Νέα Σελήνη 06/09 – Μία υψηλής ενέργειας επιρροή που μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα

panselinos-zwdio-ydroxoos

Νέα Σελήνη 06/09 στην Παρθένο .

Νέα Σελήνη 06/09 : Καλώς ήλθατε στην Εποχή της Παρθένου, όπου η Νέα Σελήνη πέφτει στον αστερισμό της αμόλυντης παρθένας.

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που αντιπροσωπεύει την εργασία, την υγεία και την υπηρεσία. Τα νέα φεγγάρια είναι νέα ξεκινήματα.

Αυτή τη φορά σκεφτόμαστε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και τα ειλικρινή συναισθήματα που έχουμε για τη δουλειά μας.

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σκιαγραφημένη από τον καλοκαιρινό ήλιο που φθίνει, μας καλεί στο χωράφι, στο γραφείο, στην τάξη. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, αυταπάτη ή περισπασμός για τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η δροσερή αυγή του φθινοπώρου, ο σίγουρος βηματισμός προς την αυλόπορτα του κήπου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το φεγγάρι θα σχηματίσει ένα σχεδόν ακριβές τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να μην πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Κι αυτό γιατί η Ουράνια επιρροή είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη. Ωστόσο, η υποστηρικτική φύση του τριγώνου υποδηλώνει – μάλλον διασφαλίζει – ότι η στάση μας απέναντι σ’ αυτές τις απροσδόκητες αλλαγές είναι ενθουσιώδης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Νέα Σελήνη 06/09 στην Παρθένο .

Στην πραγματικότητα θα βιώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση του νου, όπου τίποτα δεν μπορεί να μας ταρακουνήσει… ό, τι κι αν συμβεί. Η καρδιά και το μυαλό μας είναι ανοιχτά και πάντα προσαρμόσιμα, έτοιμα να εκπλαγούν ευχάριστα. Καθώς πηγαινοέρχεται βιαστικά η Παρθένος, διδάσκει πραγματισμό και αποτελεσματικότητα.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε λίστες και χρονοδιαγράμματα. Είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ό, τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Αυτό αγαπώ στην Παρθένο. Είναι τόσο συγκεντρωμένη και παραγωγική! Ναι, υπάρχει άγχος και τελειομανία που πρέπει να ξεπεραστούν στον κόσμο της, αλλά αν μάθουμε να δουλεύουμε μ’ αυτήν την ενέργεια με τρόπο υγιή για το μυαλό και το σώμα μας, μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/09 Σκέψεις αγάπης – Λόγια για επανασύνδεση

zwdia-tarw-zodia-19Όμως για τους Παρθένους πρέπει να το επαναλάβω: είναι εντάξει να χαλαρώσετε, πολυάσχολες μέλισσες. Είναι εντάξει να κοιμάστε και να τρέφετε το σώμα σας και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνετε. Αυτό είναι το μαγικό παράδοξο της Παρθένου: όσο περισσότερο ξεκουραζόμαστε και επαναφορτιζόμαστε, τόσο πιο παραγωγικοί είμαστε.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ασφυκτικά γεμάτη με πλανητικά γεγονότα, ξεκινώντας νωρίς το πρωί με ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ Άρη στην Παρθένο και ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια χαρούμενη και υψηλής ενέργειας επιρροή που μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα. Φέρνει περισσότερη ενέργεια στον ψυχισμό μας, από ό, τι στο σώμα μας. Το σώμα μας θα είναι κουρασμένο και το μυαλό μας θα «δουλεύει». Περίπου 45 λεπτά αργότερα, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο. Αυτή η επιρροή είναι εύκολη, ήρεμη, ψυχρή, συνεργατική. Σκεφτείτε την ομορφιά, την ανάλυση και την αρμονία. Στο τέλος της ημέρας, περίπου 40 λεπτά μετά την ακριβή εμφάνιση της Νέας Σελήνης, ο Ήλιος τριγωνίζει τον Ουρανό. Αυτή είναι άλλη μια πολύ ευτυχισμένη και κοινωνική επιρροή. Πολύ διεγερτική. Ανεβάζει την αδρεναλίνη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

παραγωγικότητα – συγκομιδή – διατροφή – υπηρεσία – αποτελεσματικότητα – πραγματισμός

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό τώρα, νιώθω τον Ζυγό να έρχεται, τα βήματά του να ακούγονται δυνατά στο διάδρομο, σαν ένα τύμπανο που μας καλεί στη συγκέντρωση της ισημερίας. Στρέψτε το κεφάλι σας τώρα προς τον αγρότη που δουλεύει με την ανατολή του ήλιου.

Πάρτε τα εργαλεία σας και ακολουθήστε τους ταπεινούς διαχειριστές του πλανήτη. Τα αμπέλια είναι βαριά τώρα γεμάτα ώριμα σταφύλια. Την ώρα της συγκομιδής, αυτό που έχουμε στο αμπέλι μας, είναι αυτό που λαμβάνουμε. Υποκλίσου λοιπόν στη γη και μάζεψε με τρυφερότητα, τους καρπούς της σποράς σου!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 04-06/09 Σκέψεις αγάπης – Λόγια για επανασύνδεση

zwdia-agnh

Νεα Σελήνη 06/09 στην Παρθένο .

Δυναμώστε με καταπράσινους πολύτιμους λίθους όπως: αμαζονίτη, ίασπη, μαγνητίτη ή αχάτη βρύου. Ενεργοποιήστε το έντερο σας με μάραθο, κύμινο και μέντα, καθώς και φρούτα εποχής. Το λουλούδι ισχύος της Παρθένου είναι η «πρωινή δόξα».

Η Παρθένος κυβερνά το πεπτικό και το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Παρόλο που θα είναι ένα πολυάσχολο διάστημα μείνετε συγκεντρωμένοι κάνοντας ασκήσεις ή διαλογισμό κάθε πρωί. Φορέστε πράσινους ή γήινους τόνους. Ηρεμήστε το μυαλό σας με βαθιές μεγάλες ανάσες και Γιόγκα της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot