Νέα Σελήνη στον Ζυγό 28/09 – Οι σχέσεις είναι καρμικά χτίσματα

evdomadiaies-5-11-5

Νέα Σελήνη στον Ζυγό .

Νέα Σελήνη Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου .

Κάθε μήνα η Σελήνη θα βρεθεί στον ίδιο αστερισμό με τον Ήλιο. Αυτή τη σύνοδο Σελήνης και Ήλιου ονομάζουμε Νέα Σελήνη. Αυτόν τον μήνα η Σελήνη και ο Ήλιος βρίσκονται στον στοργικό Ζυγό. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό στις 30 Σεπτεμβρίου. Αργότερα, στις 4 Οκτωβρίου, περνά από τον Τοξότη στον Αιγόκερω σε προετοιμασία για το τέταρτο της Σελήνης.

Ο Ζυγός, το παιδί του πατέρα Ουρανού και της μητέρας Γης. Σύμφωνα με τον μύθο, η Σελήνη ήταν στον Ζυγό όταν χτίστηκε η Ρώμη. Όπως και με το μύθο της Ρώμης, ο Ζυγός βρίσκεται μέσα στα μεγαλεία: είναι λαμπερός και περήφανος.

zodia-taro-45

Ο Ζυγός προέρχεται από την θεά της αρχαίας Ελλάδας Θέμις, το όνομα της οποίας μεταφράζεται ως ο «θεϊκός νόμος». Σκεφτείτε ότι οι κοινωνικοί ιστοί μας δεν είναι άτρωτοι μπροστά στον παγκόσμιο νόμο, ότι οι σχέσεις μας δεν είναι ευχάριστα λάθη αλλά προσεκτικά κατασκευασμένα καρμικά χτίσματα. Έχετε γύρω σας τους σωστούς ανθρώπους;

Είναι ώρα να κοιτάξετε τις σχέσεις σας και τα συναισθήματα μέσα σας για τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε, δουλεύετε, διαβάζετε και κάνετε έρωτα.

Στις παραδοσιακές αναπαραστάσεις, η Θέμιδα παριστάνεται με δεμένα τα μάτια και κρατά το σπαθί που κόβει την αυταπάτη. Αν και ο Ζυγός είναι γνωστός ως παράγοντας ισορροπίας, μερικές φορές δεν υπάρχει χρυσή τομή στον κόσμο του. Η ζυγαριά του κλίνει από δω ή από κει και πουθενά στο ενδιάμεσο.

xartomanteia

Νέα Σελήνη στον Ζυγό .

Τα άτομα που ενσαρκώνουν την εκδήλωση του Ζυγού μπορεί να είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένα, ακόμα και συγκαταβατικά, καθώς προσπαθούν να δώσουν προτεραιότητα σε ένα από τα δύο μέρη του μυαλού τους. Με το σπαθί στο χέρι, έχουμε μια επιλογή να κάνουμε. Μπορούμε να κόψουμε τον κόσμο στα δύο με τις ακραίες κοινωνικές απόψεις μας, κατηγοριοποιώντας όλα όσα βλέπουμε και νιώθουμε ή μπορούμε να σκάψουμε πιο βαθιά και να κατανοήσουμε το πραγματικό νόημα του σπαθιού.

Το σπαθί δεν είναι όπλο σκληρότητας ή αποκλεισμού. Είναι σχεδιασμένο να δημιουργεί όρια, αλλά αυτές οι γραμμές δεν έχουν σκοπό την απομόνωση ή την απαξίωση των ανθρώπων και των ιδεών. Προορίζονται μόνο για έναν σκοπό και αυτός είναι η αγάπη. Το να βάζετε όρια σημαίνει ότι αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Τα όρια είναι μια μορφή επικοινωνίας. Είναι απαραίτητα και ευεργετικά για όλους.

taro-zodia-76

Νέα Σεληνη στον Ζυγό .

Ο Ζυγός ενθαρρύνει τον συμβιβασμό και την τήρηση των αρχών μας. Μην δίνετε τη δύναμή σας ή την ενέργειά σας άσκοπα. Τι σάς λένε οι αντιδράσεις σας για τον εαυτό σας;

Η διαμάχη, παρότι μοιάζει να δημιουργείτε απ’ έξω, είναι στην πραγματικότητα εσωτερική διχόνοια. Οι άνθρωποι στη ζωή μας αντικατοπτρίζουν το ποιοι και πού είμαστε.

Όλοι όσοι γνωρίζουμε είναι δάσκαλος, φωτίζει τις δυνατότητας και τις αδυναμίες μας. Οι άνθρωποι που μας ενοχλούν είναι αυτοί που φωτίζουν τα σημεία του εαυτού μας που δεν μπορούμε ακόμα να κοιτάξουμε ώριμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Κάθε νέα Σελήνη μας κάνει να νιώθουμε πιο κουρασμένοι απ’ ότι συνήθως. Αν θέλετε να ξεκουραστείτε, ξεκουραστείτε. Δεν είναι η ώρα για να πιέσουμε το σώμα μας. Είναι, όμως, ιδανική για συζήτηση με τον εαυτό μας και τους άλλους. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιες σχέσεις είναι οι πιο δύσκολες και να αναρωτηθείτε γιατί, με ταπεινότητα και σεβασμό;

Ποιοι θέλετε να είστε σε αυτό το τεράστιο δίκτυο του ανθρώπινου είδους; Η ανθρωπότητα ζητά απεγνωσμένα κοινότητα, έρωτα, ειρήνη. Περπατάτε στο πλευρό του αγαπημένου σας και ας δούμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί.

Το λουλούδι του Ζυγού είναι το τριαντάφυλλο. Περάστε χρόνο στη φύση, καθίστε, σταθείτε ή περπατήστε στον άνεμο. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα και στο τσάκρα της καρδιάς, ενώστε τα δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098