Νέα Σελήνη στους Ιχθύες 17/03 Όλα από καρδιάς

zwdia-nea-selini-lewn

Αστρολογία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των  Ιχθύων 

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στις 27 μοίρες των Ιχθύων στις 17 Μαρτίου. Παράλληλα, το φεγγάρι θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη (στις 29 μοίρες του Τοξότη) αλλά και τον Χείρωνα.

Η ενέργεια που θα επικρατεί στην ατμόσφαιρα, είναι πιθανό να θυμίσει σε κάποιους την αντίστοιχη του τετραγώνου που είχαν σχηματίσει ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Άρη, την περίοδο μεταξύ 25 – 28 Φεβρουαρίου. Εκείνες ήταν δύσκολες μέρες για πολλούς, κάτι που μπορεί να νιώσουν και αυτή τη φορά!

Εξαιτίας του τετραγώνου με τον Χείρωνα, είναι πιθανό να κεντριστούν τώρα κάποια συναισθηματικά θέματα που είναι βαθιά ριζωμένα, τα οποία είτε δεν έχουν επιλυθεί είτε επανέρχονται για κάποιο λόγο.

zodia-taro-45

Όπου αναμειγνύεται ο Χείρων, ενίοτε αποκαλύπτει τις ρωγμές που υπάρχουν στις πιο μύχιες πτυχές της προσωπικότητας του καθενός.

Ο συνδυασμός της Σελήνης με τον Άρη, αφορά συνήθως θέματα που αφορούν το συναίσθημα ή/και σχετίζονται με γυναικείες φιγούρες. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε αναστατωμένοι, άλλοι θα νιώσετε ότι οφείλετε να θυσιάσετε κάτι – ειδικά όσο αφορά τις σχέσεις σας. Αυτό το τετράγωνο αντιπροσωπεύει κάτι που πρέπει να χειριστείτε, το οποίο μέχρι τώρα προτιμούσατε να το αποφεύγετε!

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης αντιπροσωπεύει τις αντρικές φιγούρες. Άρα είναι πιθανό τα εν λόγω θέματα να σχετίζονται ή να προέλθουν από άντρες, ενώ δεν αποκλείεται να είναι σεξουαλικά μοτίβα που προκύπτουν στη ζωή σας και στο ευρύτερο σύνολο. Ποιος ξέρει τι είδους σκάνδαλο μπορεί να ξεσπάσει αυτή τη φορά!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα δύο φύλα, μόνο που σε αυτή τη φάση η ενέργεια ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες δεν βρίσκεται σε ισορροπία.

Οι Ιχθύες διέπονται από την ικανότητα να διαρρηγνύουν και να διαλύουν τα πράγματα. Επίσης, κυβερνούν τον 12ο Οίκο των Κρυφών και των Μυστικών, κάποια από τα οποία μπορεί να βγουν στο φως υπό την επήρεια αυτής της Νέας Σελήνης. Ο 12ος Οίκος αφορά παράλληλα τις λήξεις, κάτι που μπορεί να προκύψει με πολλές μορφές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Παρά την φαινομενικά δύστροπη εικόνα, δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο φαντάζουν! Οι όψεις τετραγώνου επιφέρουν αλλαγές – και επί του προκειμένου η Σελήνη υποστηρίζεται από τον Δία και τον Πλούτωνα που θα λειτουργήσουν υποβοηθητικά. Παράλληλα, η εγγύτητα του Ερμή με την Αφροδίτη έχει τη δυναμική να ελαφρύνει την ένταση της ημέρας και να την κάνει πιο εύθυμη.

Ο Άρης θα βγει από τον Τοξότη λίγο μετά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, για να περάσει στον Αιγόκερω και να παραμείνει εκεί μέχρι τα μέσα Μαΐου. Η τωρινή θέση του πολεμιστή πλανήτη στην 29η μοίρα, μπορεί να χαρακτηριστεί κρίσιμη και να επιφέρει γεγονότα και καταστάσεις καίριας σημασίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098