Μια φλογερή μάχη ανάμεσα στο δράμα και την ίντριγκα 04-05/06

zwdia-fwtia

Μια φλογερή μάχη ανάμεσα στο δράμα και την ίντριγκα 04-05/06 .

Μια φλογερή μάχη : Αυτό είναι το Σαββατοκύριακο της Σελήνης στον Λέοντα.

Ο Ήλιος κυβερνήτης του Λέοντα προχωράει  για ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό – μια φλογερή και πανέμορφη μάχη ανάμεσα στο δράμα και την ίντριγκα.. το επίκεντρο όσων μάθαμε.

Γιατί; Επειδή μας κάνει να φαινόμαστε ωραίοι και να νιώθουμε καλά. Κι αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό για τον εαυτό μας!

zodia-taro-45

Με τον Άρη και τον Δία να κινούνται μαζί στον Κριό… τον Ήλιο στους Διδύμους (με τον Ερμή πρόσφατα να κατευθύνεται στον Ταύρο) και τη Σελήνη στον Λέοντα, αντιλαμβανόμαστε το σθένος μας, τον σκοπό μας, την αυτοεκτίμησή μας. Πιο απλά: Το να νιώθουμε πως έχουμε σημασία. Είναι οι δύσκολα κερδισμένες γνώσεις που παρέχουν αυτές τις λεπτομέρειες! Αυτός ο ενισχυμένος συντονισμός που έρχεται μόνο μέσα από τις αποτυχίες.

Ο Ερμής επιστρέφει στο τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η επίγνωση των προσωπικών μας αξιών είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Στις 14 Ιουνίου, ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, αλλά μέχρι τότε έχουμε την ευκαιρία να αναποδογυρίσουμε βράχους και να βρούμε στοιχεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Μια φλογερή μάχη ανάμεσα στο δράμα και την ίντριγκα 04-05/06 .

Μέχρι τότε, σκάβουμε και τσακίζουμε και αλέθουμε αυτές τις γνώσεις, σε ένα ισχυρό τονωτικό. Θα πάρουμε αυτό το τονωτικό μαζί μας και θα το χρησιμοποιήσουμε… αργότερα. Το βράδυ της Παρασκευής, η γεμάτη δράση Σελήνη του Λέοντα τριγωνίζει τον Δία στον Κριό. Τετραγωνίζει επίσης τον Άρη και την Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μεγάλη διασκέδαση! Αλλά προσέξτε την ταχύτητά σας καθώς ο Ερμής είναι ακόμα αργός. Προσπαθήστε να πετύχετε αυτό που χρειάζεστε… κι όχι αυτό που απλά σας αρέσει. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη του Λέοντα κάνε εξάγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους, τριγωνίζει τον Χείρωνα και τετραγωνίζει τον Ουρανό. Η έμπνευση υπάρχει… η ενσωμάτωση όμως, είναι άβολη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

chartomantia-098

Μια φλογερή μαχη ανάμεσα στο δράμα και την ίντριγκα 04-05/06 .

Οτιδήποτε καινούργιο φαίνεται πιο εύκολο με τον χρόνο ή την εξάσκηση – γιατί γίνεται οικείο. Μερικές φορές χρειαζόμαστε μια εμπειρία πέρα από το συνηθισμένο για να προχωρήσουμε. Όσοι πραγματικά διαπρέπουν, δεν μένουν πάντα σε ασφαλές έδαφος.

300x300aΜαθαίνεις περισσότερα όταν παλεύεις, παρά όταν μένεις στη βάση. Αν θέλετε να λάμψετε, ρισκάρετε υπολογισμένα. Και μάθετε από αυτά. Αν μπορείτε να το κάνετε μάλιστα ταπεινά, τότε θα είναι το « φιλί του σεφ».

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 06-12/06 Προσοχή για το άμεσο μέλλον των σχέσεων!

Την Κυριακή, η Σελήνη στο Λέοντα έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετραγωνίζει τον Ερμή το απόγευμα και κάνει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα το βράδυ.

Γνωρίστε τα όριά σας. Έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα όριά μας, τώρα κι αυτό είναι καλό. Και πάλι, σχετίζεται με τις αξίες και την αυτοεκτίμησή μας. Με τα όρια… βρίσκουμε τη ακτίνα δράσης μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA