Νέα Σελήνη στον Λέοντα – Μια βουτιά στην προέλευση των ισχυρότερων συναισθημάτων μας

miniaies-zwdio-lewn

Νέα Σελήνη στον Λέοντα – Μια βουτιά στην προέλευση των ισχυρότερων συναισθημάτων μας .

Νέα Σελήνη στον Λέοντα 16 Αυγούστου 2023.

Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα πέφτει στον αστερισμό του πύρινου λιονταριού. Ο Λέων μιλάει στην καρδιά, την ταυτότητα, την αφήγηση και την αίσθηση του Εαυτού μας. Έχει να κάνει με το πώς όλα αυτά τα πράγματα συνδυάζονται.

Έχει να κάνει με την έκφραση, τη δημιουργία, το συναίσθημα, τον χορό, την τέχνη, τη μουσική – όλοι οι όμορφοι, συναρπαστικοί τρόποι με τους οποίους αποκαλύπτουμε τον εαυτό μας, με τους οποίους επικοινωνούμε με τον κόσμο, αυτός είμαι.

zodia-taro-45

 

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο σε αυτή τη νέα σελήνη: πρέπει να σε αγαπάς

Πρέπει να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά, ανθρώπους που σε ΑΓΑΠΟΥΝ πραγματικά.

Ο Λέων είναι μπλοκαρισμένος. Το μπλοκ στη δημιουργικότητα δεν πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Παραδόξως, πρέπει επίσης να αντιμετωπίζεται με εξαιρετική προσοχή καθώς το μοναχικό εσωτερικό παιδί , βρίσκεται πάντα σφιχτά τυλιγμένο γύρω από τον δημιουργικό Εαυτό, διακόπτοντας τη ζωτική παροχή του αέρα.

Τα νέα φεγγάρια είναι νέα ξεκινήματα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Στη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, κάνουμε μια βαθιά βουτιά στην προέλευση των ισχυρότερων συναισθηματικών μας αντιδράσεων.

Αλλά αντί να προσθέτουμε στρώματα ενοχής και ντροπής, αντί να νιώθουμε άσχημα για τον εαυτό μας και να επισημαίνουμε όλα τα ελαττώματα που αντιλαμβανόμαστε, θα στραφούμε προς τον πόνο με αγάπη και κατανόηση. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να ξεκλειδώσετε τον μονόκερο της δημιουργικότητας χωρίς να τον τρομάξετε.

Η διαδικασία της θεραπείας του εαυτού μας είναι πολύ πιο διαφοροποιημένη από ό,τι το διαδίκτυο και η γενική κουλτούρα της νέας εποχής . Είναι μοναδικό αυτό που είστε και μπορεί να είναι όσο ιδιωτικό ή δημόσιο θέλετε. Δεν είναι πάντα μια ιστορία άμεσης προόδου, αν και αυτό είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε σε μια κοινωνία που έχει εμμονή με την άμεση ικανοποίηση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Νέα Σελήνη στον Λέοντα – Μια βουτιά στην προέλευση των ισχυρότερων συναισθημάτων μας .

Μην κουράζετε τον εαυτό σας εάν οι τρόποι συμπεριφοράς δεν βοηθούν, ακόμη και τρόποι όπως η αστρολογία που γνωρίζουμε ότι είναι τόσο υπέροχες και χρήσιμες. Μόνο εσείς γνωρίζετε πλήρως τον εαυτό σας και μόνο εσείς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα μονοπάτια προς τη θεραπεία. Κανένα blog ή προπονητής ή κρύσταλλο δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για εσάς.

Γι’ αυτό να είστε ευγενικοί, ευγενικοί και υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Το ταξίδι της αγάπης του εαυτού ξεκινάει ήσυχα κάτω από το σκοτάδι αυτού του αόρατου φλεγόμενου φεγγαριού. Κάντε ό,τι χρειάζεστε για να νιώθετε καλά και άνετα και φυσικά.

Συχνά ο Λέων μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό θυμό (ή φόβο) μέσα μας. Όταν εξοργιζόμαστε και προβάλλουμε τα πάντα στους άλλους, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάτι. Και πρέπει να το δουλέψουμε!

zwdia shmera

Μια βουτιά στην προέλευση των ισχυρότερων συναισθημάτων μας .

πραγματική αγάπη για τον εαυτό ~ υπερηφάνεια ~ καρδιά ~ ζεστασιά

Αυτή η νέα σελήνη συμπίπτει με ένα υποστηρικτικό τρίγωνο μεταξύ του Άρη στην Παρθένο και του Ουρανού στον Ταύρο. Μεγάλη κοινωνική επιρροή, φρέσκια και φλογερή. Υπέροχη ευκαιρία να χαλαρώσετε και να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βασιστείτε στους φίλους σας ωστόσο! Η ίδια η σελήνη σχηματίζει ένα πολύ κοφτερό τετράγωνο και με τον Ουρανό, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε το απροσδόκητο και σίγουρα να πάμε με τη ροή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis