Νέα Σελήνη 06/10 Νέες σχέσεις και δεσμεύσεις είναι στον ορίζοντα

zygos-kai-feggaria

Νέα Σελήνη 06/10 Νέες σχέσεις και δεσμεύσεις είναι στον ορίζοντα .

Νέα Σελήνη 06/10 : Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου 2021 είναι το πρώτο μεγάλο φεγγάρι της φθινοπωρινής περιόδου!

Και είναι εδώ για να βοηθήσει όλα τα ζώδια να αγκαλιάσουν μια αρμονική καινούργια αρχή στη ζωή τους.

Ανεβαίνοντας στον ουρανό στις 6 Οκτωβρίου στο ζώδιο που αγαπά την ισορροπία, τον Ζυγό, αυτή η σεληνιακή στιγμή μας δίνει το κοσμικό κίνητρο. Να διατηρήσουμε τις ισορροπίες μας και να συνεχίσουμε προς την επίτευξη των στόχων μας, μέχρι το τελευταίο τέταρτο του έτους.

zodia-taro-45

Όλοι θα βιώσουν αυτήν την ενέργεια λίγο διαφορετικά. Οπότε γνωρίζοντας πώς η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου 2021 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο μπορεί να σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε μαζί της, με έναν πιο εξατομικευμένο τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, θα έχουμε τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη και τον Ερμή συγκεντρωμένους στο ζώδιο του αέρινου Ζυγού.

Μας βυθίζουν ολοκληρωτικά σε θέματα που αφορούν την εποχή του Ζυγού και μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στον τομέα των συνεργασιών και των δεσμεύσεων. Η αναζήτηση συμμετρίας στη ζωή μας θα είναι πολύ σημαντική τώρα. Οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ενδοσκοπική ενέργεια της Νέας Σελήνης για να εκτιμήσουμε ποια μέρη της καρδιάς μας μπορούν να εναρμονιστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Νέα Σελήνη 06/10 Νέες σχέσεις και δεσμεύσεις είναι στον ορίζοντα .

Σαν βασικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η ενέργεια του Ζυγού μας διδάσκει την αξία της διπλωματίας και της συνεργασίας. Γι’ αυτό αν θέλετε να ανοίξετε νέες πόρτες στις στενές σας σχέσεις ή να ξεκινήσετε νέες σχέσεις με άλλους ανθρώπους, τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να το κάνετε.

Επειδή η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου ευθυγραμμίζεται ευνοϊκά με τον πλανήτη Άρη που είναι προσανατολισμένος στο στόχο, όλοι θα νιώθουμε πως έχουμε επιπλέον κίνητρο για να θέσουμε τις προσωπικές μας προθέσεις και να ακολουθήσουμε αυτό που θέλουμε.

Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται επίσης την ίδια μέρα που τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Γεγονός που ενισχύει την ενέργεια της νέας εκκίνησης αυτής της κοσμικής στιγμής και μας δίνει λίγο χώρο ν’ ανασάνουμε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/10 – Ερωτικές έγνοιες – Νέος άντρας

μελλοντολόγος

 

Ωστόσο, χάρη στον ανάδρομο Ερμή (που οργίζεται δίπλα σ’ αυτή τη νέα σελήνη) θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ευσυνείδητοι πριν καταπιαστούμε με οτιδήποτε καινούργιο. Δοκιμάστε τη χαριτωμένη και διπλωματική ενέργεια του Ζυγού . Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, πριν την οριστικοποίηση των αποφάσεών σας και ακολουθείστε μια μέση οδό στα σχέδιά σας, για τη Νέα Σελήνη.

Νέα Σελήνη 06/10 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τα πράγματα αλλάζουν στις στενές σου σχέσεις τώρα, Κριέ. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μόνιμη σχέση, αυτή είναι μια δυνατή στιγμή για να γυρίσεις σελίδα με το ταίρι σου και να ξεκινήσετε μαζί ένα αρμονικό συναισθηματικό ταξίδι. Αν είσαι ελεύθερη, το νέο φεγγάρι θα σου προσφέρει την ευκαιρία να δεσμευτείς με ένα καινούργιο πρόσωπο – ή τουλάχιστον να κατανοήσεις τι ακριβώς σχέση επιθυμείς. Κράτησε την καρδιά σου ανοιχτή.

tarw-taro-xartomanteia

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η υπόθεση της καθημερινής σου ευεξίας, θα προωθηθεί αυτήν την περίοδο Ταύρε γι’ αυτό αξιοποίησε τη σεληνιακή ενέργεια για να στραφείς σε πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σου. Αν θελήσεις να γυμναστείς ή να προγραμματίσεις πιο σωστά τη ζωή σου, διαχωρίζοντας τη δουλειά από την διασκέδαση, αυτή η νέα σελήνη θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να δραστηριοποιηθείς.

Νέα Σελήνη 06/10 Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτή η νέα σελήνη σου σερβίρει καθαρό πάθος και ρομαντισμό! Γι’ αυτό αν λαχταράς να ασχοληθείς με φλερτ και ραντεβού, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε ν’ αναζωπυρώσεις τη φωτιά με το σύντροφό σου. Σχεδίασε ένα βραδινό ραντεβού με αρκετό φλερτ κι αισθησιασμό ή επέλεξε ένα κοινό σας χόμπι που σας διεγείρει και σας φέρνει πιο κοντά.

κρυσταλλομαντείαΚαρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να στριφογυρίζουν στο κεφάλι σου και να σου δημιουργούν κάθε είδους συναισθήματα από καιρό σε καιρό. Όμως τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να θεραπευτείς. Αυτή η εσωστρεφής σεληνιακή στιγμή σου ζητά να προσδιορίσεις τυχόν τμήματα του συναισθηματικού σου κόσμου προσφέροντας τους τη φροντίδα που έχουν ανάγκη. Θα μπορέσεις να προχωρήσεις με πιο σταθερά βήματα, αν θεραπεύσεις αυτές τις παλιές πληγές.

Νέα Σελήνη 06/10 Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτή η νέα σελήνη θα φέρει μερικές συναρπαστικές ευκαιρίες για να αναζωογονήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να γεμίσεις χαρά την καθημερινότητά σου. Ο Ερμής μπορεί να είναι ανάδρομος, αλλά αυτό δεν θα σε εμποδίσει να συνδεθείς αυθεντικά με τους ανθρώπους και να επικοινωνήσεις εκφράζοντας με σαφήνεια τις δημιουργικές σου ιδέες. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις νέες σχέσεις που δημιουργούνται τώρα, γιατί μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες στην πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ήρθε η στιγμή για να σταθεροποιήσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Αυτή η νέα σελήνη σου προσφέρει ένα συναρπαστικό νέο ξεκίνημα στον τομέα των οικονομικών σου. Γι’ αυτό και είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσεις καινούργιες επενδύσεις . Να δημιουργήσεις έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό που να ταιριάζει στις ανάγκες σου. Θα εμφανιστούν επίσης νέες ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου…γι’ αυτό τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Νέα Σελήνη 06/10 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη, έχει να κάνει με σένα Ζυγέ. Γι’ αυτό πήδα στο μπροστινό κάθισμα και ετοιμάσου να οδηγήσεις αυτό το πλοίο της νέας σελήνης προς τα όνειρά σου. Αντί να ενθαρρύνεις τον φόβο της αποτυχίας ή να ανησυχείς για το τι πιστεύουν οι άλλοι για τις φιλοδοξίες σου, επικεντρώσου να οικοδομήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να φτάσεις τ’ αστέρια. Είναι η ώρα σου να λάμψεις!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/10 – Ερωτικές έγνοιες – Νέος άντρας

zodia-0988

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το ουράνιο τόξο λάμπει πιο έντονα μετά από μια σκοτεινή καταιγίδα. Αυτό να έχεις κατά νου, καθώς περιηγείσαι στην ενδοσκοπική και σκεπτική ενέργεια αυτής της νέας σελήνης. Αντί να αφιερώνεις την προσοχή σου σε εργασιακά ή κοινωνικά σχέδια, επικεντρώσου στην εσωτερική σου φωνή . Συνδέσου με την πνευματική σου πλευρά. Αυτή τη σεληνιακή στιγμή, ασχολήσου με την φροντίδα και την αναζωογόνηση του εαυτού σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο για απομόνωση.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτή η νέα σελήνη σε εμπνέει να βγεις έξω και να έρθεις σ’ επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου. Γυρίζεις σελίδα στον κοινωνικό σου κύκλο, γι’ αυτό θα αποφασίσεις να ηγηθείς κάνοντας σχέδια με την παρέα ή την ομάδα σου. Μπορεί να εξοικειωθείς επίσης με ορισμένους νέους συλλόγους ή κοινότητες. Η δημιουργία συντροφικότητας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, είναι ένας σημαντικός τρόπος για να συνδεθείς μ’ αυτή τη σεληνιακή ενέργεια.

xartomanteia

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Συναρπαστικές ευκαιρίες εμφανίζονται και αφορούν την καριέρα σου! Ξεκαθάρισε λοιπόν ποια επαγγελματική διαδρομή θέλεις ν’ ακολουθήσεις. Είτε αφορά την έναρξη ενός νέου έργου στην τρέχουσα δουλειά σου είτε την αλλαγή δουλειάς, αυτή η νέα σελήνη θέλει να αφήσεις τα ταλέντα σου να λάμψουν και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις καλύτερα τα εργασιακά σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αυτή η αισιόδοξη νέα σελήνη θα προκαλέσει μερικές σημαντικές αλλαγές στις πεποιθήσεις, τις φιλοσοφίες και τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο, Υδροχόε. Απομακρύνοντας το θόρυβο της φλυαρίας που επικρατεί στην καθημερινή σου ζωή . Ακούγοντας μόνο τα δικά σου ενδιαφέροντα και τις δικές σου αξίες, θα δώσεις την ευκαιρία στις απόψεις σου, να αλλάξουν σελίδα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/10 – Ερωτικές έγνοιες – Νέος άντρας

dream

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η εποχή του Ζυγού ήταν ένα βαθύ και ενδοσκοπικό ταξίδι μέχρι τώρα, αλλά αυτή η νέα σελήνη γίνεται ακόμη πιο οικεία. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις σημαντικά όρια στις σχέσεις σου τώρα και να δημιουργήσεις πιο ουσιαστικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που είσαι κοντά. Για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις προσδοκίες σου από τους ανθρώπους… χρειάζεται να δείξεις ευπάθεια. Θα μπορέσεις όμως μ’ αυτό τον τρόπο, να δημιουργήσεις πιο αρμονικές σχέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66