Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα Ανάψουνε Φωτιές .

miniaies-zwdio-ydroxoos

Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα Ανάψουνε Φωτιές .

Είστε από αυτούς που πιέστηκαν κατά την Εποχή του Αιγόκερω, εξαιτίας της εργασιομανίας της;

Τα νέα είναι ευχάριστα πλέον, τώρα που άνοιξε η Εποχή του Υδροχόου…

Θα νιώσετε να κυριαρχεί το μοναδικό, περήφανο και εκλεπτυσμένο ύφος του Νεροκουβαλητή των θεών!

zodia-taro-45

Προετοιμαστείτε αναλόγως, για να βγάλετε τον πιο «αφτιασίδωτο» εαυτό σας, με ανοικτό και επαναστατικό πνεύμα. Η ιδιοσυγκρασία του Υδροχόου δεν ενδιαφέρεται για την παράδοση και δεν προσκολλάται στο παρελθόν. Το βλέμμα του στρέφεται πάντα στο μέλλον, στην εξερεύνηση όλων των δυνατοτήτων με καινοτόμο σκεπτικό, για να κάνει τον κόσμο καλύτερο!

Υπό αυτή την ατμόσφαιρα, να είστε βέβαιοι ότι θα διανύσετε μια τολμηρή περίοδο. Το τιμόνι αναλαμβάνει ένας ζωδιακός εκπρόσωπος σταθερός, που ανήκει στο στοιχείο του Αέρα. Οι Υδροχόοι θεωρούνται πλάσματα απόκοσμα, με ανθρώπινη φορεσιά… Και αυτό διατυπώνεται με την πλέον θετική έννοιά του! Ακόμα και οι πιο «συνήθεις» φαινομενικά Υδροχόοι, έχουν έναν σπινθήρα στο βλέμμα τους: Είναι αυτός που μαρτυρά το γεγονός ότι οι ιδέες τους πλανώνται στην ατμόσφαιρα – και πέρα από αυτήν!

taro-zodia-76

Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα Ανάψουνε Φωτιές .

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου συναρπάζουν, ακόμη και για την παράδοξη φύση τους: Η ενέργειά τους απορρέει και στηρίζεται στην απόλυτη ατομικότητά τους, ενώ παράλληλα προσφέρουν την ασυμβίβαστη μοναδικότητά τους στο ευρύτερο καλό.

Γι’ αυτό αναμένεται ότι τις επόμενες 30 ημέρες, ιδιαίτερα ομαδικά εγχειρήματα θα αρχίσουν να απογειώνονται. Αν και όλοι προσεγγίζουν τη ζωή από απόσταση και με συναίσθημα, είναι ικανοί να επιφέρουν αλλαγές στην ρεαλιστική καθημερινότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα Ανάψουνε Φωτιές .

Ο Υδροχόος είναι άρτιος συνεργάτης, γιατί είναι κοινωνικός, ευφυής και γρήγορος. Είναι ο κυβερνήτης του 11ου Οίκου του ζωδιακού κύκλου, που αφορά την κοινότητα, τις ανθρωπιστικές δράσεις και τις συμπράξεις… Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μπορούν οι άλλοι να ακολουθήσουν την ταχύτητα των αστείρευτων ιδεών και των ιδεαλιστικών ονείρων του!

Δεν αποτελεί έκπληξη το δεδομένο ότι ο Υδροχόος θέλει να παρεκκλίνει από την πεπατημένη, να πορεύεται όπως ορίζει ο ίδιος. Αρκεί να τον συσχετίσετε με τον κυβερνήτη του, τον Ουρανό: Είναι ο μόνος πλανήτης που έχει πλάγια κίνηση… Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σύμπαν!

zwdia-tarw-zodia-19

Μπήκαμε στον Υδροχόο και θα Ανάψουνε Φωτιές .

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αιφνίδιων αλλαγών, της έμπνευσης και της ανώτερης σκέψης. Επίσης, είναι και ο πιο ψυχρός του ηλιακού συστήματος… Αυτό λειτουργεί και συμβολικά, καθώς ο Υδροχόος θεωρείται ενίοτε ψυχρός, εξαιτίας της συναισθηματικής του αποστασιοποίησης και της αντικειμενικής οπτικής του.

Για να τιμήσετε την Εποχή του Υδροχόου, τολμήστε να αφήσετε ελεύθερο τον πιο ιδιόρρυθμο εαυτό σας για τις επόμενες 30 ημέρες. Αναδείξτε την πιο παράδοξη, γνήσια και μοναδική πλευρά σας, χωρίς να σας απασχολεί η άποψη των άλλων… Γιατί αυτός ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους που μπορούν να σκέφτονται ατομικά, ενώ οραματίζονται ταυτόχρονα ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα!

Φανταστείτε το – και μετά επιστρατεύστε τις καλύτερες ποιότητές σας για να το κάνετε πράξη. Γίνετε παράδοξοι! Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, να ξέρετε ότι είναι βέβαιο πως θα νιώσετε τις δονήσεις του Υδροχόου με μοναδικό τρόπο. Συμβουλευτείτε τις σχετικές προβλέψεις, για να είστε προετοιμασμένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia