας αρέσει, κάτω από το χαλί. Όμως η ζωή είναι φως και σκοτάδι, επέκταση και συστολή, ανάπτυξη και φθορά.

Το να επικεντρωθούμε στο 50% (σ’ αυτό που μας αρέσει) σημαίνει ότι ζούμε μόνο το 50% της πραγματικότητας….και αυτή είναι συνταγή αποτυχίας.

tarw-taro-xartomanteia

Μια στιγμη αποκάλυψης και μεταμόρφωσης 12/11 .

Ο Δίας έχει την ποιότητα να εκθέτει τα θέματα του πλανήτη που αγγίζει, οπότε το 2020 ο Δίας, αποκάλυψε τα βρώμικα μυστικά του Πλούτωνα. Φυσικά, μπορεί να μην θέλουμε να ακούσουμε τι έχει αποκαλύψει ο Δίας από τον Απρίλιο του 2020. Μπορούμε να τα ονομάσουμε ψευδή νέα ή χειραγωγημένα.

Όμως επειδή δεν πρόκειται για μια Ποσειδώνια διέλευση, οι πιθανότητες είναι ότι αυτά τα αποκαλυπτικά βρώμικα μυστικά, να μην είναι ψεύτικα νέα. Ο Πλούτωνας είναι αυθεντικός! Αυτό που βλέπετε ΕΙΝΑΙ η αλήθεια – ακόμα κι αν είναι χονδροειδής και σάπια.

Σας αποκαλύπτει τι είναι σάπιο και τι είναι καλό. Αν θέλετε το δέντρο σας να μεγαλώσει και να είναι υγιές, κόβετε τα νεκρά κλαδιά. Δραστηριοποιούμαστε μόνο – κόβουμε το δέντρο – όταν ανακαλύπτουμε τι είναι σάπιο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μόλις εντοπίσουμε τη βασική αιτία του προβλήματος. Και σ’ αυτό μπορεί να μας βοηθήσει η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα.

Είναι πραγματικά τόσο απαίσιος ο κόσμος όπως προσπαθεί το 2020 να τον ζωγραφίσει; Πιθανότατα όχι.

Αλλά μερικές φορές πρέπει να «υπερβάλλουμε» το πρόβλημα, να το βάψουμε με πιο σκούρους τόνους, για να το δούμε.

Το ξεκαθάρισμα της συνόδου Δία-Πλούτωνα, είναι μια απαραίτητη διαδικασία που θα μας βοηθήσει να αφήσουμε αυτό που δεν μπορεί να συντηρήσει τη ζωή μας.

Γιατί; Για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, όταν ο κύκλος Δία-Κρόνου ξεκινήσει αργότερα φέτος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/11 DESTE – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

taro-zodia-76

Δίας σύνοδος Πλούτωνας – Η πραγματική σας δύναμη

Τέλος, θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος αντιμετώπισης της συνόδου Δία/Πλούτωνα. Θα αναρωτηθείτε αν πρέπει ν’ αποδεχτείτε τη μοίρα σας ή να παραμείνετε πιστοί στον εαυτό σας και να προσπαθήσετε σκληρότερα, ακόμα κι αν χάσετε τα πάντα.

Ενώ ο Πλούτωνας πάντοτε ζητά να αφήσουμε κάτι που μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να ζήσουμε χωρίς αυτό, δε θέλει να κάμψει το ηθικό μας. Θέλει μόνο να τσακίσει το «εγώ» μας. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο.

Αν αυτό που κρατάτε είναι το Εγώ σας, τότε είναι σοφότερο να παραδοθείτε. Αν όμως απομακρυνθείτε από τη ζωή επειδή είστε εύθραυστοι και δεν μπορείτε να καταβάλλετε προσπάθεια, τότε καλύτερα να προσπαθήσετε σκληρότερα. Ο Πλούτωνας θα σας «αναγκάσει» να βρείτε τη δύναμη μέσα σας, που δεν γνωρίζετε πως είχατε.

zwdia-zvdia-alex

Δίας σύνοδος Πλούτωνας – Η πραγματική σας δύναμη

Τόσο ο Δίας όσο και ο Πλούτωνας ενδιαφέρονται να βρουν την αλήθεια. Με τη σύνοδο Δία/Πλούτωνα, θα πρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να αντιμετωπίσετε την εσωτερική σας αλήθεια – ανεξάρτητα από το πόσο άβολα μπορεί να νιώσετε.

Τελικά, αυτή η σύνοδος θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε την προσωπική σας δύναμη. Και μπορείτε να τη βρείτε…. μόνο όταν σταματήσετε να φοβάστε τον πραγματικό εαυτό σας – με όλα τα καλά και τα στραβά του. Ένα πράγμα είναι σίγουρο!

Θα είστε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, όταν βγείτε από την άλλη πλευρά του «θαλάμου βασανιστηρίων» του Πλούτωνα. Μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης, θα βρείτε την πραγματική σας δύναμη.

Όχι μια δύναμη που επιδιώκει να ελέγξει, να εκμεταλλευτεί και να κερδίσει…. αλλά μια δύναμη που επιδιώκει να εκφράσει την αλήθεια, με έναν τρόπο που εξυπηρετεί τα καλύτερα συμφέροντα, όλης της ανθρωπότητας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις